Tatlı Tarifi Gül Tatlısı - Filiz İrmik sponsorluğunda

Tesekkur ederim begendigin icin yeni fikir verebilmissem ne mutlu bana

3 oy değil 2 oy kullanılıyor..Buna da mı zam geldi yoksa.

Vayyyy anasını..buuu neee tablo gibi olmuş..ellerine kollarına sağlık.. Şaştım anam şaştım..Başarılar

Aaaa bu bildiğimiz gül,tamam adı üstünde gül ama yapraklarının damarları bile dört dörtlük yapılmış,kıvrımlar falan...maşallah süper yapmışsın canım,yarışmada başarılar dilerim.

Cok tesekkur ederim canim ama aramizda kalsin yapraklarin yapiminda gullerden cok ugrastim bayaa oyaladi beni ama sanirim gullere farkli bi guzellik kattilar

Cok tesekkur ederim canim ama aramizda kalsin yapraklarin yapiminda gullerden cok ugrastim bayaa oyaladi beni ama sanirim gullere farkli bi guzellik kattilar
Ama belli zaten,gerçekten ortada büyük bir emek var,ciddi ciddi uğraşılmış.Ben her yarışmada bu sefer bu yarışma daha zor diyorum ama her seferinde daha da iddialı tarifler geliyor.Masaallah siz kk hatunlarina

Ama belli zaten,gerçekten ortada büyük bir emek var,ciddi ciddi uğraşılmış.Ben her yarışmada bu sefer bu yarışma daha zor diyorum ama her seferinde daha da iddialı tarifler geliyor.Masaallah siz kk hatunlarina
Cok tesekkur ederim canim ilk katilimim o yuzden benim icin en zor yarisma bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…