- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
- Konu Sahibi Masalruya6
Haha Harika fikir şu halay kursagımızda kalmasın bari dimi
Canlar ya istanbulda yada Bogazmanzarasi sinin kinasinda bulusucaz:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha Harika fikir şu halay kursagımızda kalmasın bari dimi
Ben geçici düşünüyorum ya gelin de sahneyi doldurun benim kaçmam kolay olsun dikişim patlamasın tövbeee Allah korusun yaaa korkuyoooruuuummm
Valla size halay cektircem anons ettircem cilgin bakireler grubunu halaya davet ediyoruz die gelinlik fln demicem horon kolbasti Allah ne verdiyse burdan turgay hocaya selam die die videosunu wghatsaptan esra hanima gondeririz hdp soru sorcak halimiz yok kadini kuruttukKına gecesine gelebiliyormuyuz biz kadinlar klubi canlari olaraj:):)
Valla size halay cektircem anons ettircem cilgin bakireler grubunu halaya davet ediyoruz die gelinlik fln demicem horon kolbasti Allah ne verdiyse burdan turgay hocaya selam die die videosunu wghatsaptan esra hanima gondeririz hdp soru sorcak halimiz yok kadini kuruttuk
Bari orda halay cekelim tey tey tey
Ooohhh hic dusunme bogazmanzarasi minnnos uzulur ben giymiyim deme zaten küstum sanaBilmem ki denesem fikrim değişir belki
Allah korusun cnm kolay kolay patlamaz yaa sonuçta senin birkaç gün içinde düğünde olacağını biliyo doktor okdr kolay birsey olsa yapmazlar kiBen geçici düşünüyorum ya gelin de sahneyi doldurun benim kaçmam kolay olsun dikişim patlamasın tövbeee Allah korusun yaaa korkuyoooruuuummm
Üzülme kız giymem ben kesin hafif olsun ki dikişime zarar gelmesinValla size halay cektircem anons ettircem cilgin bakireler grubunu halaya davet ediyoruz die gelinlik fln demicem horon kolbasti Allah ne verdiyse burdan turgay hocaya selam die die videosunu wghatsaptan esra hanima gondeririz hdp soru sorcak halimiz yok kadini kuruttuk
Ooohhh hic dusunme bogazmanzarasi minnnos uzulur ben giymiyim deme zaten küstum sana
Hicbisey olmucak kapida bekleriz eniste bi yamuk mu yapti dogduguna pisman ederiz erkek gibi arkanda dursunBen geçici düşünüyorum ya gelin de sahneyi doldurun benim kaçmam kolay olsun dikişim patlamasın tövbeee Allah korusun yaaa korkuyoooruuuummm
İnşallah canım inşallahAllah korusun cnm kolay kolay patlamaz yaa sonuçta senin birkaç gün içinde düğünde olacağını biliyo doktor okdr kolay birsey olsa yapmazlar ki
kalıcıya vaktim olmayabilir canım param hazır değil maalesefDoktorla konusursun bu durumu yaa anlatir o sanaa:):) kalıcı yaptirio rahatmi etsen acaba
İnşallah olmaz kuzum valla bazen çok tutuşuyorum acaba evlenmesem mi diyeHicbisey olmucak kapida bekleriz eniste bi yamuk mu yapti dogduguna pisman ederiz erkek gibi arkanda dursun
Kuzum daha once konustuklarim var valla dugun gunu hoplams ziplamis hepsi gecicide hicbisey olmams onu ayarlarlar merak etme :)Üzülme kız giymem ben kesin hafif olsun ki dikişime zarar gelmesin
Valla size halay cektircem anons ettircem cilgin bakireler grubunu halaya davet ediyoruz die gelinlik fln demicem horon kolbasti Allah ne verdiyse burdan turgay hocaya selam die die videosunu wghatsaptan esra hanima gondeririz hdp soru sorcak halimiz yok kadini kuruttuk
Ooohhh hic dusunme bogazmanzarasi minnnos uzulur ben giymiyim deme zaten küstum sana
Premses gelinlik cok hojdur ama benana
Hicbisey olmucak kapida bekleriz eniste bi yamuk mu yapti dogduguna pisman ederiz erkek gibi arkanda dursun
Var benm canim.Suan kahka atiyorum adetaa istanbula gelenler bana haber versinler yanlarina gidicrm
Kizlar istanbula gelme ihtimaliniz varmi gercekten
İyi geceler canim biz sana ozet geceriz sen rahatca uyuKızlar benim çıkmam lazım yarın bakicimm sabah hemen yazdıklarınıza ama aklım Burda kalıyo yaa bence siz de çıkın geç oldu uykunuz gelmiştir :)
Niye okadr yuksek giyiyosun kiz oynuyamazssinYaaa bnane nefessiz de kalsam istiyoduumm double topuk giysem yuvarlanirmiyim acaba