-
- Konu Sahibi Masalruya6
Aman beni boydanda tanimazlar heralde yani 1.73 canimYe beni ben minnosumsenin kac boyun
Ay oda benim cok buyuk bi hayalim oldu resmen ya adamin yuzundeki ifadeyi cok gormek isterim yaBenim favorim turgay hocanin muayenehanesine girerken halayla grmek
Masallah kiz bu ne mankenmisiniz hepiniz ya bak moralim bozuldu hepinize küstüm herkes premses ben A model tamam tamamAman beni boydanda tanimazlar heralde yani 1.73 canim
Tasa tusa bende cok merakliyim senin gibiTasli olcak kesin de kabarikligi ayarlicazsen ne giycen :)
Hah benim boyum kadar olur uzun duvak secsem ama zevkimiz ayni canm aynen cok gzuel olursunTasa tusa bende cok merakliyim senin gibibende prenses istiyorum bide uzun duvak cok seviyorum kaskabarik olsun uzunda duvagi olsun bembeyaz olsun
Sende prenses model A fln yok unut A yi fln ay evet bende cok sevdim bu isimi kiz kizina koyarsan beni hatirlarsin terlik firlatmadan olmaz bizde az yemedik o terliklerdenMasallah kiz bu ne mankenmisiniz hepiniz ya bak moralim bozuldu hepinize küstüm herkes premses ben A model tamam tamambu arada gercek ismin degildir ama neliz sencede cok guzel bi isim dehilmi ayy kizim olursa dusuncem bunu ya cok hosuma gitmeye basladi neliiiiz kizim gel buraya terlik firlatirim bak
Sagol kuzum benim sende bence cok guzel prenses gibi bi gelin olcaksin bundan eminim allahim cok mutlu etsin seni yaHah benim boyum kadar olur uzun duvak secsem ama zevkimiz ayni canm aynen cok gzuel olursun
Ayy canım benim sagolasin:) evet bak buldum bile isim ayyy cok güzel neliiiz gel yemgini ye annecimSende prenses model A fln yok unut A yi fln ay evet bende cok sevdim bu isimi kiz kizina koyarsan beni hatirlarsin terlik firlatmadan olmaz bizde az yemedik o terliklerdenanam senin kizinda senin gibi ne tatli bisey olur ya
Cümlemizi canim benim insallah :)Sagol kuzum benim sende bence cok guzel prenses gibi bi gelin olcaksin bundan eminim allahim cok mutlu etsin seni ya
Ay insallah bicir bicir dunya guzeli bi kizin olur gel kizim seni susluycem dersinAyy canım benim sagolasin:) evet bak buldum bile isim ayyy cok güzel neliiiz gel yemgini ye annecim
Hayirli geceler canimCanlar ben kaciyorum artik gozlerim bozulacak:):) uyuyorum hayirli geceler heoinize:):)
O arada doktorda yanimizda olur biz damatla tartisirken halleder hemen caktirma:)[/QUOT]
İnş cnm hayırlı günler olsun inşKızlarr günaydın umarım bugün herkes için güzel bir gün olur
Hoşgeldin kızz nerelerdesin napıyorsungeldimmmm ki