-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.081
Fakez hic bisey yaptirmamisiz kotu sonuc almaliymisizdurduk yere ben gerek varmış ki böyle şeylere ... şok geçirdim nasıl bi beddua. Madem fakesiniz işlem de olmadınız niye kötü sonuç alacaksınız? Gergin ortam seviliyor sanırım şaşkınım
Donduruluyor mu instagram hesabıKizlar insta hesabini donurdunuzmu hic dondurduktan sonra actiginzda resimleriniz gittimi hic ya
Zamanla daha iyi olur inş cnmGitmiyor canım bu arada benmkiyle viz barıstıkkk tavi kırgınlık var oda zamanla
Ben diyecek tek kelime bulamıyorumdurduk yere ben gerek varmış ki böyle şeylere ... şok geçirdim nasıl bi beddua. Madem fakesiniz işlem de olmadınız niye kötü sonuç alacaksınız? Gergin ortam seviliyor sanırım şaşkınım
Evet canim donduruluyo ama iste acinca resimler gidiyo bazen galibaDonduruluyor mu instagram hesabı
Hayat kazigini hep bize atiyo galiba kizzzzz kurtulcaksin sende biraz olsun kendine gel sendeTakılmayın kimin ne düşündüğünün bir önemi yok bence. Sonucunuza odaklanın kurtulun şuraya da sonucunuzu yazıp son iyiliğinizi yapıp sonra da girmeyin. Valla ben sonuç yazıp birdaha girmeyeceğim günü iple çekiyorum sürekli bi kaos ortamı ne gerek var anlamıyorum da hakikaten herkesin hayatı mükemmel sanırım bi biz dertten başımızı kaldıramıyor gibiyiz
Burdaki kizlar sikayetciymis canim
HahaYoksaa En bas listedede benmi varim
İnşallah inşallah kurtulalım hepimiz :/ pasif olmuşsun gel inşallah biran önceHayat kazigini hep bize atiyo galiba kizzzzz kurtulcaksin sende biraz olsun kendine gel sende
Gene ne olmuş böyle yaa kimse nelize sahte diyemez bız beraber ankaradan gıttık ya o amelıyat olurken ben elınden tuttum bıtınce orasına baktım konuşmalarınızı yenı görüyorum Günaydın kızlar gene herkesın hesabı kapatılmısİnşallah inşallah kurtulalım hepimiz :/ pasif olmuşsun gel inşallah biran önce
kapatmıslar canım yıneNelizzin hesaba ne oldu? Ne istediler su kizdan ya
Maalesef kapatılmış da inşallah çabuk gelirGene ne olmuş böyle yaa kimse nelize sahte diyemez bız beraber ankaradan gıttık ya o amelıyat olurken ben elınden tuttum bıtınce orasına baktım konuşmalarınızı yenı görüyorum Günaydın kızlar gene herkesın hesabı kapatılmıs
Insalalh ya allahtanw nelizle telefonlasıyoruz bızMaalesef kapatılmış da inşallah çabuk gelir
İyi di mi o gerilmiştir bayağı şimdiInsalalh ya allahtanw nelizle telefonlasıyoruz bız