Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahahaah
Ay arkadaşınızın yaşını soracağım ama bu tepkiye 10 yaş üstü olmaması gerekir.
Ayrıca Gülşen Bubikoğlu gördüğüm en güzel kadınlardan biri 😍

Kıza hep söylüyorum çok güzelsin
Gülşenden falan güzel yani
Dudakları dolgun Gözleri iri
ama yüz hattı aşırı benziyor yani

Güzellik göreceli
Hülya avşar Türkan şoray Harika avcı
Aşırı güzel oldukları halde bunları bile beğenmeyen vardır
Ama Travesti demesi garip yani ben ona kötü birsey söylemişim gibi davrandı

hani kucukken bir unluyu severdik, onun tarzindaki baska unlulere gicik olurduk. biri kiyaslayinca falan kotulerdik onu. kendi jenerasyonumdan ornek verirsem justin bieber-one direction gibi mesela. (millet ediz hun konusurken bunu yazmaya cok utandim ahjshsjshsj)

belki onun gibi gulsen bubikoglu ve turkan soray hayranlari da boyle hissediyordur o yuzden sinirlenmistir. :KK70: yoksa hic mantigi yok kadin cok guzel.

hani kucukken bir unluyu severdik, onun tarzindaki baska unlulere gicik olurduk. biri kiyaslayinca falan kotulerdik onu. kendi jenerasyonumdan ornek verirsem justin bieber-one direction gibi mesela. (millet ediz hun konusurken bunu yazmaya cok utandim ahjshsjshsj)

belki onun gibi gulsen bubikoglu ve turkan soray hayranlari da boyle hissediyordur o yuzden sinirlenmistir. :KK70: yoksa hic mantigi yok kadin cok guzel.

Valla yaşım ortaya çıktı benim kuşağın Justin'i Justin timbır

ya hıc unutmuyorum lıseden yenı mezun oldugum zamanlar
ben uzun yapılıyım sınıfta bır kız vardı minik serce gıbı hıc yaslanmayacak tıplerden
hemen evlendı cocuk yaptı kendısı bır ortamda karsılastık
ıste yaştan yaslılıktan konusuluyor
kendısınden sıkayet edıyordu keske daha uzun olsaydım senın gıbı falan dedı bana
bende ne guzel işte minyonsun hıc çökmez yaslanmazsın bende senın gıbı cıtı pıtı severım dedım
küstü bana
:KK70: minyon demısım kufur etmısım

aklıma o geldı sızın konuyu okuyunca :KK70:
bazı ınsanlar cok degısık

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Saçmalığa bak ! Kadın sayılı güzellerden biri, gözlerini ve beynini doktora göstersin bence 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X