gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bakmak istemiyorsan bence zorlama kendini ama psikolojik rahat edemezsen de çok ayırmadan bak nolur nolmaz

Bence takılmayın bana da diyorlardı biliyorsunuz :) şu an beni neden dahil etmediler acaba merak ettim :)

Kuzum yani birde diyor ki forumda herkes arkadaşım senle nelizden rahatsız falan anlamadım yani çok aşırı girip yazmıyorumda neye dayanarak bunları dedi çözemedim inan
Çok garip bu tarz şeyler bilmiyorum niye oluyor da herkes bi sahte hesap peşinde oluyor anlamıyorum sen işlem olmamışsın zaten neyin reklamını yapacaksın? Neliz çok hareketli konuşmayı seven biri işlen oldu hatta canomsla gittiler bu da onları fake yapmaz bence. Bilmiyorum gereksiz polemik geliyor

Bence de canım ki neden doktoru kötülüyosun ya bence o kızın burdan komple def edilmesi lazım zaten benim derdim bNa yetiyor bide bunlarla uğraşıyorum

Bence de canım ki neden doktoru kötülüyosun ya bence o kızın burdan komple def edilmesi lazım zaten benim derdim bNa yetiyor bide bunlarla uğraşıyorum
Sakin olun bence polemiklik bir şey yok. Rahatsız olan arkadaşları kimlerse bence onlar elçi göndermeyip kendileri konuşmalı.

N Nelizz kuzum senle benden herkes şikayetciymiş foruma girmek istemiyorlarmış
Kuzum sendendemi burdaki samimi oldugum kizlar bana gicik oluyolarMis katalanamiyolarmis ama bana soylemeye cekiniyolarmis insan yiyoruz ya biz bide sadece ikimzden nefret etmisler ya girmiyceklermis yada sikayet ediceklermis

Bakma canim biz 7 haftamizi gecirdik bakmaya halaa cesaret edemiyoruz bi kac hafta daha gecsin bakarsin canim

Bi ton insan yaptirmis bi ikimizMi reklamini yapiyomusuz bana da demis reklam yapiyomusuz biz en samimi gelmeyen bizmisiz kim benim icin ne dusunuyosa allah bin katini versin insallah kimine duadir kimine beddua

Kuzum yani birde diyor ki forumda herkes arkadaşım senle nelizden rahatsız falan anlamadım yani çok aşırı girip yazmıyorumda neye dayanarak bunları dedi çözemedim inan
Ya bende hic anlamadim diger yerde bisey yazmiyorum etmiyorum girip bakmiyorum bile burda kizlarla konusuyorum ben anlamadim yani bu kafayi neyle yakaliyolar

Ben sana diyorum ben yaninda gelirim diye ben nasil fake oluyorum aklim almadi bi turlu

Kesinlikle ya kokten engellemek yada kokten gondermek lazim insanlarin sabrini siniyo gercekten haklisin bak senin zaten canin skkn bi ton skntim var benim bide bunla ugrasiyoruz

Diğer konuda yazmıyorsunuz zaten aman aman. Geyik başlığında konuşuyorsunuz ben de çok konuşuyorlar olayını anlamadım :/ reklam konusu zaten artık midemi bulandırıyor aylardır burada boşa kimse vakit geçirmez gece gündüz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…