- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.921
Kuzum sonra baktık daha pahalıya gelio azcik daha bekliyelim bunlar gerçek indirim deil gibi sankiYaa alsam mı artık bende off indirim olunca dayanamam ama bekleyeyim diyorum erken daha diyorum.
Merhabalar. Hoşgeldin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah mücadelelerimizin karşılığını hayırlısı ile bize verir inşallah. Zor süreçler çok yıpratıcı. Yaşamayan asla bilemez. Bizler özel anneleriz. Güçlü anneleriz bebeklerimizde güçlü doğacak inşallah.Merhaba kızlarr bende geldimmm 5 sene sonra onlarca tedavi sonrası gelen mucizemi bekliyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hııı inan hiç araştırmadım. bazen reklamlarda görüyoruz indirim de bebek bezleri falan diye. ne kadar olduğunu bilmediğimiz için anlayamıyoruz da. niyetine girince iyice araştırırım.Kuzum sonra baktık daha pahalıya gelio azcik daha bekliyelim bunlar gerçek indirim deil gibi sanki
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gerçekten bizler çok zorlu süreçler geçiriyoruz ve mecburen güçlü durmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.Merhabalar. Hoşgeldin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah mücadelelerimizin karşılığını hayırlısı ile bize verir inşallah. Zor süreçler çok yıpratıcı. Yaşamayan asla bilemez. Bizler özel anneleriz. Güçlü anneleriz bebeklerimizde güçlü doğacak inşallah.
Şükür ya ara ara oluyor nasıl tedirgin oluyorum bu gittiğimde bende soracağım sağol canimmBenim oluo ve doktora soluorum olur normal diyor peşinden kanama gelirse bakılması gerek diyor rahim genişledikce oluo herhalde canım
19 benimde böyle çok yoğun değil ama ara ara oluyor krampta giriyor lavaboya gitmeye korkuyor insan ben sürekli yattığımda aklım orada hepCanım dün bugün bildiğin adet ağrısı gibi yaşıyorum. Hatta size bir yazayım diyordum. Sen yazmışın denk geldi. Ve ben hiç farkında değildim evet adet günüm benim 21 i idi. Hatta son adet tarihimin başlangıcı 21 eylüldü:) valla ya tam adet tarihinde demekki ağrıyor böyle.
Bn tatlı hiç yiyemiyordum yaa tursuda bende bir gariplik sanırımYe tatlıyı doğur hakkı yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe yi
İdi
Ama çürüdü o tez
Bende tuttu galiba ya çünkü turşu yiyemiyorum ama canım ara sıra tatlı istiyordu bide tuzlu
Seninde tez çürümüş o zaman canım benimde tatlı göresim yokBen deli gibi tatli ve çikolaya yiyorum başından beri böyle. ekşi göresim yok. ve sonuç iki kız:)
Amin hosgeldin aramıza paşa mi geliyor prenses miMerhaba kızlarr bende geldimmm 5 sene sonra onlarca tedavi sonrası gelen mucizemi bekliyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlarr bende geldimmm 5 sene sonra onlarca tedavi sonrası gelen mucizemi bekliyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen benimde listemi düzenlemem lazım özellikle markalarda falanEvet Şubat'ta baya indir im diolar. bende o sayfaya bakiorum çok hoşuma gidio bilmediğimiz konu valla baya not aldım bende tecrübeli anneler den felan da ama şu detaylidan sonra başlarız dioruz almaya bide hala karşıma bı mavi pembe renk cikio neye baksam daha tam liste yapmadım notları birleştirip güzel bı liste yapaim bende
Hahah bebekler gurme olacak galibaBn tatlı hiç yiyemiyordum yaa tursuda bende bir gariplik sanırım
İnşallah inşallah canımBende ye ekşiyi doğur hakkıyı
Tureed de ye tatlıyı doğur Ayşe yi oldu
Hepimiz için hayırlısı olsun evlatlarımız iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar bez sleepy mi düşünüyorsunuz ıslak mendil de ne alacaksınız birde bebek deterjanı
Ben şampuan kremi falan sebamed aldım
Biberonda gerekli olursa diye mamajoo anti kolik aldım inşallah gerek kalmaz sütümüz bol olur
Benimde haftaya cuma kontrolüm görüş günümüz aynıPazartesi gittim kuzum şimdi haftaya cuma çağırdı kan isticem dedi korktum bugün aklıma geldi kimseden bu. Haftalar istemio bebein sinir leriyle alakalı dedi ozaman bakar yine inşallah bu sefer yaramazlık yapmaz gösterirben kız isteyip erkek hissediorum iki doktor kız gibi dio bakalım bidaha çikolata yemem ama
