-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.061
Haklisin Canim suclarlar iftira atarlar sizede yaptilar sinir ettiler sizi ama kimse okadar bedduayi edemez kimsenin haddi degil neyse edeni bulcak nasılsa yalan olmadığımız icinBen ve boğazmanzarası da çok kere fake reklamcı diye suçlandı o yüzden sakin olun bence
Valla kuzu ama akıl sağlığımla oynuyo bu durumPara olmayinca hic bisey olmuyo
Az bi miktarda degilki bu ya
Beddua ipinin bir ucu da edende zaten bi de neden beddua edilir anlamıyorum. Polemik yoktu düzelmişti forum şimdi niye durduk yere böyle oldu anlamadım hiçHaklisin Canim suclarlar iftira atarlar sizede yaptilar sinir ettiler sizi ama kimse okadar bedduayi edemez kimsenin haddi degil neyse edeni bulcak nasılsa yalan olmadığımız icin
Ya canım onu geçtim ben çok giremiyorum bile laf taşıyomışum falan kimle özelden bişey konuşmuşum ya diğer taraftafa aynı kavgalar aynı kişi tarafından oldu bu tarafada sıcrıyor biri bunu sustursun bence artıkBeddua ipinin bir ucu da edende zaten bi de neden beddua edilir anlamıyorum. Polemik yoktu düzelmişti forum şimdi niye durduk yere böyle oldu anlamadım hiç
Cok yiprandin bu yuzden cok fazla kafaya takiyosun farkindayim aslinda careside var yapabilcekmiyimValla kuzu ama akıl sağlığımla oynuyo bu durum
Bilmiyorum canim bende anlamadim ben diger yere girmiyorum bile yazmiyorum bile nasil geldi bana sicradi anlamadim millet durup durup kuruyo kendi kendine heralde anlamadimBeddua ipinin bir ucu da edende zaten bi de neden beddua edilir anlamıyorum. Polemik yoktu düzelmişti forum şimdi niye durduk yere böyle oldu anlamadım hiç
İsim hep ayni zaten degismiyo neden hep ayni isim iste durup durup surekli birine kuruyo kendini tiksindik ama gercekten beynim kaldirmiyo gercekten artik benimYa canım onu geçtim ben çok giremiyorum bile laf taşıyomışum falan kimle özelden bişey konuşmuşum ya diğer taraftafa aynı kavgalar aynı kişi tarafından oldu bu tarafada sıcrıyor biri bunu sustursun bence artık
Seninle ben de özelde konuşmadım diye hatırlıyorum. Sıkmayın canınızı ve Kendinizi üzmeyin. Laf taşıma olayını da anlamadım bana bir laf gelmedi :)Ya canım onu geçtim ben çok giremiyorum bile laf taşıyomışum falan kimle özelden bişey konuşmuşum ya diğer taraftafa aynı kavgalar aynı kişi tarafından oldu bu tarafada sıcrıyor biri bunu sustursun bence artık
Aynen öyle canım sanki altından kalkamayacak gibiyim girdapta yok olup gidecekmişim gibiCok yiprandin bu yuzden cok fazla kafaya takiyosun farkindayim aslinda careside var yapabilcekmiyim
Yapamiycakmiyim bunlarimi dusunuyosun
Boşver takılma senin fake olmadığına reklam yapmadığına kefilim zaten gidip kontrol bile ettiremediniz. Sıkma canınıBilmiyorum canim bende anlamadim ben diger yere girmiyorum bile yazmiyorum bile nasil geldi bana sicradi anlamadim millet durup durup kuruyo kendi kendine heralde anlamadim
Oyle deme allah buyuk yardim edicek mutlaka canim sana ya farkindayim kendini caresiz hissediyosun ama bu caresiz bisey degilAynen öyle canım sanki altından kalkamayacak gibiyim girdapta yok olup gidecekmişim gibi
Sorma gidip baktiramdik bile ogrenemedik bileBoşver takılma senin fake olmadığına reklam yapmadığına kefilim zaten gidip kontrol bile ettiremediniz. Sıkma canını
İnşallah hepimiz kurtuluruz canım yaaOyle deme allah buyuk yardim edicek mutlaka canim sana ya farkindayim kendini caresiz hissediyosun ama bu caresiz bisey degil
Gitmiyor canım bu arada benmkiyle viz barıstıkkk tavi kırgınlık var oda zamanlaKizlar insta hesabini donurdunuzmu hic dondurduktan sonra actiginzda resimleriniz gittimi hic ya
Benimkiler gitti ya offfff ay gidebiliyomus oda bana denk geldi geri yukleniyo diyolar daha yuklenmedi ayyyyyy cok sevindim dedik sana barisirsin hemen ayrilmamli olur diye bi iki gune kaynasirsinizGitmiyor canım bu arada benmkiyle viz barıstıkkk tavi kırgınlık var oda zamanla
Daha bir surude bukadar yeterli benceEki Görüntüle 2227789