- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Coook tesekkur ederimbegenmene cok sevindim
Ccoooook tesekkur ederimBunlar gül tatlısıysa benim yaptıklarım ne
Böyle renkli yapmak hiç aklıma gelmediydi
Sunum harika eminim lezzetide öyledir ellerine sağlık yarışmada başarılar.
Kızlar toplasıp gelin hepberaber yiyelimYeme bana gönder ben yerim
Ben 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki lerCcoooook tesekkur ederimgercekten lezzetide cok iyi. Yapmani tavsiye ederim
Fazla kimseyi toplama bize birsey kalmazKızlar toplasıp gelin hepberaber yiyelim
Bende normal hamur renginde yapmistim bir iki kez zaten kalin olunca gullerin yapraklari aciliyor sekilleri iyi olmuyor bide hamur biraz sert oluyor ama bu tarifi denerseniz seveceginize eminimBen 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki ler
Böyle renkli hiç aklıma gelmemişti. Tsk farklı fikir için.
Bir de ben biraz yuvarlaklari kalın yapmışım herhalde içleri hamur kaldıydı
Yok yok herkesler gelsin ne kadar cok o kadar iyi
Coook tesekkur ederimGüzel görünüyor . İnsan yemeye kıyamaz ya hani öyle . Emeğinize sağlık :)
Sen bana ne demek istiyorsun
Kızdığina göre anlamışsın beybiSen bana ne demek istiyorsun
Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Sendende tarif istiyoruzdeynepnaz
Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım. @Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.
O zamanNevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım. @Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.
Sunumlarda benimde çok iyi olduğum söylenemez.Tatlı konusunda iddialiyim emme sunum tırt onu netcez
Bakalim söz vermeyeyim belkim Süprüz yaparım emme