- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.321
2 haftadan sonra biraz daha rahatlıyorsun tabi benim kaşıntı olayım 1 aya kdr ara ara olmuştukızlar selam bugün 6. günüm ve çok kaşınıyor ne kadar sürecek bu kaşınma olayı
Kiz senin mesajlari yeni gördum cok bildirim geldiydi arada kaynamissin. Ne demek canim benim sanki taş atiyorum da kolummu yoruluyo Rabbim hepinizi cikarsin bu durumdan beraber mutlu olalim o yeter..Cnm cok Sagol boyle bilgiler için bizi düşünmen de cok güzel bir sey herkes boyle şeyler yapmıyo kurtulunca bırakıp gidiyo yani şahsen ben kendi adıma daha mutlu oluyorum
Her zaman bebeğim yolun düşerse beklerimAnkaraya gelirsem ilk işim xxo nun evine gitmek olcak en son misafirin bogazmanzarsi olcak
Kaşıntı iyiye işaret di mi ya iyileşiyor olduğunu gösteriyor sanırım2 haftadan sonra biraz daha rahatlıyorsun tabi benim kaşıntı olayım 1 aya kdr ara ara olmuştu
Canim cok sevindim senin adinaKızlaar sonuc gayet güzel:):):) allaha sukurler olsun:):) seviyorum bu adami yaa sohbet ettik baya:):)
Hangi doktordu canım senin niye tutmadığını düşünüyorsun kiAslinda benim de bugün 1 ayim doldu ama gidemedim hiçte gidesim yok kızlar olumsuz sonuç alacağım için gitmek istemiyorum galiba. Böyle sizlerin sonuçlarına mutlu oluyorum o yetecek galiba bana kendimden vazgeciyorm
Turgay bey canm 17.günde ani bir hareket sonucu baskıyla bir miktar kanama oldu o kadar üzüldüm ki arayamadim doktoru gitti artık ne yapacak ki dedim kendimce. O kadar koruyup tam iyileşiyor derkenoldu isteHangi doktordu canım senin niye tutmadığını düşünüyorsun ki
nasıl bir ani hareket olduTurgay bey canm 17.günde ani bir hareket sonucu baskıyla bir miktar kanama oldu o kadar üzüldüm ki arayamadim doktoru gitti artık ne yapacak ki dedim kendimce. O kadar koruyup tam iyileşiyor derkenoldu iste
Nasıl bi ani hareket canım 3 haftaya yakın sonuçtaTurgay bey canm 17.günde ani bir hareket sonucu baskıyla bir miktar kanama oldu o kadar üzüldüm ki arayamadim doktoru gitti artık ne yapacak ki dedim kendimce. O kadar koruyup tam iyileşiyor derkenoldu iste
Secdeye giderken acele ettim kontrolsüz olunca baskı yaptı pantalon. Pantalon dar değildi ama secde pozisyonunda baskı yaptı bir anlık iste .normalde de secdeye giderken geriliyordu orası etekli olsada yavaş hareket edince uzunlamasına gidiyordum daha rahat oluyordu ama acele edince bir anda acı hissettim iste. birde 2.haftam boyunca cabukcak iyilessin diye hiç evden çıkmadım çamaşır giymedim onca çabaya üzülüyorum sadeceNasıl bi ani hareket canım 3 haftaya yakın sonuçta
Benim 1 ay sonunda birkaç dikişim duruyordu cnm hala onalr da sonraki 1 hafta içinde döküldü bence 1 buçuk ay da olabilir tam iyileşme süreci cunku kişiden kişiye değişiyorKizlar bu iyilesme sureci tam bir ay mi insan kontrole gidemeyince merak ediyor neler oldugunu :) yani sizinki nasildi bir ayda
Hemen ümitsizlik içinde olma cnm kontrole bir git bakalım ne diyecek doktor belki de bir sorun yoktur cunku 3.haftanda olmuşSecdeye giderken acele ettim kontrolsüz olunca baskı yaptı pantalon. Pantalon dar değildi ama secde pozisyonunda baskı yaptı bir anlık iste .normalde de secdeye giderken geriliyordu orası etekli olsada yavaş hareket edince uzunlamasına gidiyordum daha rahat oluyordu ama acele edince bir anda acı hissettim iste. birde 2.haftam boyunca cabukcak iyilessin diye hiç evden çıkmadım çamaşır giymedim onca çabaya üzülüyorum sadece
Nasip artık canım ama ümitsizim açıkçası 3 haftaya falan gidebilirim kontroleHemen ümitsizlik içinde olma cnm kontrole bir git bakalım ne diyecek doktor belki de bir sorun yoktur cunku 3.haftanda olmuş
Canim sikma sen canini bak C canommms da cok umutsuzdu ama cok da güzel tutmus. Bence tutmustur yani ne bilim oyle baskiyla bence bisey olmaz bende de sizlama oluodu sert oturmstum falan. Insallah bi sıkınti yoktur sen dikkat etmeye devam et kuzumNasip artık canım ama ümitsizim açıkçası 3 haftaya falan gidebilirim kontrole
Bencede dıkkat etmeye devam et bendende kanama gelmıstı ama suanda ıyıkı o kanamadan sonra kendımı bırakmamısım dıyorum yoksa tutmucakmıs ben dıkkat ettım ve tuttu sakın bozulmuştur psıkolojısıne gırme
Bencede bu kadar ümitsiz olma ben korkuyorum yarın bir haftam olacak namaz kılmaya başlamadım daha ben de nasıl kılsam diye düşünüyorumSecdeye giderken acele ettim kontrolsüz olunca baskı yaptı pantalon. Pantalon dar değildi ama secde pozisyonunda baskı yaptı bir anlık iste .normalde de secdeye giderken geriliyordu orası etekli olsada yavaş hareket edince uzunlamasına gidiyordum daha rahat oluyordu ama acele edince bir anda acı hissettim iste. birde 2.haftam boyunca cabukcak iyilessin diye hiç evden çıkmadım çamaşır giymedim onca çabaya üzülüyorum sadece
Yavas yavas kilinca bisey olmaz kuzum gerilmeyi hissedince daha fazla zorlamaBencede bu kadar ümitsiz olma ben korkuyorum yarın bir haftam olacak namaz kılmaya başlamadım daha ben de nasıl kılsam diye düşünüyorum