- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Kız sen hamilemi kaldıngeldimmmm ki
Amiiin amin insallah herkesin ihtiyaci olan duayi etmssin canimKızlarr günaydın umarım bugün herkes için güzel bir gün olur
Evet canim hepsine katiliyorumMakyaj toprak ya da bakır tonları güzel oluyor kesinlikle eyeliner ile süper ötesi oluyor hatta. Lense gerek yok bence kendi gözlerin daha hoştur. Prenses model bakıp boyunuza göre absürt olmayacak şekilde ayarlatırsınız. Tarlatanda bitiyor iş. Hepinizin gönderdiği gelinliği beğendim. Çok sade olunca da işte nedime sanabilirlerben biraz sadeci biriyim fakat attığınız taşlılar da çok kararında görünüyor.
Nasıl yani anaaa ben şimdi gördüm onu hala ayılamadım çünkü :) bebiş mi geliyo yaniKız sen hamilemi kaldın
Ayyy evet öyle bi reklam vardi hakkatensetina dikiş makinesi her genç kızın rüyası mıydı bi reklam vardı eski reklam kuşağı
Bilmiyorumki canim mesajalrinin altinda artik hamile uyelerde yazan takip seyi varya ondan yazio 3 haftalik yazio eneee yigen mi gelio kııızzNasıl yani anaaa ben şimdi gördüm onu hala ayılamadım çünkü :) bebiş mi geliyo yani
Haha ne güldüm nerdne aklına geldi :)setina dikiş makinesi her genç kızın rüyası mıydı bi reklam vardı eski reklam kuşağı
Evet evet ben de sen dedikten sonra baktımmondan varBilmiyorumki canim mesajalrinin altinda artik hamile uyelerde yazan takip seyi varya ondan yazio 3 haftalik yazio eneee yigen mi gelio kııızzbalbocegi35
Gecmis mesajlarina baktim canim evet hamilee ayyyy gözünaydın Allah anali babli buyutmeyi nasip etsin insallah hemencecik kucagina al yavrunu bizede nasip etsin Allah insallahEvet evet ben de sen dedikten sonra baktımmondan var
Bu arada bende ayilamadim oturdum uyanir uyanmaz buraya girdim niyeyseNasıl yani anaaa ben şimdi gördüm onu hala ayılamadım çünkü :) bebiş mi geliyo yani
Nasil bisey canim foto atabilirmisinKızlar söz için sukulentler var onlardan hazırlamayı düşünüyorum nasıl fikir siZce
Cnm olabilir cok güzel oluyor bir arkadasım instagram üzerinden bir sayfadan sipariş vermişti ama kargo ile gönderiyorlar alıcıya ve geldiğinde hepsi birbirine girmişti toprak bitki saksılarına darmadağındı cok iyi konus eger internet üzerinden yapacaksan yada yakınında varsa o şekilde ayarlaKızlar söz için sukulentler var onlardan hazırlamayı düşünüyorum nasıl fikir siZce
Ya oturduğum şehirde var satılan yerler kuzum alıp kendim yapmayı düşünüyorum aslında :))Cnm olabilir cok güzel oluyor bir arkadasım instagram üzerinden bir sayfadan sipariş vermişti ama kargo ile gönderiyorlar alıcıya ve geldiğinde hepsi birbirine girmişti toprak bitki saksılarına darmadağındı cok iyi konus eger internet üzerinden yapacaksan yada yakınında varsa o şekilde ayarla
Aa cok tatliymis canim bencede olabilir bide kendin yapcaksan daha guzel olur :)Ya oturduğum şehirde var satılan yerler kuzum alıp kendim yapmayı düşünüyorum aslında :))
Ozmn oyle yap riske atma nolur nolmaz onalr da cok güven vermişti garantilemişlerdi sorun olmadan gelecek diye ama olmadı en iyisi görerek alıp hazırlamak yada hazırlatmak sukulentleriYa oturduğum şehirde var satılan yerler kuzum alıp kendim yapmayı düşünüyorum aslında :))