Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Zaten ilk zamanlar sık sık değiştiririz galiba kuzum bakalım deneyip tecrübe edinedeğiz. Yumuşatıcı konusunda ilk zamanlar değil hiç kullanma canım yetişkinler için bile önerilmiyor ama dayanamadım almıştım bitirdikten sonra yine almamayı düşünüyorum 🤣
Ben Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim biraz 🤣🤣 Ama oğluşuma kullanmam heralde büyüyünce belki🤭🤭

O
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyor😂😂 benim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı 🤦‍♀️🤦‍♀️
Canını cektirmedim demi kız 🤭 Bulantı benimde geçti ama.l yanma yok henüz ekşime olmustu bir kaç kez oda üşütmeden sanırım

İkisinin de damak zevki değişik demek ki 🤣 içeride kavga çıkıyordur hayır bugün annem onu yemesin benim dediğim olacak diye 🤣
Ayy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum 😂😂😂

Evett:) Şöyle ki hemen anlatayım. Benim ikiz bu arada. 12+4 de gittiğimde ikisi de kız gibi duruyor dedi doktorum. 14+4 de %90 ikisi de kız dedi. Sonra biz fetal dna testi yaptırdık. Orada da %100 kız olarak bilgi geldi ikiside. Yani doktorum başından beri yanılmadı. :) senin nedir canım cinsiyet?
oyy maşallah ya ikiz mii ne güzel :nazar::nazar: en azından sürpriz olmamış size tahminler doğru çıkmış 2 prenses yolda ne güzel :)
benimki de kız :KK36:
Senin detaylı da tam belli olmuştur 😊 bende 21. Hafta detaylıya girdim orda da kesinleşmiş oldu😊😊 hepimizin kuzularına maşallah❤❤
Aynen detaylıda tam artık emin oldum :) :nazar:

aa canım benimde çok yanma var. benim genelde zaten midem sıkıntılı. e şimdide turşu, cips falan yiyince cayır cayır yanıyor. Doktorum gaviscon al dedi. ama o da çok iş görmedi. pulcet tablet aç karınla 1 adet. oo süper oldu. Bak sende sor ve al
Haftaya gidicem o zaman soylicem bende canım sağol

Yo
Canını cektirmedim demi kız 🤭 Bulantı benimde geçti ama.l yanma yok henüz ekşime olmustu bir kaç kez oda üşütmeden sanırım
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok 🤣🤣🤣

Çok güzel ya 😍😍 hele biraz daha büyüyüp dışarıdan da hissedildiğinde ne güzel olur eşler de baba olduklarının farkına varır😁🤪

İnşallah öyledir canım yani göbeğimin tam altında bir yerde oluyor bu his. Muhtemelen bebek dönüyor diye düşünüyorum 🤭
Çok güzel gerçekten dışardanda belli oluyor artık benim hele istemediği bi pozisyonda durayım güm güm 😅😅tez vakitte sende hisset canım her hafta doktora gitmek istiyordum artık randevuları daha rahat bekliyorum ben burdayım diyo çünkü çok şükür 🤲
Bence bebeğini hissediyorsundur zaten daha fazlalaşsın sende net anlayacaksın 🥰

kızlar bu linkte ihtiyaç listesi yer alıyor. İşe yarar diye paylaşmak istedim. Listenin üstünde 0-1 yaş bebeğiniz için olanı da tıklayıp bakabilirsiniz.

Ayy aynı gün gorcez minnaklari kızı🤗 anlamadım sinirsistemi dedi bebeğin normalde bidaha detaylidan sonra gorusmeliydik bana iyi oldu bebeği gorcem de ama rutin bişe gibi soledi kan alcaz die herşeyden korkar olduk😊bugünde buna taktım kuzum neden çağırdı
Afp diye bişeye bakıyorlar canım 4 lü test diye geçiyor bende vermiştim bu haftalarda 😊

Ben Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim biraz 🤣🤣 Ama oğluşuma kullanmam heralde büyüyünce belki🤭🤭
Bebişlerinki biraz daha doğal olur en azından 🤣🤪🤪
Yo
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok 🤣🤣🤣
Ya sorma onun hayalini bende çok kurmuştum. Hatta kavanoz kavanoz turşu kurdum güya kızım olacak ekşi aşerim bir oturmada bir kavanoz bitirecektim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum 😂😂😂
Eyvah eyvah 🤣 sakın yemek seçmelerine izin verme 🤣 ben duymaya başlasın içeriye subliminal mesajlar göndermeyi düşünüyorum aman da aman bunun tadı nasıl güzel falan 🤣🤣

Çok güzel gerçekten dışardanda belli oluyor artık benim hele istemediği bi pozisyonda durayım güm güm 😅😅tez vakitte sende hisset canım her hafta doktora gitmek istiyordum artık randevuları daha rahat bekliyorum ben burdayım diyo çünkü çok şükür 🤲
Bence bebeğini hissediyorsundur zaten daha fazlalaşsın sende net anlayacaksın 🥰
Dimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yok🤣 en son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok🤣🤣 bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar 😍
ayy ben böyleysem Tureed Tureed nasıldır 🤭

X