Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni birbirini tanımayan iki farklı kişi Ediz Hun a benzetmisti ben de trip atsaydim keske ya ahahahaha
Ay nerden de okudum şu konuyu da hatırladım
Bazı ınsanlar bu konuda takıntılı oluyor. Kendini beren saate benzeten birini fahriye evcene benziyorsun demişlerdi çok kızmıştı. Trip atsın boşverin yakında unutur.Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Bende Anjelinaya benzemek isterdimpek güzel olmasada mı?bence gayet güzel bir kadın.arkadaşınızın bakış açısı çirkin.
Ortaokula geçince daha farklı dertleri olacak merak etmesin.Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Gülşen Bubikoğlu - tarık akan benim çiftim. İkisine de hayranım. Gülşen Bubikoğlu esfane
benimde var böyle arkadaşım her fırsatta kendini över yada övmeni beklerBende Anjelinaya benzemek isterdim
Ama benzemiyorum güzellik göreceli birsey diyemem ama kendini çok beğenmiş biri
Bazı ınsanlar bu konuda takıntılı oluyor. Kendini beren saate benzeten birini fahriye evcene benziyorsun demişlerdi çok kızmıştı. Trip atsın boşverin yakında unutur.
Çok saçma..Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Kesinlikle öyleMesela bu iki kadında çok güzel
ama takıntı işte
Gülşen Bubikoğlu’nun kesip attığı tırnak olsam keşke. Devasa güzellikte bir kadın, benim için güzelliği eşsiz benzersizdir. Arkadaşınız kör herhalde tamam zevkine uymaz anlarım ama travesti benzetmesi nedir?
En kısa zamanda ben de bu dertlerden ıstiyorum
O kadın çok güzel ve doğal bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin:) tabii zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşınız beğenmiyor olabilir. Yine de tepkisi cocukca