gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Of kızlar bendede bi gariplik almış başını gidiyo valahi bu erkekler çok garip yaratıklarr resmen ya ben ciddi ciddi evlilikten aşırı korkmaya başladım yani çogu düşüncen eşinle uyuşmuyo anlamadım gitti sadece benimkindemi bu böyle biz onlar için nelere katlanıyoruz şu halimize acıyorum vala yine umutsuz vaka gibi bişey oldum

Yok canim ya dogru kisiyi bulunca guzel bisey aslinda kafan uyusursa karsilikli karar veriosun ne bilim guzel oluyo oyle :) Allah herkese hayirli esler nasip etsin insallah hepimizin güzel huzurlu yuvamiz olsun

Yok canim ya dogru kisiyi bulunca guzel bisey aslinda kafan uyusursa karsilikli karar veriosun ne bilim guzel oluyo oyle :) Allah herkese hayirli esler nasip etsin insallah hepimizin güzel huzurlu yuvamiz olsun
Amin canım aminn tek temennimiz gerçekten artık sabır eşigindeyiz yani gücümüz kalmadı vala

Cnm cok Sagol boyle bilgiler için bizi düşünmen de cok güzel bir sey herkes boyle şeyler yapmıyo kurtulunca bırakıp gidiyo yani şahsen ben kendi adıma daha mutlu oluyorum

Ben de ozmna kdr esner de kanamazsa diye korkuyorum cnm inş dedigin gibidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…