gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

:KK43: durduk yere ben gerek varmış ki böyle şeylere ... şok geçirdim nasıl bi beddua. Madem fakesiniz işlem de olmadınız niye kötü sonuç alacaksınız? Gergin ortam seviliyor sanırım şaşkınım
Fakez hic bisey yaptirmamisiz kotu sonuc almaliymisiz :KK70:sinirden guluyorum ben boyle bisey gormedim canim bazi insanlar okadar rahat oluyoki hic bi dertleri skntliri olmuyo hayatlari okadar yolunda oluyoki hayatlarina bi heycan atraksiyon hareket ariyolar ona buna saldirarak kavga ortami yaratarak besleniyolar bundan ben boyle dusunuyorum bizlerin skntisi var diye kendi derdimize dusmusuz sanirim hepimiz

Takılmayın kimin ne düşündüğünün bir önemi yok bence. Sonucunuza odaklanın kurtulun şuraya da sonucunuzu yazıp son iyiliğinizi yapıp sonra da girmeyin. Valla ben sonuç yazıp birdaha girmeyeceğim günü iple çekiyorum sürekli bi kaos ortamı ne gerek var anlamıyorum da hakikaten herkesin hayatı mükemmel sanırım bi biz dertten başımızı kaldıramıyor gibiyiz

Takılmayın kimin ne düşündüğünün bir önemi yok bence. Sonucunuza odaklanın kurtulun şuraya da sonucunuzu yazıp son iyiliğinizi yapıp sonra da girmeyin. Valla ben sonuç yazıp birdaha girmeyeceğim günü iple çekiyorum sürekli bi kaos ortamı ne gerek var anlamıyorum da hakikaten herkesin hayatı mükemmel sanırım bi biz dertten başımızı kaldıramıyor gibiyiz
Hayat kazigini hep bize atiyo galiba kizzzzz kurtulcaksin sende biraz olsun kendine gel sende

Hanımlar,
konuyu kapatın lütfen, rutin konuşmalarınıza dönmeniz daha iyi olur.

İnşallah inşallah kurtulalım hepimiz :/ pasif olmuşsun gel inşallah biran önce
Gene ne olmuş böyle yaa kimse nelize sahte diyemez bız beraber ankaradan gıttık ya o amelıyat olurken ben elınden tuttum bıtınce orasına baktım konuşmalarınızı yenı görüyorum Günaydın kızlar gene herkesın hesabı kapatılmıs

Ben o bahsi gecen ismi lazim degil kisiyi anlamadim hicbir zamanda kafasini anlayamayacagim. Ama nelizzin hicbir art niyet barindirmadigini biliyorum. Biz onunla kac aydir konusup dertlesiyoruz burada da surekli aktif olan bir arkadasimiz. Ama bu bahsi gecen kisinin tek amaci her zaman ki gibi kaos ortami yaratmak.

Gene ne olmuş böyle yaa kimse nelize sahte diyemez bız beraber ankaradan gıttık ya o amelıyat olurken ben elınden tuttum bıtınce orasına baktım konuşmalarınızı yenı görüyorum Günaydın kızlar gene herkesın hesabı kapatılmıs
Maalesef kapatılmış da inşallah çabuk gelir

X