- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Anne Adı | Doğum Zamanı | Cinsiyet |
S Simayy67 | Nisan | |
| Mayıs | |
| Mayıs | |
I iklime_06 | Mayıs | |
| Mayıs | |
| Mayıs | |
| Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
S snow1132 | Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
| Haziran | |
K Kubkub06 | Haziran | |
| Haziran | |
| Temmuz | |
B Beyazmelekler | Ağustos |
İnşallah inşallah canım benimYeni topigimiz hayırlı uğurlu olsun bacişkolarım
Aminnn inşallah çok emek ettik emeğimizin karşılığını elhamdülillah aldık çok şükür bugunlerimize Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız gunleride göstersin inşallahİnşallah inşallah canım benimsağlıkla gelsin bebişlerimiz
Aynen öyle canım çok şükür RabbimeAminnn inşallah çok emek ettik emeğimizin karşılığını elhamdülillah aldık çok şükür bugunlerimize Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız gunleride göstersin inşallah
İnşallah canım benimYeni topigimiz hayır li olsun yine sans getirsin hepimize inşallah
İnşallah canım inşallahYeni topigimiz hayirli olsun kizlar
Evet bu sefer ben bu çocuk çok gazlı uyuyamiorum die agliomusum meselaİnşallah canım benimbebişler doğduktan sonra da yine devam ederiz nasipse
Allahım hayallere bak ya ne güzelİnşallah canım inşallahyaa şimdiden düşünüyorum bebişler doğmuş gece emzirmeye diye kalmışız uyku tutmamış çene yapıyoruz burada
Hahah sarılır beraber ağlarızEvet bu sefer ben bu çocuk çok gazlı uyuyamiorum die agliomusum meselaay gözümüzü kapatalım açalım o günler gelsin
Yaaaİnşallah canım inşallahyaa şimdiden düşünüyorum bebişler doğmuş gece emzirmeye diye kalmışız uyku tutmamış çene yapıyoruz burada
Canım yaEvet bu sefer ben bu çocuk çok gazlı uyuyamiorum die agliomusum meselaay gözümüzü kapatalım açalım o günler gelsin
İnşallah canım benimYaa ne güzel yine bir aradayız. İnşaAllah sonuna kadar da beraber gideriz