- 2 Aralık 2015
- 31.456
- 104.974
Ben diyorum tırstım,sen diyorsun senide alalım,elim değmişken seni de döveyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyorum tırstım,sen diyorsun senide alalım,elim değmişken seni de döveyim
Benim kız durursa haftasonu yaparım canım birseyler ama çok birşey bekleme pratik tatlı ancaSunumlarda benimde çok iyi olduğum söylenemez.Kahvaltı gibi toptan masa görüntüsü değil de tek tabak olacak,madem iyisin ,seni de sahneye alalım
Cooook tesekkur ederim begenmene cok sevindimÇok romantik bir tatlı olmuş :)
Sunumunuzda gayet başarılı
Ellerinize sağlık, yarışmada bol şans diliyorum
Tirsma bebekim sen ta iyilerini yaparsınBen diyorum tırstım,sen diyorsun senide alalım,elim değmişken seni de döveyim
Tatlı konusunda iddialiyim emme sunum tırt onu netcez
@bilinmeyenfx de pratik tatlı yapacağım diyordu.Aynı pratiklikte bir tatlı mı yapacaksınBenim kız durursa haftasonu yaparım canım birseyler ama çok birşey bekleme pratik tatlı anca
Düvme beni aplaBen diyorum tırstım,sen diyorsun senide alalım,elim değmişken seni de döveyim
Ne gülüyon beleşe gül tabe
Tirsma bebekim sen ta iyilerini yaparsın
Bakıyorum da Kabadayı kesildin la başımıza geleni gideni ne döviyon sen
Cook tesekkur ederim canimEline sağlık çok güzel görünüyor
Yok daha neler o kadarda değil bacum baklava açamam maalesef benim ki gerçek pratik@bilinmeyenfx de pratik tatlı yapacağım diyordu.Aynı pratiklikte bir tatlı mı yapacaksın
Tatli guzelse sunumunda her turlu guzeldirNe gülüyon beleşe gül tabe
Evet ya benimde duruyoBakalim söz vermeyeyim belkim Süprüz yaparım emme
La 4.5 g ye geçtik benim net yavaşladı. Donup duruyor habire
Döverbaş mıKknin döverbaşı deynepnaz cansin sen yaa
Hele dur bacım.Daha 4 masa yüklendi,şimdiden niye karar veriyorsunCok farklı olmus ck begendm bende denycem cok guzel grunuyor oyumun biri senın :)
Begenmene çooook sevindim canim tavsiye ederim eger yaparsan herkes bayilacaktir emin olabilirsinCok farklı olmus ck begendm bende denycem cok guzel grunuyor oyumun biri senın :)
Gelene gidene cakiyosunDöverbaş mı
Hele dur bacım.Daha 4 masa yüklendi,şimdiden niye karar veriyorsun
@talhayasir ,senin verdiğin lakabı yine icraate geçirsem mi acaba