-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.341
Secdeye giderken acele ettim kontrolsüz olunca baskı yaptı pantalon. Pantalon dar değildi ama secde pozisyonunda baskı yaptı bir anlık iste .normalde de secdeye giderken geriliyordu orası etekli olsada yavaş hareket edince uzunlamasına gidiyordum daha rahat oluyordu ama acele edince bir anda acı hissettim iste. birde 2.haftam boyunca cabukcak iyilessin diye hiç evden çıkmadım çamaşır giymedim onca çabaya üzülüyorum sadece
Cnm onun en son tutmuştu zatenYa kızlar G Gecekusu123 nerde haberiniz varmı onuda merak ettim nnaptı nasıl oldu diye
İlki kdr ücret alacağını sanmıyorum belki hiç almıyordurKızlar acaba 2. Bir operasyon gerektiginde yardimci oluyorlarmidir maddi acidan
Cnm onun en son tutmuştu zaten[/QUOT
Hatırlamıyorum ya vala
Canim o arada bi giriyo bi sorun yok bildigim kadariyla. Burdan cok etklendigi icin sûrkli girmioduYa kızlar G Gecekusu123 nerde haberiniz varmı onuda merak ettim nnaptı nasıl oldu diye
Bogazmanzarasi Canım çok saol tecrübelerini bizimle paylaştığın için o zaman biz o gecede kayganlaştırıcı kullansak daha iyi olur bzim için :)
Senin içinde çok sevindim canım rahatlıyabilirsin artık H Hayatgercek
Canim sikma sen canini bak @canommms da cok umutsuzdu ama cok da güzel tutmus. Bence tutmustur yani ne bilim oyle baskiyla bence bisey olmaz bende de sizlama oluodu sert oturmstum falan. Insallah bi sıkınti yoktur sen dikkat etmeye devam et kuzum
Bencede dıkkat etmeye devam et bendende kanama gelmıstı ama suanda ıyıkı o kanamadan sonra kendımı bırakmamısım dıyorum yoksa tutmucakmıs ben dıkkat ettım ve tuttu sakın bozulmuştur psıkolojısıne gırme
Çok sağolun kızlar umarım dediginiz gibi olur.. M Masalruya6 canım sende bogazmanzarasinin dediği gibi yavaş yavaş kilabilirsin ama etek giy mutlaka dikkat etsende ne olur ne olmazBencede bu kadar ümitsiz olma ben korkuyorum yarın bir haftam olacak namaz kılmaya başlamadım daha ben de nasıl kılsam diye düşünüyorum
Yok canim daha ayni evde degiliz dugunden sonra geccez eve ama tabi yine beraberiz cok guzel bisey :)Bogazmanzarasi artik sevdiceklesin aksamlari hiic sıkılmazsın dimi:)bizide ihmal etme ama:)
(Mutlu oldugun icin sana laf atıyorum ama rahatsiz oluyorsan eger belirt lutfen:)
Benim 1 ay sonunda birkaç dikişim duruyordu cnm hala onalr da sonraki 1 hafta içinde döküldü bence 1 buçuk ay da olabilir tam iyileşme süreci
Ayna ile kontrol ettin o zaman sureci kuzum ben korkumdan bakamiyorum. Ama kendi kendine eriyor yani pedimizde falan gozukmesi yada tuvalete ciktigimizda gelme gibi bir durum soz konusu olamaz demi
bugün yola çıktım yine 5 saatlik bir yol umarım birşey olmaz korka korka gidiyorum resmen
Yan oturduğun sürece bir sey olmaz cnmbugün yola çıktım yine 5 saatlik bir yol umarım birşey olmaz korka korka gidiyorum resmen
Ben 1 ay olduğunda kontrole gittim doktor tuttuğunu söyledi asistanı bana da gosterdi fotoğraf ile ucunda dikiş duruyordu o şekilde gördüm cnm sonra da düştü yada erir
İki koltuk mu aldin? Ben alsam yasli bi teyze gelip kizim yanina oturabilirmiyim yerimde rahat edemedim der bende oturma diyemem 10 saat giderim oyle hayattaki sansimCanim hic korkma bende cok yol gittim 10 saatlik ama ben iki koltuk alip yan yatmistim surekli ve benim 14. Gunumdu