Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba kızlarr bende geldimmm 5 sene sonra onlarca tedavi sonrası gelen mucizemi bekliyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :KK36:
Merhabalar. Hoşgeldin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah mücadelelerimizin karşılığını hayırlısı ile bize verir inşallah. Zor süreçler çok yıpratıcı. Yaşamayan asla bilemez. Bizler özel anneleriz. Güçlü anneleriz bebeklerimizde güçlü doğacak inşallah.

Kuzum sonra baktık daha pahalıya gelio azcik daha bekliyelim bunlar gerçek indirim deil gibi sanki
hııı inan hiç araştırmadım. bazen reklamlarda görüyoruz indirim de bebek bezleri falan diye. ne kadar olduğunu bilmediğimiz için anlayamıyoruz da. niyetine girince iyice araştırırım.

Merhabalar. Hoşgeldin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah mücadelelerimizin karşılığını hayırlısı ile bize verir inşallah. Zor süreçler çok yıpratıcı. Yaşamayan asla bilemez. Bizler özel anneleriz. Güçlü anneleriz bebeklerimizde güçlü doğacak inşallah.
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gerçekten bizler çok zorlu süreçler geçiriyoruz ve mecburen güçlü durmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Cinsiyeti belli oldu mu :)

Benim oluo ve doktora soluorum olur normal diyor peşinden kanama gelirse bakılması gerek diyor rahim genişledikce oluo herhalde canım
Şükür ya ara ara oluyor nasıl tedirgin oluyorum bu gittiğimde bende soracağım sağol canimm
Canım dün bugün bildiğin adet ağrısı gibi yaşıyorum. Hatta size bir yazayım diyordum. Sen yazmışın denk geldi. Ve ben hiç farkında değildim evet adet günüm benim 21 i idi. Hatta son adet tarihimin başlangıcı 21 eylüldü:) valla ya tam adet tarihinde demekki ağrıyor böyle.
19 benimde böyle çok yoğun değil ama ara ara oluyor krampta giriyor lavaboya gitmeye korkuyor insan ben sürekli yattığımda aklım orada hep🤭

Ye tatlıyı doğur hakkı yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe yi
İdi🤣🤣
Ama çürüdü o tez 🤭
Bende tuttu galiba ya çünkü turşu yiyemiyorum ama canım ara sıra tatlı istiyordu bide tuzlu 😋😋
Bn tatlı hiç yiyemiyordum yaa tursuda bende bir gariplik sanırım 😂

Merhaba kızlarr bende geldimmm 5 sene sonra onlarca tedavi sonrası gelen mucizemi bekliyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :KK36:
Merhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 🥰
Evet Şubat'ta baya indir im diolar. bende o sayfaya bakiorum çok hoşuma gidio bilmediğimiz konu valla baya not aldım bende tecrübeli anneler den felan da ama şu detaylidan sonra başlarız dioruz almaya bide hala karşıma bı mavi pembe renk cikio neye baksam daha tam liste yapmadım notları birleştirip güzel bı liste yapaim bende 😊😊
Aynen benimde listemi düzenlemem lazım özellikle markalarda falan
Bn tatlı hiç yiyemiyordum yaa tursuda bende bir gariplik sanırım 😂
Hahah bebekler gurme olacak galiba 🤣🤣
Bende ye ekşiyi doğur hakkıyı🤣🤣
Tureed Tureed de ye tatlıyı doğur Ayşe yi oldu🤣🤣
Hepimiz için hayırlısı olsun evlatlarımız iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲
Kızlar bez sleepy mi düşünüyorsunuz ıslak mendil de ne alacaksınız birde bebek deterjanı
Ben şampuan kremi falan sebamed aldım
Biberonda gerekli olursa diye mamajoo anti kolik aldım inşallah gerek kalmaz sütümüz bol olur 🤗🤗
İnşallah inşallah canım 🥰
Bez de sleepy karar verdik
Deterjanı çoğu sabun tozu öneriyor sonrasında yine bir durulama yaparım. O yüzden duru matik granül alacağım
Yumuşatıcı asla önerilmiyor almam bende
Şampuan konusunda uni baby diyordum ama detaylı bakmadım henüz
Sebamed de olabilir
Bir de insta da mühendisoğlu diye bir sayfa varmış
Ürünlerin içerikleri ile ilgili sanırım
O sayfaya da bakacağım
Bu arada inşallah hepimiz bol sütlü oluruz mamaya gerek kalmaz

