- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.041
Sınavları sonucum da olumsuz valla gerilmesin ortam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten hic bi derdimiz yok bi skntimiz yok burda reklam derdine duscez bunu soylemek icin bi mantik olur insanda ya ben cok skldim ya resmen girmeyin konusmayin diyolrDiğer konuda yazmıyorsunuz zaten aman aman. Geyik başlığında konuşuyorsunuz ben de çok konuşuyorlar olayını anlamadım :/ reklam konusu zaten artık midemi bulandırıyor aylardır burada boşa kimse vakit geçirmez gece gündüz bence
Aaaaa kotumu sonuclarin uzuldum canim ya insallah bu dahakina canin sagolsunSınavları sonucum da olumsuz valla gerilmesin ortam
AYnen canım ya valla büyük sıkıntılarım var birde bu eklendi üstüne deliresim geliyor hiç işim gücüm yokta vaktimi buna harcıcam ki istanbulda dahi oturmuyorumYa zaten hic bi derdimiz yok bi skntimiz yok burda reklam derdine duscez bunu soylemek icin bi mantik olur insanda ya ben cok skldim ya resmen girmeyin konusmayin diyolr
Haklisin hak veriyorum sana durduk yerine insanin gunahini aliyolar allahlarindan bulsunlar insallahAYnen canım ya valla büyük sıkıntılarım var birde bu eklendi üstüne deliresim geliyor hiç işim gücüm yokta vaktimi buna harcıcam ki istanbulda dahi oturmuyorum
Hayret bu sefer benim adım gecmemis mi benden umudunu kesti heralde her kimse bakti gitmiyorum ne bos insanlar yaKuzum sendendemi burdaki samimi oldugum kizlar bana gicik oluyolarMis katalanamiyolarmis ama bana soylemeye cekiniyolarmis insan yiyoruz ya biz bide sadece ikimzden nefret etmisler ya girmiyceklermis yada sikayet ediceklermis
Zamanlari cok galiba boyle islerle ugrasabildgine goreHayret bu sefer benim adım gecmemis mi benden umudunu kesti heralde her kimse bakti gitmiyorum ne bos insanlar ya
Oyle dusunme canim ya surekli gerci aklin orda senin baska bisey dusunemiyosun keske bi an once yaptirabilsen
Sapik gibi nekadar bos vakti var bunun boyle aynen oyle kendini ort bas etmeye calisiyo baskasina yikarak bazi seyleri kendini bu sekilde sakliyo kendini akilli zannediyo haklisinKızlar sallayın kimin ne olduğu belli kendinde bulması gereken sorunları başkasında arayıp kendini örtbas etmeye çalışıyor bence biz de cok safız yaa zaten ona inanacaktık
Nasıl yaniAllah muneden razı olsun onun sayesinde kurtuldum
Mune Bana bi link atti o linkten yaptim istemedgim birisi msj atamiyo bana kurtuldum ondanNasıl yani
Valla canım ama işte maddi sorunOyle dusunme canim ya surekli gerci aklin orda senin baska bisey dusunemiyosun keske bi an once yaptirabilsen
Para olmayinca hic bisey olmuyoValla canım ama işte maddi sorun
Ben ve boğazmanzarası da çok kere fake reklamcı diye suçlandı o yüzden sakin olun benceSunu okadar icten diliyorumki
Biri bana cikip sen fakesin diycek iftira aticak kenara cekilcek oyle bi dunya yok kimsenin haddi degil iftira at fakesniz sahtesiniz diye ve burdaki herkese msj atin bide mesajla taciz edin bizim hakkimizda doktor reklami yaptigimiz soylensin sonra yok ben demedim gecsinler bunlari oyle bi dunya yok hem gunahimizi alin hem bize iftira atin sonra kenara cekilin halaa elin adami icin diyin bide kimse bizim babamizin oglu degil bi kere burda kendisini ovmedim bile ben kimse bana iftira atamaz musade etmem ben buna kimse akil oyun yapmasin herkes herseyin farkinda kisi kendinden bilir isi agzina geleni saycaksiniz bana sonra sucsuzmussun gibi davranamazssin
T TatliDusler355 ve benim icin ne deniyosa
Hangi iftira atiliyosa yalan yalnis dilerim allahlarindan bulsunlar en tez zamanda bizim icin ne soyleniyosa allah bin beterini versin rabbim cok buyuk