• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm tükeniyor 🙁

hepsini geçtim de bir anne çocuğunu nasıl bitli bitli gezdirir aklım almıyor. o çocuklar kaşınmıyor mu? rahatsız olmuyor mu? onu da geçtim herşeyden öte asalak bir canlı sonuçta. kanını emiyor. öyle besleniyor. çocuğun sağlığını da mı düşünmüyorlar :KK57: :KK57:

Bir sinir krizi çok şeyi değiştirebilir.
Delirin gitsin, blöf de yapın boşanırım diye.
Ne yapacak bakalım eşiniz?
Aile apartmanındasınız ve zaten huzursuz bir apartman diyorsunuz. Bu insanlar nasıl insanlar yahu, insan huzursuz da olsa çocuğum benle aynı binada otursun der mi. Bu zihniyetin içine tüküreyim.
Aynı binadan kendine çoluk çocuğuna ev alıp dayatan insanlardan nefret ettim burada okuduklarımla. Yahu kabullen işte olmuyor mutsuzsunuz. Gidin ayrılın.
Hoff şiştim.

Valla konu sahibi üzücü ve saçma şeyler yaşamaktasınız.
Ya gideceksiniz ya güdeceksiniz başka çare yok.
Güdülecek gibi de değil.

Sizin yerinizde olsam alir cocugu cikar giderim o evden. Boyle koca olacagina hic olmasin hayatinizda. Calisir bakarsiniz kendi cocugunuza. Bunlarla yasamaktan iyidir

İnsanların umursamaz tavırları sizi yormuş. Sizde onlara aynılarını yapın yüz vermeyin. Geldiklerinde umursamayin, tavrınızı koyun ki anlasınlar edepsizler.

Back