• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm tükeniyor 🙁

Sorun bit felan degil. Sorun parasizlik. Mutsuzluk.

Esinden bir sekilde memnunsan, git çalis ve kizi annenlere birak. O para ile tasinirsiniz.

Yok esindede hiç is yoksa, bosanacaksin. O evde kalmak bir seçenek degil. Kizin birak biti, cahil insanlar arasinda büyür. Üzerine isenmesi nedir yaa?!! Tacizdir bu.

Gerekirse bir müddet annenlerde kal, ve kizini o ortamdan kurtar
Diyor zaten lüffen anne annaneme gidelim🙁

Eşinin Gözünü korkut biraz gerekirse ayrılalım yapamıyorum artık de bi kriz geçir olmadı.. Korksun biraz..yoksa orada yaşamaya devam edersen psikolojik hastalığa yakalanacaksın Allah korusun o da çok zor.
Zaten stresten hasta olmaktan korkuyorum. 🙁

Off bence dertliyim. Eltimin banyo aydınlığı benimkisi ile karşı karşıya.banyom küçük ve fan var.sırf o koku geliyor diye (banyo gelse gelse şampuan kokusu gelir) 4 yıl kullanmadım.bütün kullanacam dedim.kullanamazsın diyor.ben almadım ,alınca sana söylerim dedi..bence an,20_30 tl lik kişi,pahalı değil diyorum.ben sana haber veririm dedi😠 kullanacam dedim..
4 yıl bekledim,banyom küçük,çocuk büyüdü.olmuyor artık😕 oooffff

Ben sunu okurken uzuldum cocuk size bunu dedıgınde uzulumuyor musunuz?
Uzuluyorsanız neden Cocugunuz ıcın bir sey yapmiyorsunuz?
Nasıl bişey yapmamı tavsiye edersiniz mesleğim olsa keşke lise mezunu olmadığım için avm de bile iş bulamıyorum çözüm arıyorum fikir verin kızım için en iyi olan için ne gerekiyorsa yapacağım ama.

Son düzenleme:
Off bence dertliyim. Eltimin banyo aydınlığı benimkisi ile karşı karşıya.banyom küçük ve fan var.sırf o koku geliyor diye (banyo gelse gelse şampuan kokusu gelir) 4 yıl kullanmadım.bütün kullanacam dedim.kullanamazsın diyor.ben almadım ,alınca sana söylerim dedi..bence an,20_30 tl lik kişi,pahalı değil diyorum.ben sana haber veririm dedi😠 kullanacam dedim..
4 yıl bekledim,banyom küçük,çocuk büyüdü.olmuyor artık😕 oooffff
😔😔

Nasıl bişey yapmamı tavsiye edersiniz mesleğim olsa keşke lise mezunu olmadığım için avm de bile iş bulamıyorum çözüm arıyorum fikir verin lütfen 🙏
Nasıl bısey yapman gerektiğini bilecek kadar yasamıssın bu hayatı.

Tavsiye vermeden ben, savunmaya gectıgıne gore ıs bulamiyorum dıye napman gerektiğini de biliyorsun.

Böyle bir hayatım olsa sanırım kriz geçirirdim.Siz nasıl geçirmiyorsunuz hayret ettim.En başta çocuğunuza yazık,çocuğun saçına sürekli bit bulaşıyor demişsiniz,ben çıldırırdım sürekli birileri bit bulaştırsa,üstüne falan işemek nedir ayrıca,ne tür bir aile bu ?
Ya hiçbiriyle konuşmayıp aynı apartmanda oturmaya devam edeceksiniz ( imkansız ) ya da eşinizi ikna edip taşınacaksınız.Ayrıca kira nasıl ödeyemiyor,asgari ücretten daha mı az kazanıyor ? İki kuruş eksik olsun evinizden,kafanız rahat etsin.Küçük olsun ev,gereksiz eşya falan varsa satın gitsin,elinize para geçer azıcık,çocuğun birkaç ihtiyacını karşılarsınız.
Allah cahil insanla uğraştırmayın kimseyi.

Merhaba arkadaşlar burada yorumlaşmak tanımadığın kişiden yüzüne bakarak seni yargılamasından korkmadan içini dökmek güzel bişey. İyi kötü fikir duymak seni tanımayan insanlar iyiliğin için yorum yapması güzel zaman ayıran herkese teşekkürler. 🙏
Benim derdim mutlu gitmeyen evlilikten tut eşimin psikolog gözlemiyle narsist olduğunu bilmek.. Kv elti, görümce aynı binadayız 3,5 yaşında kızım var eltimin görümcemin çocuklarından gelen biti kızımdan arındıramıyorum. Gördüm onlarda biti çünkü kızım kreşe gitmiyor henüz kutularca ilaç şampuan aldım ben temizliyorum bulaşıyor tekrar. Kimse çocuğunun saçını temizlemiyor söylüyorum umursayan yok.
Taşınmak istiyorum eşim bütçe yok kira ödeyemeyiz kredi ödeyemeyiz diyor oturduğumuz evi kiraya verip gidelim diyorum kv kp izin vermiyor aile binası yabancı sokmayız mantığı ama huzursuz bir aile binası.
Hayatımdaki olumsuz hiçbirşeyi çözemiyorum kızıma ne alsam binadaki çocuklar kırıyor atıyor. Görümcemin oğlu cama çıkıp kızımın üzerine çişini yapmış 5 yaşında uyardım annesini çocuk napim diyor kızdım tartıştım..
Off of içim öyle sıkılıyor ki mutsuz, duygusuz, bitkin bir insan oldum cıvıl cıvıl biriydim oysa. İçimi dökmek için ağlamak istiyorum ağlama duygumu bile yitirmişim sanki ağlayamıyorum bile.. 31 yaşındayım kalan ömrüm böyle nasıl geçecek bilmiyorum şimdi soruyorum böyle bir hayatınız olsa ne yapardınız. İçimi döktüm çünkü hiç arkadaş çevrem yok.
Mutlaka kiraya çıkmanın bir yolunu bulmaya bak. Böyle hayat olmaz. Allah yardım etsin

