gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ya bence tutmama ibtimali kucük arkadasim
Verdikleri kagitta egilme kalkma ile ilgili bir hassasiyet yaziyormuydu hatirlamiyorum ama hep oyurma pozisyonuna dikkwt edin diye bastirarak belirtmislerdi.. sen yinede kontrole git varsayalim tutmadi (ben kendimi bu sonuca hazirlamistim) doktor bi yon cizecektir sana
Bidr soyle dusun derim 1 2 dikisin patladi tamam e hicbi dikismi tutmadi..?¿

Tsk ederim:):) ins hepimiz icin guzel zamanlae olur...burda herkez birbiri icin seviniyor dua ediyor akrabalardan daha iyi bir ortam var :) :)

Bencede bu kadar ümitsiz olma ben korkuyorum yarın bir haftam olacak namaz kılmaya başlamadım daha ben de nasıl kılsam diye düşünüyorum
Çok sağolun kızlar umarım dediginiz gibi olur.. M Masalruya6 canım sende bogazmanzarasinin dediği gibi yavaş yavaş kilabilirsin ama etek giy mutlaka dikkat etsende ne olur ne olmaz

Bogazmanzarasi artik sevdiceklesin aksamlari hiic sıkılmazsın dimi:)bizide ihmal etme ama:)
(Mutlu oldugun icin sana laf atıyorum ama rahatsiz oluyorsan eger belirt lutfen:)
Yok canim daha ayni evde degiliz dugunden sonra geccez eve ama tabi yine beraberiz cok guzel bisey :)

Canim hic korkma bende cok yol gittim 10 saatlik ama ben iki koltuk alip yan yatmistim surekli ve benim 14. Gunumdu
İki koltuk mu aldin? Ben alsam yasli bi teyze gelip kizim yanina oturabilirmiyim yerimde rahat edemedim der bende oturma diyemem 10 saat giderim oyle hayattaki sansim

Kızlr iyi akşamlar birşey sorucam adet geciktirici kullandınız mı benim gitme tarihim 23 şubatta olcak kısmetse o yüzden geciktirici kullanmam gerekicek kaç gün önce kullanmalıyım birde kaç gün ertelemeye yardımcı oluyor bu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…