gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İyi di mi o gerilmiştir bayağı şimdi
gerilmiş baya dedıgın gıbı bıraz konustum kendıne geldı sonıcta bılıyorum ya kız yanımda amelıyat oldu hıcbır doktor bızım babamzın oglu degıl bız daha tutup tutmadıgını bıle bılmıyoruzkı bu bızım hayatımızla ılgılı bır durum kı herkesın oyle yanlıs bırsey dıyemeyız hıckımsede yanlıs yonlendırmesın

Neliz gelmeyecek mii kuzum benim yeri çok belli oluyor

Ne yapılmaya çalışılıyor forumda anlamıyorum inanki. Hepimiz için zor bi durum olan bu illetten kurtulmaya çalışıyoruz doğru bilgiler doğru yaklaşımlar olup birbirimizin işini kolaylaştırmak varken maalesef gereksiz polemiklerle ancak laf kalabalığı sağlıyorlar. Bu itamlarda bulunan kişi de birilerinin maşası olmamalı( birileri söyle dedi söyledim dediği için söylüyorum). Reelde merhaba denilmeyen kişilere bu kinlenme tartışmayı anlamıyorum. Boşluktan sardıklarını düşünüyorum ama bizim burada kurtulmamız gereken önemli bir konu varken basit diyaloğa girme çabaları anlamsız geliyor. O yüzden kervan yürüsün takılmayın. Hemen gelir inşallah nelizz de

Kızlar okudum yine mi ya yine mi. Valla sinir bozuyo artık bu durum. Neliz gelir yakinda zaten hic sıkmasın canini gorusuyomussun söylermisin kuzum C canommms

Kızlar okudum yine mi ya yine mi. Valla sinir bozuyo artık bu durum. Neliz gelir yakinda zaten hic sıkmasın canini gorusuyomussun söylermisin kuzum C canommms

Ayrica nelizimiz fake fln degil biz hepimiz biliyoruz bi rahatsizlik söz konusuymus galiba öyle biseyler okudum az once.. rahatsız oluosaniz nelizden benden xxo daisyyg her neyse her kimden oluosaniz bi güzel cikarsiniz bu sayfadan olur biter. Kibarcasini söylüyorum. Hem kendiniz girip burayi okuyup hemde sohbetimizi elestiremezsiniz hiçbir başlıga uymayan konularda bizim konumuz buraya girip üsenmeyip bide okuyup elestiriolar ya şakamisiniz
Hayret bişey ya. Öyle kimse aramiza girip ortaligi cay kasigi gibi karistirip cikamaz yani. Biz kendi kendimize sacma sapan esprili sohbet ediyoruz noldunuz yani bu mu battı? Ankarada hymenoplasty konusunda geyik yapmayin dediniz yapmiyoruz iste. Nedir problem? Herneyse.
Kızlar napiyosunuz giremiyorum kac gündür misafirim yeni gitti benim de bi yogunluk gidio

Boşver cnm anlamazlar kendini tükettiğinle kalırsın yine bu konuyu uzatıp konumuzu fln da kapatmasınlar boşverin kızlar neliz de inş bian önce yanımıza gelir biz onları takmazsak Eminim aradıklarını da bulamayacaklardır

Birileri kaynıyor birileri demleniyor birileri kaşık oluyo dediğin gibi hala maalesef canım :) boşluktan saracak yer aranıyor galiba. Neden yok sonuç bu işte :)

Kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…