Bende cook zorluklar cektim zaten fakettiysen 12.30da ancak paylasabildim ilk ollunca insan zorlaniyo haliyleDua et ki yükleyebildin,ben yükleme aşamasında çok sorun yaşadım,daha önce foto yüklemediğim için zor oldu
Yaaa dime oyle nanacimBen dedim, bu kız çok fena gelecek dedim. Sağ gösterip sol vuracak dedim
Bak bak suçunu da biliyor da utanıyorYaaa dime oyle nanacim
Cook tesekkur ederim bende o kadar cok inceleyip seyrettimki yemeden onceYa görüntü harika olmuş.
İnsan yemeye kıyamaz ki bunları :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Cook tesekkur ederim bende o kadar cok inceleyip seyrettimki yemeden once
Yapmanızı tavsiye ederim görüntüsü kadar tadida guzeldiYiyebilmişsiniz en azından
Yapmanızı tavsiye ederim görüntüsü kadar tadida guzeldi
Cooook tesekkur ederimÇok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Görsel olarak bakmaya doyamadım. Sunumda başarılısınız. Yarışmada başarılar
Cok tesekkur ederim canimEllerine sağlık talhayasir, sunumun gerçekten çok şık olmuş, insan yemeye kıyamaz
Coook tesekkur ederimÇok güzel olmuş ellerine sağlık başarılar dilerim yarışmada..
Sunumda çok güzel olmuş çok beğendimm..
Yeme bana gönder ben yerimCok tesekkur ederim canimyorumlarin bi cogunda demisler zaten insan yemeye kiyamaz diye napayim yani yemiyeyim mi
Bilemiyciğim, tadına bakmadığımızdan demekki öyle düşünmüşüzCok tesekkur ederim canimyorumlarin bi cogunda demisler zaten insan yemeye kiyamaz diye napayim yani yemiyeyim mi