gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Aman beni boydanda tanimazlar heralde yani 1.73 canim
Masallah kiz bu ne mankenmisiniz hepiniz ya bak moralim bozuldu hepinize küstüm herkes premses ben A model tamam tamam bu arada gercek ismin degildir ama neliz sencede cok guzel bi isim dehilmi ayy kizim olursa dusuncem bunu ya cok hosuma gitmeye basladi neliiiiz kizim gel buraya terlik firlatirim bak

Sende prenses model A fln yok unut A yi fln ay evet bende cok sevdim bu isimi kiz kizina koyarsan beni hatirlarsin terlik firlatmadan olmaz bizde az yemedik o terliklerdenanam senin kizinda senin gibi ne tatli bisey olur ya

Sende prenses model A fln yok unut A yi fln ay evet bende cok sevdim bu isimi kiz kizina koyarsan beni hatirlarsin terlik firlatmadan olmaz bizde az yemedik o terliklerdenanam senin kizinda senin gibi ne tatli bisey olur ya
Ayy canım benim sagolasin:) evet bak buldum bile isim ayyy cok güzel neliiiz gel yemgini ye annecim

Makyaj toprak ya da bakır tonları güzel oluyor kesinlikle eyeliner ile süper ötesi oluyor hatta. Lense gerek yok bence kendi gözlerin daha hoştur. Prenses model bakıp boyunuza göre absürt olmayacak şekilde ayarlatırsınız. Tarlatanda bitiyor iş. Hepinizin gönderdiği gelinliği beğendim. Çok sade olunca da işte nedime sanabilirler ben biraz sadeci biriyim fakat attığınız taşlılar da çok kararında görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…