- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Evet azcik süslüyumdur de öhöm öhömHahaha üst kısmını prenseslerden seç alt kısmını a kesimsen şaşalı bi gelin olacaksııııın
Kizlar boyunuz kackiAy hepimiz mi kısa ya
Şimdi ben prenses giyebilirim amaAy hepimiz mi kısa ya
Canim klasik türk kadini vucudu benimki hafif kilo var boy da cok yok e mecbirum giymeye prensesler beni baya asagi ceekr die dusunuyroumGiymek zorunda olduklarim derken a kesim model sana yakisacagini dusundugu icinmi?
İnsan bebislere cok heves ediyo yaaaa tabi insan korkuyo biraz ama amannnnn sevdiginle evlenince korkuda kalmaz insallhO bebişler olmasa hiç evlenmezmişim gibi yaaaevlilik de doğru kişiyle güzel bir şey ama korkuyorum ben yaaa
Aynrn bi denicem aayy gelinlik giymek de tuhaf bi duygu degilmi yillardir kodlanmssin guzel gelin olmaliyim dieCnm a kesimşn de bir sürü çeşidi var biraz daha kabarık olanları da var a ve prenses arası bir sey diktirirsin olmaz mıBogazmanzarasi
170 üstü net vermeyim anlaşılırım belkiKizlar boyunuz kacki
Canim klasik türk kadini vucudu benimki hafif kilo var boy da cok yok e mecbirum giymeye prensesler beni baya asagi ceekr die dusunuyroum
Evet o ilk resimdekini gelinlkciye goster diksin yani tam benlik BA YIL DIMMMMMAy birin taslari cok guzel ikinin islemesi ve ustune bayildim ya
170 üstü net vermeyim anlaşılırım belki
Canim ben diyim 160 sen de 162 anca o kadarimKizlar boyunuz kacki
Erkeklerin işi ne kolay ya puldu tüldü kesimdi kabarıktı hiç derdi yok yine herZmnki gibi kabak bizim başımızaAynrn bi denicem aayy gelinlik giymek de tuhaf bi duygu degilmi yillardir kodlanmssin guzel gelin olmaliyim die
O zaman sen premses giysene yaa nie sade takiliynnn170 üstü net vermeyim anlaşılırım belki
Aynen valla canim a bi takım ohh harika geri kalan gelin ayakkabisi corabi ic camasiri gelinligi makyaji saci bitmiokiErkeklerin işi ne kolay ya puldu tüldü kesimdi kabarıktı hiç derdi yok yine herZmnki gibi kabak bizim başımıza
Bilmem ki denesem fikrim değişir belkiO zaman sen premses giysene yaa nie sade takiliynnn
Haha Harika fikir şu halay kursagımızda kalmasın bari dimiKına gecesine gelebiliyormuyuz biz kadinlar klubi canlari olaraj:):)
Bari orda halay cekelim tey tey tey
Ben geçici düşünüyorum ya gelin de sahneyi doldurun benim kaçmam kolay olsunKına gecesine gelebiliyormuyuz biz kadinlar klubi canlari olaraj:):)
Bari orda halay cekelim tey tey tey