- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.301
Bence dogru hissediyosundur canimEvet canim acildigini hissediyo gibiyim ama :) umarim dogru hissediyorumdur
Gozünaydın canimValla ben oylee oturuyorum yaptigim hic bisey yok yuzumde bir gulumseme:):) bi hosluk icindeyim
Hala dua ediyorum
Yok canim ya dogru kisiyi bulunca guzel bisey aslinda kafan uyusursa karsilikli karar veriosun ne bilim guzel oluyo oyle :) Allah herkese hayirli esler nasip etsin insallah hepimizin güzel huzurlu yuvamiz olsunOf kızlar bendede bi gariplik almış başını gidiyo valahi bu erkekler çok garip yaratıklarr resmen ya ben ciddi ciddi evlilikten aşırı korkmaya başladım yani çogu düşüncen eşinle uyuşmuyo anlamadım gitti sadece benimkindemi bu böyle biz onlar için nelere katlanıyoruz şu halimize acıyorum vala yine umutsuz vaka gibi bişey oldum
Amin canım aminn tek temennimiz gerçekten artık sabır eşigindeyiz yani gücümüz kalmadı valaYok canim ya dogru kisiyi bulunca guzel bisey aslinda kafan uyusursa karsilikli karar veriosun ne bilim guzel oluyo oyle :) Allah herkese hayirli esler nasip etsin insallah hepimizin güzel huzurlu yuvamiz olsun
Eve geldim oturyorum kuzum ben sen napysnKizlar napiyosunuz kimse muhabbet etmio artik:/
Gezmelerden miii geldinEve geldim oturyorum kuzum ben sen napysn
Cnm cok Sagol boyle bilgiler için bizi düşünmen de cok güzel bir sey herkes boyle şeyler yapmıyo kurtulunca bırakıp gidiyo yani şahsen ben kendi adıma daha mutlu oluyorumKizlar artik kesin anladim yani darligini falan sakın takmayin kafaya ilk diktirdgm zamanlar bazi bilmsler (onlar bu konuda degil üstünüze alinmayin) beni bunalima sokmustu teselli edicegine bu ne böyle nasil gircek fln die. Gerizekalilar.hic korkmayin bi kere vajina esneyen bi yer malum sar olmasi avantaj ne kadar esnese de girerken yirtio mutlaka bu bir..ikincisi yeni kesfettgm bisey var esim gecen tesadüfen kayganlastrci ozellikli prezervatif almis hem kayganlastci hem onu kullanin inanilmaz bi sekilde azaldi acı azaldi hatta yani normale donmeye basladgni hissettim onceki gibi yara olmus gibi bi aci asla yoktu.. aklinizda olsun
Butun mahremini yazio die dusunebilirsiniz ama ben bublari kesfedene kadar anam agladi biliosunuz siz direkt sonuca gidin bari
Ben de ozmna kdr esner de kanamazsa diye korkuyorum cnm inş dedigin gibidir yaKizlar artik kesin anladim yani darligini falan sakın takmayin kafaya ilk diktirdgm zamanlar bazi bilmsler (onlar bu konuda degil üstünüze alinmayin) beni bunalima sokmustu teselli edicegine bu ne böyle nasil gircek fln die. Gerizekalilar.hic korkmayin bi kere vajina esneyen bi yer malum sar olmasi avantaj ne kadar esnese de girerken yirtio mutlaka bu bir..ikincisi yeni kesfettgm bisey var esim gecen tesadüfen kayganlastrci ozellikli prezervatif almis hem kayganlastci hem onu kullanin inanilmaz bi sekilde azaldi acı azaldi hatta yani normale donmeye basladgni hissettim onceki gibi yara olmus gibi bi aci asla yoktu.. aklinizda olsun
Butun mahremini yazio die dusunebilirsiniz ama ben bublari kesfedene kadar anam agladi biliosunuz siz direkt sonuca gidin bari
Doğrudur cnm doğrudurEvet canim acildigini hissediyo gibiyim ama :) umarim dogru hissediyorumdur
Çok oldu canım da başka misafirler var şimdi de bir iki güne gidecekler canım inşallah
Heeyy masalllahhhh ısıgı gören geliyoÇok oldu canım da başka misafirler var şimdi de bir iki güne gidecekler canım inşallah
Aynen canım valla Nasreddin hoca vurdu gol olduHeeyy masalllahhhh ısıgı gören geliyo
Ankaraya gelirsem ilk işim xxo nun evine gitmek olcak en son misafirin bogazmanzarsi olcakAynen canım valla Nasreddin hoca vurdu gol oldu
İyilesioya kuzum ondan.. benim 2 hafta sonra fln snaki hic dikim yapilmmais gibiydi ama ben baya dirayetliyim kizlar cevap versin :)kızlar selam bugün 6. günüm ve çok kaşınıyor ne kadar sürecek bu kaşınma olayı