- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Amiiiin hayırlı olduğunu düşündüğümüz enişte adayımla sen de mutlu ol diğer hayırlı olduğunu düşündüğüm enişte ve enişte adaylarımla da diğer Canlar çok mutlu olsunAy insallah canim hayirlisi olsun hayirli zamanda olsun insallah Allah o insani hakkimda hayirli kilsin insallah
Kesinlikle bende senin gibi dusunuyorum masumiyetini aliyo gelinlik dedigin daha kapali usturuplu olmasi lazim ust acik olunca basit bi goruntu oluyo gelinligin o gizemi gidiyo sankiHa bi de straplez sevmiyorumgelinliğin masumiyetini alıyor gibi geliyor gelinlikte sevmiyorum sadece
Aminnn insallah sende enistemizle mutlu ol insallah diger enistelerimlede diger kizlar insallah cok mutlu olurlar evlenmek isteyenlerde iyi enisteler bulup evlenirler insallahAmiiiin hayırlı olduğunu düşündüğümüz enişte adayımla sen de mutlu ol diğer hayırlı olduğunu düşündüğüm enişte ve enişte adaylarımla da diğer Canlar çok mutlu olsun
Aminnn insallah sende enistemizle mutlu ol insallah diger enistelerimlede diger kizlar insallah cok mutlu olurlar evlenmek isteyenlerde iyi enisteler bulup evlenirler insallah
Demi oynuycanmi onumu cekiceksin zaten agir alattan cekip dururBen de sevmiyorum sonra düğün boyunca çekiştir dur oranı
Al beden dé o kadr bklim mapcazBen a kesim olur sanırım cnm cok aşırı kabarık olmasın istiyorum ama ben cok kararsızımdır ya nasıl karar vercem orasına burasına bilmiyorum
Evet ama boy lazim vanmBende hep prenses modellere bayiliyorum
Sen balik etek seklindekileri de severisn o zaman sade ve sık.Daisyyg yok canım şarkı falan resmen nefes alamıyorum soluk alsam yetecek gelinlik konusuna gelince a kesim bence çok hoş ben öyle seviyorum :) prenses de güzel ama gerçekten boy lazım pırıltı olayını bilmiyorum benim beğendiğim gelinliklere genelde başkasının düğününde Nedimeymiş gibi gözükürsün diyorlar
Canim bel baya sikisik belden asagi kabarkk prensesPrenses tam hangileri oluyo o baya kabarık olanalr degil mi
O icindeki sese deki senin agzini burnunu kirarim de icindekini at bi kenara cok guzel telaslar bunlar bi daha yasamiycaksin tadini cikar cok uzulursun ilerde
Yine geldi isim tamlamamizAmiiiin hayırlı olduğunu düşündüğümüz enişte adayımla sen de mutlu ol diğer hayırlı olduğunu düşündüğüm enişte ve enişte adaylarımla da diğer Canlar çok mutlu olsun
Tamam canim atayim bi dkBegendiginiz gelinlerin buraya gorsellerini atsaniz
Ben a kesim felan anlamiyroumDaisyyg Bogazmanzarasi
Haha dur ben edeyim kizlar allah hepinize hepimize saglikli tatli tatli bebisler versin ve en onemlisi bize hayirli evlatlar versinAmin kizlar amin dogmamis cocuklarimizada dua etsin biri:):)
Amin amin herkesin hepimizin dualarına amşn inşHaha dur ben edeyim kizlar allah hepinize hepimize saglikli tatli tatli bebisler versin ve en onemlisi bize hayirli evlatlar versin
Kuzenimin gelinliginin arkasi ipli baglamiliydi skn dedi iyce skn dedi iyce sktik bizde iyce hepimiz bi taraftan cekistirdik ski dursun diye ölmeden bitirdi dugununu cok sükürAl beden dé o kadr bklim mapcaz
Evet ama boy lazim vanm
Sen balik etek seklindekileri de severisn o zaman sade ve sık.
Canim bel baya sikisik belden asagi kabarkk prenses
Yine geldi isim tamlamamiz
Hahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak onaAl beden dé o kadr bklim mapcaz
Evet ama boy lazim vanm
Sen balik etek seklindekileri de severisn o zaman sade ve sık.
Canim bel baya sikisik belden asagi kabarkk prenses
Yine geldi isim tamlamamiz
Ay hepimiz mi kısa yaHahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak ona
O bebişler olmasa hiç evlenmezmişim gibi yaaaHaha dur ben edeyim kizlar allah hepinize hepimize saglikli tatli tatli bebisler versin ve en onemlisi bize hayirli evlatlar versin
Eski turk filmlerinde olur ya nostaljik nostaljikHahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak ona
Kuzenimin gelinliginin arkasi ipli baglamiliydi skn dedi iyce skn dedi iyce sktik bizde iyce hepimiz bi taraftan cekistirdik ski dursun diye ölmeden bitirdi dugununu cok sükürnefes almak cok zor oluyomus
Yaaa bnane nefessiz de kalsam istiyoduumm double topuk giysem yuvarlanirmiyim acabaHahaha balık da uzun boylu 90 60 90 lara güzel oluyor yaaa bi de eldiven olacak ona
Ay birin taslari cok guzel ikinin islemesi ve ustune bayildim ya
Hahaha üst kısmını prenseslerden seç alt kısmını a kesim