- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.941
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyorAynen canim sadece 1 ay deli gibi nar ekşisi döküp çiğköfte yedim normalde acıyı hiç yiyemem
Bende okuorum o sayfayı çok mantıklı gelen seleri söyleyelim burdanda kuzum tecrübesiz bı konu bizim için ondan bol yorum okucazAynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide.Catlak-kurabiye kurabiyemin dediği gibi bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz sayfasındaki tecrübeli annelerin yorumlarını da okuyorum not alıyorum iyi oluyor
O tedirginlik kucağımıza alana kadar bitmicek eminim ama pozitif olmamız hem bizim hem evlatlarımız için iyi olumlu olalım stres yapmayalım Rabbim korusun bütün kuzularıİnşallah ne bileyim tedirgin oluorum hala herşeyde şunu bı üstümuzden atsak doktora gittigim gün dünyalar benim dier günler korku endişe hele günler yaklaşınca daha da artio
Hoşbuldumm, prenses geliyorrrAmin hosgeldin aramıza paşa mi geliyor prenses mi
Hoşbuldumm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah nasip eder kucağımıza sağlıkla alsak bile ömür boyu endişemiz gitmeyecek artıkO tedirginlik kucağımıza alana kadar bitmicek eminim ama pozitif olmamız hem bizim hem evlatlarımız için iyi olumlu olalım stres yapmayalım Rabbim korusun bütün kuzuları
Bencede tecrübeleri paylaşmak hepimiz için iyiBende okuorum o sayfayı çok mantıklı gelen seleri söyleyelim burdanda kuzum tecrübesiz bı konu bizim için ondan bol yorum okucaz
Evet belli 12. Haftada büyük ihtimal kız demişlerdi ama 17. Haftada net paşa olduğu belli oldu canımHoşbuldumm, prenses geliyorrrsizin belli oldu mu :)
Hoşbuldumm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Kesinlikle katılıyorum buna canım ❤Allah nasip eder kucağımıza sağlıkla alsak bile ömür boyu endişemiz gitmeyecek artık
Aa bizimde 12. haftada %80 kız dediler ama biz yine kesin kız diyemedik işte dün 20. hafta detaylı kontroldeydik erkek demediklerine göre bizimki kesin kızzEvet belli 12. Haftada büyük ihtimal kız demişlerdi ama 17. Haftada net paşa olduğu belli oldu canım
Zaten ilk zamanlar sık sık değiştiririz galiba kuzum bakalım deneyip tecrübe edinedeğiz. Yumuşatıcı konusunda ilk zamanlar değil hiç kullanma canım yetişkinler için bile önerilmiyor ama dayanamadım almıştım bitirdikten sonra yine almamayı düşünüyorumAynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide.Catlak-kurabiye kurabiyemin dediği gibi bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz sayfasındaki tecrübeli annelerin yorumlarını da okuyorum not alıyorum iyi oluyor
İkisinin de damak zevki değişik demek kiSanırım ilk 1 ay mandalina yedim 2 ay elma 3 ay üzüm ekmek su felan hiç yok 9 kilo verdim şimdi herşey yiyorum baya baya gurmelik yolundalar
Evet evet canım bu kadar tatlıya en az biri erkektir dedim ama kızlarım tatliş seviyormuş meğerse:)Seninde tez çürümüş o zaman canım benimde tatlı göresim yok
Evet yaa öyle ara ara geliyor. Kramp da var. Bende valla evde olunca ara ara bakıyorum korkuylaŞükür ya ara ara oluyor nasıl tedirgin oluyorum bu gittiğimde bende soracağım sağol canimm
19 benimde böyle çok yoğun değil ama ara ara oluyor krampta giriyor lavaboya gitmeye korkuyor insan ben sürekli yattığımda aklım orada hep
Acı bana da dokunuyor ya baharatlı da çok yiyemiyorumO
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyorbenim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı
Oradaki yorumlara baktım bende eski usul ateş ölçer ile teyit ederim diye düşünüyorum. Çünkü bazı ateş ölçerler oda ısısını da baz alıyormuş galibaBencede tecrübeleri paylaşmak hepimiz için iyi
Kızlar peki ateş ölçer ne düşünüyorsunuz kulaktanmı koltuk altımı ben braun koltuk aldı aldım denedik 3sn.de ölçüyor ama kararsız kaldım kulak alın olandan damı alsam acaba braunun bi tane var maması içeceği banyo suyunu falanda ölçüyormuş
Kontrolün ne zamandı canım doktoruna bir sor bakalımEvet yaa öyle ara ara geliyor. Kramp da var. Bende valla evde olunca ara ara bakıyorum korkuyla
Evett:) Şöyle ki hemen anlatayım. Benim ikiz bu arada. 12+4 de gittiğimde ikisi de kız gibi duruyor dedi doktorum. 14+4 de %90 ikisi de kız dedi. Sonra biz fetal dna testi yaptırdık. Orada da %100 kız olarak bilgi geldi ikiside. Yani doktorum başından beri yanılmadı. :) senin nedir canım cinsiyet?Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gerçekten bizler çok zorlu süreçler geçiriyoruz ve mecburen güçlü durmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Cinsiyeti belli oldu mu :)
Benim böyle oluyor ben sormuştum olur olur dedi:)Kontrolün ne zamandı canım doktoruna bir sor bakalım
Senin detaylı da tam belli olmuşturAa bizimde 12. haftada %80 kız dediler ama biz yine kesin kız diyemedik işte dün 20. hafta detaylı kontroldeydik erkek demediklerine göre bizimki kesin kızz
Genelde kız dedikleri zaman erkek olması zor derler ama demekki olabiliyormuş maşallah paşaya
O zaman normaldir canım üşütmemeye çalışBenim böyle oluyor ben sormuştum olur olur dedi:)
aa canım benimde çok yanma var. benim genelde zaten midem sıkıntılı. e şimdide turşu, cips falan yiyince cayır cayır yanıyor. Doktorum gaviscon al dedi. ama o da çok iş görmedi. pulcet tablet aç karınla 1 adet. oo süper oldu. Bak sende sor ve alO
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyorbenim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı