gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Secdeye giderken acele ettim kontrolsüz olunca baskı yaptı pantalon. Pantalon dar değildi ama secde pozisyonunda baskı yaptı bir anlık iste .normalde de secdeye giderken geriliyordu orası etekli olsada yavaş hareket edince uzunlamasına gidiyordum daha rahat oluyordu ama acele edince bir anda acı hissettim iste. birde 2.haftam boyunca cabukcak iyilessin diye hiç evden çıkmadım çamaşır giymedim onca çabaya üzülüyorum sadece

Ya bence tutmama ibtimali kucük arkadasim
Verdikleri kagitta egilme kalkma ile ilgili bir hassasiyet yaziyormuydu hatirlamiyorum ama hep oyurma pozisyonuna dikkwt edin diye bastirarak belirtmislerdi.. sen yinede kontrole git varsayalim tutmadi (ben kendimi bu sonuca hazirlamistim) doktor bi yon cizecektir sana
Bidr soyle dusun derim 1 2 dikisin patladi tamam e hicbi dikismi tutmadi..?¿

Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi Canım çok saol tecrübelerini bizimle paylaştığın için o zaman biz o gecede kayganlaştırıcı kullansak daha iyi olur bzim için :)
Senin içinde çok sevindim canım rahatlıyabilirsin artık H Hayatgercek

Tsk ederim:):) ins hepimiz icin guzel zamanlae olur...burda herkez birbiri icin seviniyor dua ediyor akrabalardan daha iyi bir ortam var :) :)

Canim sikma sen canini bak @canommms da cok umutsuzdu ama cok da güzel tutmus. Bence tutmustur yani ne bilim oyle baskiyla bence bisey olmaz bende de sizlama oluodu sert oturmstum falan. Insallah bi sıkınti yoktur sen dikkat etmeye devam et kuzum

Bencede dıkkat etmeye devam et bendende kanama gelmıstı ama suanda ıyıkı o kanamadan sonra kendımı bırakmamısım dıyorum yoksa tutmucakmıs ben dıkkat ettım ve tuttu sakın bozulmuştur psıkolojısıne gırme

Bencede bu kadar ümitsiz olma ben korkuyorum yarın bir haftam olacak namaz kılmaya başlamadım daha ben de nasıl kılsam diye düşünüyorum
Çok sağolun kızlar umarım dediginiz gibi olur.. M Masalruya6 canım sende bogazmanzarasinin dediği gibi yavaş yavaş kilabilirsin ama etek giy mutlaka dikkat etsende ne olur ne olmaz

Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi artik sevdiceklesin aksamlari hiic sıkılmazsın dimi:)bizide ihmal etme ama:)
(Mutlu oldugun icin sana laf atıyorum ama rahatsiz oluyorsan eger belirt lutfen:)
Yok canim daha ayni evde degiliz dugunden sonra geccez eve ama tabi yine beraberiz cok guzel bisey :)

Benim 1 ay sonunda birkaç dikişim duruyordu cnm hala onalr da sonraki 1 hafta içinde döküldü bence 1 buçuk ay da olabilir tam iyileşme süreci

Ayna ile kontrol ettin o zaman sureci kuzum ben korkumdan bakamiyorum. Ama kendi kendine eriyor yani pedimizde falan gozukmesi yada tuvalete ciktigimizda gelme gibi bir durum soz konusu olamaz demi

Canim hic korkma bende cok yol gittim 10 saatlik ama ben iki koltuk alip yan yatmistim surekli ve benim 14. Gunumdu
İki koltuk mu aldin? Ben alsam yasli bi teyze gelip kizim yanina oturabilirmiyim yerimde rahat edemedim der bende oturma diyemem 10 saat giderim oyle hayattaki sansim :KK70: :KK53:

Kızlr iyi akşamlar birşey sorucam adet geciktirici kullandınız mı benim gitme tarihim 23 şubatta olcak kısmetse o yüzden geciktirici kullanmam gerekicek kaç gün önce kullanmalıyım birde kaç gün ertelemeye yardımcı oluyor bu ilaç

X