- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.981
Ben et pek sevmem eşimde aksine çok sever o etçi ben otçuEyvah eyvahsakın yemek seçmelerine izin verme ben duymaya başlasın içeriye subliminal mesajlar göndermeyi düşünüyorum aman da aman bunun tadı nasıl güzel falan
İyi o zaman bebişler İkinizin özelliğini de alsın hem etçi hem otçuBen et pek sevmem eşimde aksine çok sever o etçi ben otçusebzelere bayılırım bende vereyim biraz msj içeri tarafa
Ama demedi hiç bişe olsa yaptırmak istiomusun die sorardı bu haftadan sonra detaylı ya gelirsin dedi acaba o kan öle bişe mi dediğin gibiAfp diye bişeye bakıyorlar canım 4 lü test diye geçiyor bende vermiştim bu haftalarda
Ben bı kaç kere hissettim genelde çikolata ya tepki verio bizimki dün bişe oldu portakal yedikten sonra bişe hissettim sen de bul annesi çocuğun sevdiği biseyi bı şekilde bı baloncuk bı damar atması gibi hissettim bı kaç kezDimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yoken son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar
ayy ben böyleysemTureed nasıldır
Şimdi ben başlamışım portakal ye+uzan bekle olmadıBen bı kaç kere hissettim genelde çikolata ya tepki verio bizimki dün bişe oldu portakal yedikten sonra bişe hissettim sen de bul annesi çocuğun sevdiği biseyi bı şekilde bı baloncuk bı damar atması gibi hissettim bı kaç kez
Ya bende öle hadi sabah çikolata yedim olsun olmadı bizim ki tatlıcı belki senin ki acı ekşi sevio annesi çocuğa sevdiği seleri yollaŞimdi ben başlamışım portakal ye+uzan bekle olmadı
Çikolata ye + uzan bekle
VS vs ayy ne gülerim yaneyse biraz daha dişimi sıkıp bekleyim az kaldı haftaya 17
Aynen canım demek ki öyleymiş. artık resmi olarak 5 aylık hamileyim oleyy:)Yaa günler de fark ediyor o zaman
Bekle beni haftaya bende 5 aylık oluyorumAynen canım demek ki öyleymiş. artık resmi olarak 5 aylık hamileyim oleyy:)
Gel canım gel bekliyorum. Yaa bana da 4. ay çok uzun sürdü gibi.Bekle beni haftaya bende 5 aylık oluyorumama benim 4. Ayım çok kısa sürdü ya daha bu hafta 4 aylık olduk diyordum haftaya 5 aylık diyeceğim
Kesinlikle daha rahat olucaksın benimki yemek yedikten sonra hareketleniyor mesela bütün gün bişey yok akşam 10 dan sonra başlıyor sabaha kadar kıpır kıpırDimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yoken son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar
ayy ben böyleysemTureed nasıldır
O kadar doğru ki yine çok haklısınBoğa diyince akla gelen yemek+uyku
Onu bende çok istedim dee yoook nerde canımın cektigi bişey
Banada sormadı yaptırmak istiyomusun diye bu önemli gebelik zehirlenmesi gibi şeylere de bakılıyor kan ver dedi hatta ben sonradan kızdım çünkü bebekle alakalı detaylı hariç hiç bi test yaptırmak istemiyordum ama önemli bişeymiş yaptırmış oldum bende anlamadan bişey çıkmadı çok şükürAma demedi hiç bişe olsa yaptırmak istiomusun die sorardı bu haftadan sonra detaylı ya gelirsin dedi acaba o kan öle bişe mi dediğin gibi
Anladım canim öyleyse yapsın farketmez ama ikiliyi bile istiosan yaptır dedi yada istiosan nift yada hiç yaptırma dedi ondan şaşırdım bakalım cuma anlicaz kötü bişe olmasında insan kuruo ister istemezBanada sormadı yaptırmak istiyomusun diye bu önemli gebelik zehirlenmesi gibi şeylere de bakılıyor kan ver dedi hatta ben sonradan kızdım çünkü bebekle alakalı detaylı hariç hiç bi test yaptırmak istemiyordum ama önemli bişeymiş yaptırmış oldum bende anlamadan bişey çıkmadı çok şükür
Belki farklı bişeydir canım insan zaten sonuçtan korkuyo testin sonucu çıkana kadar kendi kendimi yedim detaylıya girene kadar çıktıktan sonra dudağım uçuklamıştı insan korkuyo ister istemez hem çok heyacanlı hemde çok stresliAnladım canim öyleyse yapsın farketmez ama ikiliyi bile istiosan yaptır dedi yada istiosan nift yada hiç yaptırma dedi ondan şaşırdım bakalım cuma anlicaz kötü bişe olmasında insan kuruo ister istemez
Evet canım sağlıkla kucagimiza aldığımız günler gelsin yada annelik böle bişe mi diolar ya artık hep endişeli olucazBelki farklı bişeydir canım insan zaten sonuçtan korkuyo testin sonucu çıkana kadar kendi kendimi yedim detaylıya girene kadar çıktıktan sonra dudağım uçuklamıştı insan korkuyo ister istemez hem çok heyacanlı hemde çok stresli
Aynen öyle canım ya hangimiz ağlak değiliz kiEvet canım sağlıkla kucagimiza aldığımız günler gelsin yada annelik böle bişe mi diolar ya artık hep endişeli olucazbak duygulandım yine binkac gündür aglak bişe oldum yine
Ara canım çünkü bende aradım doktorun dediği tarihten 2 3 gün sonrasına verdi benimde 17 şubatBen yaptıracağım yer ile görüştüm. 2 hafta öncesinden alın dediler canım. Bende 16 Şubat ta gitmek istiyorum. İznime göre de ayarlamaya çalışıyorum. Hem o zaman 21. haftada olacağım. Olmadı arayıp alayım ben hiç riske atmamayayım.
Bana da 1.5 - 2 ay çok uzun geldi bir türlü geçmiyorduGel canım gel bekliyorum. Yaa bana da 4. ay çok uzun sürdü gibi.
Merakla bekliyorum uykudan uyandırdığı günleriKesinlikle daha rahat olucaksın benimki yemek yedikten sonra hareketleniyor mesela bütün gün bişey yok akşam 10 dan sonra başlıyor sabaha kadar kıpır kıpır
Seninki de uykunda daha çok kıpırdanıyordur
Bak balık yüzmesi gibi yazmışsın ya kesin bebek o rahat ol
Bana da 3.ay gecmemisti 4 diyemeden bitcek bı hemşire 19 dan sonra çok hızlı gidio demişti inşallahBana da 1.5 - 2 ay çok uzun geldi bir türlü geçmiyordu
Merakla bekliyorum uykudan uyandırdığı günleri
İnşallah canım galiba o ilk zamanlar bulantı falan vardı ya ondan bir türlü geçmedi zamanBana da 3.ay gecmemisti 4 diyemeden bitcek bı hemşire 19 dan sonra çok hızlı gidio demişti inşallah