Ben bi pompaya karar veremiyorum
Doğum çantasında olmalı diyor kimi
Ama bazıları ben hiç kullanmadım diyor
İlk zamanlar süt hemen gelmiyor ya getirmek için
Onu da almamayı düşünüyorum baktık ihtiyaç oldu hemen eczaneden alır diye konuştuk ama bakalım henüz net değil kararım

Pazartesi gittim kuzum şimdi haftaya cuma çağırdı kan isticem dedi korktum bugün aklıma geldi kimseden bu. Haftalar istemio bebein sinir leriyle alakalı dedi ozaman bakar yine inşallah bu sefer yaramazlık yapmaz gösterir 🤗 ben kız isteyip erkek hissediorum iki doktor kız gibi dio bakalım bidaha çikolata yemem ama🤭🤭
Benimde haftaya cuma kontrolüm görüş günümüz aynı 🥰 gidince net öğrenirsin ne için istemiş kanı. Aynen tatlı yeme çok hareketli oluyorlar o zaman ne göremiyor

Ben bezi sleepy dusunuorum herkes memnun Prima çok pahalı geldi sampuanda pisik kremi felan ablam çok memnundu burdada okudum sebamed kuzum
Sleepy den olumsuz yorumlarda çok okudum sızıntı falan yapıyor diye dedim sık sık bez değiştirip aynı paraya getireceğime en iyisi primamı alsam kararsızım benim ablamda sebamed den çok memnundu o yüzden bende sebamed aldım

Merhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 🥰

Deterjanı çoğu sabun tozu öneriyor sonrasında yine bir durulama yaparım. O yüzden duru matik granül alacağım
Sebamed de olabilir
O sayfaya da bakacağım

Onu da almamayı düşünüyorum baktık ihtiyaç oldu hemen eczaneden alır diye konuştuk ama bakalım henüz net değil kararım
Ben uygun Manuel bir pompa aldım hastanede lazım olur diye inşallah gerek kalmaz canım. Yumuşatıcı bende ilk zamanlar düşünmüyorum

Benimde haftaya cuma kontrolüm görüş günümüz aynı 🥰 gidince net öğrenirsin ne için istemiş kanı. Aynen tatlı yeme çok hareketli oluyorlar o zaman ne göremiyor
Ayy aynı gün gorcez minnaklari kızı🤗 anlamadım sinirsistemi dedi bebeğin normalde bidaha detaylidan sonra gorusmeliydik bana iyi oldu bebeği gorcem de ama rutin bişe gibi soledi kan alcaz die herşeyden korkar olduk😊bugünde buna taktım kuzum neden çağırdı

Sleepy den olumsuz yorumlarda çok okudum sızıntı falan yapıyor diye dedim sık sık bez değiştirip aynı paraya getireceğime en iyisi primamı alsam kararsızım benim ablamda sebamed den çok memnundu o yüzden bende sebamed aldım
Ya sızdırma okumadım tam iyice bakaim tabi sizdiripsa sürekli değiştir ne gerekir se anlamsiz Prima alırız işte birazdaha araştıralım biz en iyisi bol yorum okuyayim😊

Ayy aynı gün gorcez minnaklari kızı🤗 anlamadım sinirsistemi dedi bebeğin normalde bidaha detaylidan sonra gorusmeliydik bana iyi oldu bebeği gorcem de ama rutin bişe gibi soledi kan alcaz die herşeyden korkar olduk😊bugünde buna taktım kuzum neden çağırdı
Canım takılma ona rutin kan degerleridir stres yapma bende o haftalarda vermiştim kan.

Sebamed de olabilir
O sayfaya da bakacağım

Sanırım ilk 1 ay mandalina yedim 2 ay elma 3 ay üzüm ekmek su felan hiç yok 9 kilo verdim şimdi herşey yiyorum baya baya gurmelik yolundalar 😂😂

Ya sızdırma okumadım tam iyice bakaim tabi sizdiripsa sürekli değiştir ne gerekir se anlamsiz Prima alırız işte birazdaha araştıralım biz en iyisi bol yorum okuyayim😊
Aynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemin dediği gibi bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz sayfasındaki tecrübeli annelerin yorumlarını da okuyorum not alıyorum iyi oluyor

Canım takılma ona rutin kan degerleridir stres yapma bende o haftalarda vermiştim kan.
İnşallah ne bileyim tedirgin oluorum hala herşeyde şunu bı üstümuzden atsak doktora gittigim gün dünyalar benim dier günler korku endişe hele günler yaklaşınca daha da artio 🤭🤭

X