-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.281
Ben cok utaniyorum bu utanc duygusu omrumun sonuna kadar gitmiycek bu yaptigim seyden dolayi aslinda hic biseyi haketmedigimi dusunuyorum haketmedigim icinde mutsuzum sanirimBen de azönce okurken cok duygulandım hiç kimseyle paylaşamıyorsun ve herkes seni mutlu zannediyor ama darda olduğunu tek kendin biliyorsun en önemlisi de aile noktası.
hepimizin geçeceği bir imtihandır inş içinde bulunduğumuz durum
Bak ne okudum ne güzelmiş :Ben cok utaniyorum bu utanc duygusu omrumun sonuna kadar gitmiycek bu yaptigim seyden dolayi aslinda hic biseyi haketmedigimi dusunuyorum haketmedigim icinde mutsuzum sanirim
Ona sigindik zaten ondan baska kimsemiz yokBak ne okudum ne güzelmiş :
Bazen içinde fırtınalar kopar ama elinden hiçbir sey gelmez tek yapabildiğin duadır :
Yarabbi dersin
gören sensin
bilen sen
Ben pskytra gdicem bu hayatla baska turlu bas edemiyorum artik vucudumun bi yerinden cikiyoKızlar size o yüzden diyorum ben cok dert ettim yillarca cok gec kaldim bunu yapmak icin bari siz yol yakinken birakin dert etmeyi olucak kanamaniz olmasa bile esiniz goturmucek doktora bundan adim kadar eminim birbirimize benzioruz sanmiyorum nisanlilariniz da benimkinden cok farkli zihniyette olsun öyle olanla bz zaten yapamazdik cunku dediginiz gibi tahammulumuz yokki.
Yaaaaa cok sevindim canim ya tutmusmu artik rahat haraket edebilirmiymismisin gozun aydinKızlaar sonuc gayet güzel:):):) allaha sukurler olsun:):) seviyorum bu adami yaa sohbet ettik baya:):)
Gerci reglim bitti ondan dolayide rengi oyle olmus olabilirKizlar benim en altta bi ip duruyodu ya o orda oyle kalmis rengi degismis kararmis gibi olmus o orda kalcakmi oyle ya
Gözün aydın cok SevindimKızlaar sonuc gayet güzel:):):) allaha sukurler olsun:):) seviyorum bu adami yaa sohbet ettik baya:):)
Cnm düşer yada erir o bişi olmaz dert etmeKizlar benim en altta bi ip duruyodu ya o orda oyle kalmis rengi degismis kararmis gibi olmus o orda kalcakmi oyle ya
doktor çeker zaten öyle bırakmaz benceKizlar benim en altta bi ip duruyodu ya o orda oyle kalmis rengi degismis kararmis gibi olmus o orda kalcakmi oyle ya
İnşallah sende iyi haberler alırsn kuzum haber ver bizede.Yaa ins neliz ins
Kotü bisey demez ins tekrar ayni surece grmeye ne maddi gucum var nede piskolojim
Ben biraz geriden geliyorum :):) bak ne güzel haberde aldın sende kurtuldun inşallah canım. Bu arada yakında dügün fln varmıKızlaar sonuc gayet güzel:):):) allaha sukurler olsun:):) seviyorum bu adami yaa sohbet ettik baya:):)
İnsallah canim orda oyle kalmasin minik kurt gibiCnm düşer yada erir o bişi olmaz dert etme
Ceker heralde aynen birakmaz o sekilde heraldedoktor çeker zaten öyle bırakmaz bence
Bende sizin sayenizde bi nebze olsun kendmi iyi hissediyorum canimİnşallah sende iyi haberler alırsn kuzum haber ver bizede.Bogazmanzarasi sayesinde umutlanıyorum herşey çok güzel olcak hepimiz için diyorum inşallah öylede olur
Ya kiyamam ya herseyide anlatiyo canim ya bizde ogreniyoruz iste uygulariz en azindan ya iyiki gidip actirmadin kuzum ya iyiki oyle bu hata yapmadinKizlar artik kesin anladim yani darligini falan sakın takmayin kafaya ilk diktirdgm zamanlar bazi bilmsler (onlar bu konuda degil üstünüze alinmayin) beni bunalima sokmustu teselli edicegine bu ne böyle nasil gircek fln die. Gerizekalilar.hic korkmayin bi kere vajina esneyen bi yer malum sar olmasi avantaj ne kadar esnese de girerken yirtio mutlaka bu bir..ikincisi yeni kesfettgm bisey var esim gecen tesadüfen kayganlastrci ozellikli prezervatif almis hem kayganlastci hem onu kullanin inanilmaz bi sekilde azaldi acı azaldi hatta yani normale donmeye basladgni hissettim onceki gibi yara olmus gibi bi aci asla yoktu.. aklinizda olsun
Butun mahremini yazio die dusunebilirsiniz ama ben bublari kesfedene kadar anam agladi biliosunuz siz direkt sonuca gidin bari
Evet canim acildigini hissediyo gibiyim ama :) umarim dogru hissediyorumdurYa kiyamam ya herseyide anlatiyo canim ya bizde ogreniyoruz iste uygulariz en azindan ya iyiki gidip actirmadin kuzum ya iyiki oyle bu hata yapmadin