Sleepy den olumsuz yorumlarda çok okudum sızıntı falan yapıyor diye dedim sık sık bez değiştirip aynı paraya getireceğime en iyisi primamı alsam kararsızım benim ablamda sebamed den çok memnundu o yüzden bende sebamed aldımBen bezi sleepy dusunuorum herkes memnun Prima çok pahalı geldi sampuanda pisik kremi felan ablam çok memnundu burdada okudum sebamed kuzum
Seninki daha başka olmuş canımBn tatlı hiç yiyemiyordum yaa tursuda bende bir gariplik sanırım
Ben uygun Manuel bir pompa aldım hastanede lazım olur diye inşallah gerek kalmaz canım. Yumuşatıcı bende ilk zamanlar düşünmüyorumMerhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen benimde listemi düzenlemem lazım özellikle markalarda falan
Hahah bebekler gurme olacak galiba
İnşallah inşallah canım
Bez de sleepy karar verdik
Deterjanı çoğu sabun tozu öneriyor sonrasında yine bir durulama yaparım. O yüzden duru matik granül alacağım
Yumuşatıcı asla önerilmiyor almam bende
Şampuan konusunda uni baby diyordum ama detaylı bakmadım henüz
Sebamed de olabilir
Bir de insta da mühendisoğlu diye bir sayfa varmış
Ürünlerin içerikleri ile ilgili sanırım
O sayfaya da bakacağım
Bu arada inşallah hepimiz bol sütlü oluruz mamaya gerek kalmaz
Ben bi pompaya karar veremiyorum
Doğum çantasında olmalı diyor kimi
Ama bazıları ben hiç kullanmadım diyor
İlk zamanlar süt hemen gelmiyor ya getirmek için
Onu da almamayı düşünüyorum baktık ihtiyaç oldu hemen eczaneden alır diye konuştuk ama bakalım henüz net değil kararım
Ayy aynı gün gorcez minnaklari kızıBenimde haftaya cuma kontrolüm görüş günümüz aynıgidince net öğrenirsin ne için istemiş kanı. Aynen tatlı yeme çok hareketli oluyorlar o zaman ne göremiyor
Ya sızdırma okumadım tam iyice bakaim tabi sizdiripsa sürekli değiştir ne gerekir se anlamsiz Prima alırız işte birazdaha araştıralım biz en iyisi bol yorum okuyayimSleepy den olumsuz yorumlarda çok okudum sızıntı falan yapıyor diye dedim sık sık bez değiştirip aynı paraya getireceğime en iyisi primamı alsam kararsızım benim ablamda sebamed den çok memnundu o yüzden bende sebamed aldım
Canım takılma ona rutin kan degerleridir stres yapma bende o haftalarda vermiştim kan.Ayy aynı gün gorcez minnaklari kızıanlamadım sinirsistemi dedi bebeğin normalde bidaha detaylidan sonra gorusmeliydik bana iyi oldu bebeği gorcem de ama rutin bişe gibi soledi kan alcaz die herşeyden korkar olduk bugünde buna taktım kuzum neden çağırdı
Sanırım ilk 1 ay mandalina yedim 2 ay elma 3 ay üzüm ekmek su felan hiç yok 9 kilo verdim şimdi herşey yiyorum baya baya gurmelik yolundalarMerhaba canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen benimde listemi düzenlemem lazım özellikle markalarda falan
Hahah bebekler gurme olacak galiba
İnşallah inşallah canım
Bez de sleepy karar verdik
Deterjanı çoğu sabun tozu öneriyor sonrasında yine bir durulama yaparım. O yüzden duru matik granül alacağım
Yumuşatıcı asla önerilmiyor almam bende
Şampuan konusunda uni baby diyordum ama detaylı bakmadım henüz
Sebamed de olabilir
Bir de insta da mühendisoğlu diye bir sayfa varmış
Ürünlerin içerikleri ile ilgili sanırım
O sayfaya da bakacağım
Bu arada inşallah hepimiz bol sütlü oluruz mamaya gerek kalmaz
Ben bi pompaya karar veremiyorum
Doğum çantasında olmalı diyor kimi
Ama bazıları ben hiç kullanmadım diyor
İlk zamanlar süt hemen gelmiyor ya getirmek için
Onu da almamayı düşünüyorum baktık ihtiyaç oldu hemen eczaneden alır diye konuştuk ama bakalım henüz net değil kararım
Aynen canim sadece 1 ay deli gibi nar ekşisi döküp çiğköfte yedim normalde acıyı hiç yiyememSeninki daha başka olmuş canım
Aynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide.Ya sızdırma okumadım tam iyice bakaim tabi sizdiripsa sürekli değiştir ne gerekir se anlamsiz Prima alırız işte birazdaha araştıralım biz en iyisi bol yorum okuyayim
İnşallah ne bileyim tedirgin oluorum hala herşeyde şunu bı üstümuzden atsak doktora gittigim gün dünyalar benim dier günler korku endişe hele günler yaklaşınca daha da artioCanım takılma ona rutin kan degerleridir stres yapma bende o haftalarda vermiştim kan.