Çalıştım 1 yıl baktım eşim çalıştığım paranın son kuruşuna kadar yer buluyor bıraktım bende işi hem çalış hem maaşı koca yönetsin olmazdı öyle..
Isı bırakacağına boşansaydın bu dertleri çekmiyor olurdun hem de gelirin olurdu hesabını da kimseye vermedigin

Ya bu zamanda bit mi kaldı
Nasıl bir aile bu
Çocuktur bişey diyemem belki çocuğa lakin çocuktur ne yapayım diyen anneye okkalı bir tokat atmıştım

Peki gerçekten bu şekilde, bu insanlarla yaşamak, kızınızın böyle bir ortamda büyüyor olması mı daha zor yoksa boşanıp ailenizin yanına gidip ne iş olursa yapıp yağınızda kavrulmak mı daha zor.
Hiçbirşey değil ben kızım için
yapardım bunu ya. Yazık yavrucağa. Anneanneme gidelim lütfen diyormuş. Kız bile farkında.
Maalesef ki kadınlarımız o kadar cesaretsiz ki. Mutsuz evliliklere çocuk yapacak kadar yürek yemişler oysaki.
Örnekleri görmesem belki anlardım sizi ama daha bu yıl içinde iş yerimdeki bir kızın ablası boşandı. 22 yaşında 4 yıllık evliydi. 2 çocuğu var ve ortaokul mezunu lise terk.
Hem eve temizliğe gidiyor hem de bir yere haftanın belli günleri yemek yapıyor. Çocuklarına da o işteyken ailesi bakıyor. Ve o kadar mutlu ki o evlilikten kurtulduğu ve artık para kazandığı için. Taşı sıksa suyunu çıkarır. Öyle de özgüveni gelmiş kızın.
Yazık sizin tercihlerinizin cezasını da çocuklar çekiyor.

Merhaba arkadaşlar burada yorumlaşmak tanımadığın kişiden yüzüne bakarak seni yargılamasından korkmadan içini dökmek güzel bişey. İyi kötü fikir duymak seni tanımayan insanlar iyiliğin için yorum yapması güzel zaman ayıran herkese teşekkürler. 🙏
Benim derdim mutlu gitmeyen evlilikten tut eşimin psikolog gözlemiyle narsist olduğunu bilmek.. Kv elti, görümce aynı binadayız 3,5 yaşında kızım var eltimin görümcemin çocuklarından gelen biti kızımdan arındıramıyorum. Gördüm onlarda biti çünkü kızım kreşe gitmiyor henüz kutularca ilaç şampuan aldım ben temizliyorum bulaşıyor tekrar. Kimse çocuğunun saçını temizlemiyor söylüyorum umursayan yok.
Taşınmak istiyorum eşim bütçe yok kira ödeyemeyiz kredi ödeyemeyiz diyor oturduğumuz evi kiraya verip gidelim diyorum kv kp izin vermiyor aile binası yabancı sokmayız mantığı ama huzursuz bir aile binası.
Hayatımdaki olumsuz hiçbirşeyi çözemiyorum kızıma ne alsam binadaki çocuklar kırıyor atıyor. Görümcemin oğlu cama çıkıp kızımın üzerine çişini yapmış 5 yaşında uyardım annesini çocuk napim diyor kızdım tartıştım..
Off of içim öyle sıkılıyor ki mutsuz, duygusuz, bitkin bir insan oldum cıvıl cıvıl biriydim oysa. İçimi dökmek için ağlamak istiyorum ağlama duygumu bile yitirmişim sanki ağlayamıyorum bile.. 31 yaşındayım kalan ömrüm böyle nasıl geçecek bilmiyorum şimdi soruyorum böyle bir hayatınız olsa ne yapardınız. İçimi döktüm çünkü hiç arkadaş çevrem yok.
Bende aile binasindayim kapım okadar çalıyordu ki artık utanma kalmadı bende görümcemin çocukları günde 20 kez kapımı çalardı oğlum küçük peşlerinden ağlardı olan bize olurdu artık bağırdım okadar bağırdım ki lannn dedim bidaaa gelirseniz sizi mahfederim benimkiler çıkmıyor siz gezip tozup geliyorsunuz sıkılınca da gidiyorsunuz sizi gebertirim dedim artık ağladım Allah var eltimin çocukları gelmez küçük kızımla yaşıtı var iki haftada bir oynarlar 1 saat ama diğerleri nazallah hak veriyorum sana bende 25 yaşındayım bazen kaldıramıyorum görümcemde anormal biri hiç çekilmiyor alışveriş yapmazlar hep benden yerler ama ara ara dile getiriyorum hanyy sizde alışverişinizi yapın die canım bak sende dişini göster yoksa laftanda haldende anlamazlar uzak tut çocuklarından o pis bitlerden kurtulursunuz inşallah 🙏❤️

Back