- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.361
canım birkaç gün önceden başlaman lazım ayrıca doktora sor öyle kullan çünkü çok tavsiye etmiyor geciktiriciyi ben dedim hastalığım zor geçiyor iyileşene kadar kullanayım mı hayır kullanma dediKızlr iyi akşamlar birşey sorucam adet geciktirici kullandınız mı benim gitme tarihim 23 şubatta olcak kısmetse o yüzden geciktirici kullanmam gerekicek kaç gün önce kullanmalıyım birde kaç gün ertelemeye yardımcı oluyor bu ilaç
Canim biraktiktan iki üc gün icinde adet oluosun bende bi kere kullandim dikimin ilk haftasina denk geliodu. Doktor kullanmasan da olur demisti ama kendi rahatim icin kullandim..Kızlr iyi akşamlar birşey sorucam adet geciktirici kullandınız mı benim gitme tarihim 23 şubatta olcak kısmetse o yüzden geciktirici kullanmam gerekicek kaç gün önce kullanmalıyım birde kaç gün ertelemeye yardımcı oluyor bu ilaç
Ben birkaç gündür yoğunluktan oraya bakmıyordum buraya bakıp çıktım arada cnm hepsini şimdi okudum ve şoktayım sabrını sınıyorlar insanınKizlar ben ban yiyebilirim her an haberiniz olsun cunku ciddi sinirlendim su an tutamiyorum kendimi buyuk harflerle yazmak ne Allah askina
Valla yazcam simdi de kendimi tutuyorum. Ne demek sen sus yaBen birkaç gündür yoğunluktan oraya bakmıyordum buraya bakıp çıktım arada cnm hepsini şimdi okudum ve şoktayım sabrını sınıyorlar insanın
Cnm sana birsey sorcam bu pubg vardı ya hani hala devam ediyor musun oynamaya ? Bir de hani sonu kötü biten oyunlar var ya bu oyle bir oyun degil dimiKizlar napiyosunuz?
bunalım takılıyorum galiba nedensizKizlar napiyosunuz?
sen napıyorsunbunalım takılıyorum galiba nedensiz
Kız yok bunda birinci oluyosun savas bitince corba parasi cikti yazio o kadarCnm sana birsey sorcam bu pubg vardı ya hani hala devam ediyor musun oynamaya ? Bir de hani sonu kötü biten oyunlar var ya bu oyle bir oyun degil dimi
Napim bende bunalim takiliyorum sana noldu? Bu arada sen calisiyomuydun okul bitmisti dimisen napıyorsun
İki koltuk mu aldin? Ben alsam yasli bi teyze gelip kizim yanina oturabilirmiyim yerimde rahat edemedim der bende oturma diyemem 10 saat giderim oyle hayattaki sansim
Iyi demissin boru diiiil para verdim deseydinValla basima geldi sayilir yer dgistirelim mi dedi bi kadin hahha bende en raht yeri sectim valla veremem dedim :)
Ben oynamıyorum da cok yakınımda biri oynuyor ekran basından ayrılmıyor yaa ben de bian aklıma o diğer oyunlar geldi nolur nolmaz bi sorayım dedimKız yok bunda birinci oluyosun savas bitince corba parasi cikti yazio o kadarevet oynuyorum hala malesef ders disinda hersey benden sorulur.
Sende mi oynuyosun
Yok yok canim sorun yok:)Ben oynamıyorum da cok yakınımda biri oynuyor ekran basından ayrılmıyor yaa ben de bian aklıma o diğer oyunlar geldi nolur nolmaz bi sorayım dedim
Senin is güc nasil gidiyoBen oynamıyorum da cok yakınımda biri oynuyor ekran basından ayrılmıyor yaa ben de bian aklıma o diğer oyunlar geldi nolur nolmaz bi sorayım dedim
Iyi demissin boru diiiil para verdim deseydin
Ay hiç güleceğim yoktu cok yaşa emi :)Aynen oyle ne vercem aaaa zaten canim burnumdaydi diyecektim hah bi sen eksiktin abla şeyimde dikis varda diyemiyor insan
Cok şükür cnm yolunda Allah iliş bekleyenlere de nasip etsin inş ennkısa zamanda senin tez ne alemdeSenin is güc nasil gidiyo
E oyle ama :) sende cok yasa canim :))Ay hiç güleceğim yoktu cok yaşa emi :)