gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ay insallah canim hayirlisi olsun hayirli zamanda olsun insallah Allah o insani hakkimda hayirli kilsin insallah
Amiiiin hayırlı olduğunu düşündüğümüz enişte adayımla sen de mutlu ol diğer hayırlı olduğunu düşündüğüm enişte ve enişte adaylarımla da diğer Canlar çok mutlu olsun :KK70:

Ha bi de straplez sevmiyorum :KK70: gelinliğin masumiyetini alıyor gibi geliyor :KK70: gelinlikte sevmiyorum sadece :KK70:
Kesinlikle bende senin gibi dusunuyorum masumiyetini aliyo gelinlik dedigin daha kapali usturuplu olmasi lazim ust acik olunca basit bi goruntu oluyo gelinligin o gizemi gidiyo sanki :KK54:dantel islemeli kollar fln cok hosuma gidiyo yada omuzda islemeli dantaller boncuklar fln

Amiiiin hayırlı olduğunu düşündüğümüz enişte adayımla sen de mutlu ol diğer hayırlı olduğunu düşündüğüm enişte ve enişte adaylarımla da diğer Canlar çok mutlu olsun :KK70:
Aminnn insallah sende enistemizle mutlu ol insallah diger enistelerimlede diger kizlar insallah cok mutlu olurlar evlenmek isteyenlerde iyi enisteler bulup evlenirler insallah :21:

Ben a kesim olur sanırım cnm cok aşırı kabarık olmasın istiyorum ama ben cok kararsızımdır ya nasıl karar vercem orasına burasına bilmiyorum
Al beden dé o kadr bklim mapcaz
Bende hep prenses modellere bayiliyorum
Evet ama boy lazim vanm
Daisyyg Daisyyg yok canım şarkı falan resmen nefes alamıyorum soluk alsam yetecek :KK70: gelinlik konusuna gelince a kesim bence çok hoş ben öyle seviyorum :) prenses de güzel ama gerçekten boy lazım :KK70: pırıltı olayını bilmiyorum benim beğendiğim gelinliklere genelde başkasının düğününde Nedimeymiş gibi gözükürsün diyorlar :KK70: :KK70:
Sen balik etek seklindekileri de severisn o zaman sade ve sık.
Prenses tam hangileri oluyo o baya kabarık olanalr degil mi
Canim bel baya sikisik belden asagi kabarkk prenses
O icindeki sese deki senin agzini burnunu kirarim de icindekini at bi kenara cok guzel telaslar bunlar bi daha yasamiycaksin tadini cikar cok uzulursun ilerde
:KK70:

Yine geldi isim tamlamamiz :KK70:

Evet ama boy lazim vanm

Kuzenimin gelinliginin arkasi ipli baglamiliydi skn dedi iyce skn dedi iyce sktik bizde iyce hepimiz bi taraftan cekistirdik ski dursun diye ölmeden bitirdi dugununu cok sükür :KK70:nefes almak cok zor oluyomus

Evet ama boy lazim vanm

Hahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak ona :KK70:

Bunlar premses benim istediklerim:KK15:
Screenshot_20190107-005701.png
Screenshot_20190107-005739.png
Screenshot_20190107-005726.png

Kuzenimin gelinliginin arkasi ipli baglamiliydi skn dedi iyce skn dedi iyce sktik bizde iyce hepimiz bi taraftan cekistirdik ski dursun diye ölmeden bitirdi dugununu cok sükür :KK70:nefes almak cok zor oluyomus

Hahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak ona :KK70:
Yaaa bnane nefessiz de kalsam istiyoduumm double topuk giysem yuvarlanirmiyim acaba :KK70:

X