gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Valla size halay cektircem anons ettircem cilgin bakireler grubunu halaya davet ediyoruz die gelinlik fln demicem horon kolbasti Allah ne verdiyse burdan turgay hocaya selam die die videosunu wghatsaptan esra hanima gondeririz hdp soru sorcak halimiz yok kadini kuruttuk
Bilmem ki denesem fikrim değişir belki
Ooohhh hic dusunme bogazmanzarasi minnnos uzulur ben giymiyim deme zaten küstum sana

Üzülme kız giymem ben kesin hafif olsun ki dikişime zarar gelmesin

Ben geçici düşünüyorum ya gelin de sahneyi doldurun benim kaçmam kolay olsun dikişim patlamasın tövbeee Allah korusun yaaa korkuyoooruuuummm
Hicbisey olmucak kapida bekleriz eniste bi yamuk mu yapti dogduguna pisman ederiz erkek gibi arkanda dursun

Allah korusun cnm kolay kolay patlamaz yaa sonuçta senin birkaç gün içinde düğünde olacağını biliyo doktor okdr kolay birsey olsa yapmazlar ki
İnşallah canım inşallah
Doktorla konusursun bu durumu yaa anlatir o sanaa:):) kalıcı yaptirio rahatmi etsen acaba
kalıcıya vaktim olmayabilir canım param hazır değil maalesef

Suan kahka atiyorum adetaa istanbula gelenler bana haber versinler yanlarina gidicrm

Kizlar istanbula gelme ihtimaliniz varmi gercekten

Suan kahka atiyorum adetaa istanbula gelenler bana haber versinler yanlarina gidicrm

Kizlar istanbula gelme ihtimaliniz varmi gercekten
Var benm canim.
Kızlar benim çıkmam lazım yarın bakicimm sabah hemen yazdıklarınıza ama aklım Burda kalıyo yaa bence siz de çıkın geç oldu uykunuz gelmiştir :)
İyi geceler canim biz sana ozet geceriz sen rahatca uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…