- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Coook tesekkur ederimbegenmene cok sevindim
![]()
Rica ederim çok güzel olmuşlar çünkü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coook tesekkur ederimbegenmene cok sevindim
![]()
Ccoooook tesekkur ederimBunlar gül tatlısıysa benim yaptıklarım ne
Böyle renkli yapmak hiç aklıma gelmediydi
Sunum harika eminim lezzetide öyledir ellerine sağlık yarışmada başarılar.![]()
Kızlar toplasıp gelin hepberaber yiyelimYeme bana gönder ben yerim![]()
Ben 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki lerCcoooook tesekkur ederimgercekten lezzetide cok iyi. Yapmani tavsiye ederim
![]()
Fazla kimseyi toplama bize birsey kalmazKızlar toplasıp gelin hepberaber yiyelim![]()
Bende normal hamur renginde yapmistim bir iki kez zaten kalin olunca gullerin yapraklari aciliyor sekilleri iyi olmuyor bide hamur biraz sert oluyor ama bu tarifi denerseniz seveceginize eminimBen 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki ler
Böyle renkli hiç aklıma gelmemişti. Tsk farklı fikir için.
Bir de ben biraz yuvarlaklari kalın yapmışım herhalde içleri hamur kaldıydı![]()
Yok yok herkesler gelsin ne kadar cok o kadar iyi
Coook tesekkur ederimGüzel görünüyor . İnsan yemeye kıyamaz ya hani öyle . Emeğinize sağlık :)
Sen bana ne demek istiyorsun
Kızdığina göre anlamışsın beybiSen bana ne demek istiyorsun![]()
Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Sendende tarif istiyoruzdeynepnaz
Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım.
@Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.
O zamanNevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım.
@Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.
Sunumlarda benimde çok iyi olduğum söylenemez.Tatlı konusunda iddialiyim emme sunum tırt onu netcez![]()
Bakalim söz vermeyeyim belkim Süprüz yaparım emme