- 19 Kasım 2020
- 21.986
- 48.033
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.281
Evet çok uzun zaman oldu. 2 yaş sendromlu bebelerle eski yazışmalarımızı özledim sen nasılsınÇok uzun zaman olmuş herkes iyi mi be yaaa bı ses verin bacılar
Ahhh o iki yaş sendromlu bebeden iki tanee var iflahimi kaydırdılarEvet çok uzun zaman oldu. 2 yaş sendromlu bebelerle eski yazışmalarımızı özledim sen nasılsın
Maşallah ikiz olunca biraz daha zor belki ama büyünce daha iyi olacak senin için. Kızlar biraz daha fena konuşmasına yetişemiyorumAhhh o iki yaş sendromlu bebeden iki tanee var iflahimi kaydırdılarbu aralar herşeye vermem yapmam getirmem yemem istemem modunda ikiside bide her zamanki gibi aşırı kavga birbirini ısırma ne ararsan var tüm bunların içinde iyiyiz şükür
Çok zor ama aşırı güzel bı duygu çok yorucu ama bı defada bitiyor mesela bikac sene sonra çok kolay olacak herşey birbirinin en iyi arkadaşı olacaklar evet bende de kız fena dilliMaşallah ikiz olunca biraz daha zor belki ama büyünce daha iyi olacak senin için. Kızlar biraz daha fena konuşmasına yetişemiyorum
Canları sağolsun. Çok gizel duygu arkadaş gibi oluyorlar bize
Rabbim bizlere bağışlasın olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. Yorucu ama güzel bazen sinir krizi geçiriyorum. Benim kız aşırı soruyor tuvalet eğitimi 2 yaşına girdi10 gün sonra verdim. Biz çok şükür kurtulduk sen ne yaptınÇok zor ama aşırı güzel bı duygu çok yorucu ama bı defada bitiyor mesela bikac sene sonra çok kolay olacak herşey birbirinin en iyi arkadaşı olacaklar evet bende de kız fena dillionlarsiz yaşadığım seneler ben ne yaşamışım diyorum şükürler olsun verene darısı olmayan isteyen herkese tuvalet eğitimi verdin mi sen canım
Merhabalar canım konuşur inşallah her çocuğun doğası gelişimi farklı. Tuvalet eğitimi inan ki olmuyorsa zorlama ben yaptım biraz zorlandım 2 yaşına girdi çıkardım eğer bilseydim 2 yaşından 3 4 ay geçince yani bu aralar çıkarırdım inanın kasları çok fark ediyor anlamaları daha fazla oluyorMerhaba kızlarr bende uzun zamandır bakamıyordum kk ya
Bizde iyiiz hala tam konuşma yok bizde. Kelimeler var kendince anlatıyorbazı şeyleri ama çok eksiğmiz var.inşallah en kısa zamanda şakır şakır konuştuğu günlerde gelir
Tuvalet eğitimine iki kere falan denem2 yaptım olmadı. Bakalım biraz daha geçsin
Amin cnm amin valla benimkiler aşırı yoruyor çok kavga ediyorlar birbirini ısırıp duruyorlar doğduklarından bugüne tek baktım eşimde işi dolayısıyla 3 gün birdaysa 1 ay bazen iki ay yok yurtdışında oluyor yani bildiğin tek başıma bakıyorum bı yere gidemiyorum çok yiruyorlar ablamlara anneme gidince tuvalete gitsem kapının önünde bekleyip kimseye gitmiyorlar bağımlı gibi bişey oldular bu da bazen çok yoruyor bazen kendimi aşırı tükenmiş hissediyorum ama yinede binlerce kez şükürler olsun geçecek bı zor günler bide biz konteynerdwyiz daha bu da çok yoruyor annemlere gidince ev ortamı olduğu için çok kavga etmiyorlar hatta çok güzel oynuyorlar birbirine zarar vermeden tuvalet eğitimi için ben hazır değildim onlar hazırdıRabbim bizlere bağışlasın olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. Yorucu ama güzel bazen sinir krizi geçiriyorum. Benim kız aşırı soruyor tuvalet eğitimi 2 yaşına girdi10 gün sonra verdim. Biz çok şükür kurtulduk sen ne yaptın
İşte bir anda oluyor çoğu zaman geçen aya kadar iki kelimeyi yan yana getirip konuşuyorlardı şimdi hızına yetişemiyorum bazen o kadar konuşuyorlar ki basım şişiriyorMerhaba kızlarr bende uzun zamandır bakamıyordum kk ya
Bizde iyiiz hala tam konuşma yok bizde. Kelimeler var kendince anlatıyorbazı şeyleri ama çok eksiğmiz var.inşallah en kısa zamanda şakır şakır konuştuğu günlerde gelir
Tuvalet eğitimine iki kere falan denem2 yaptım olmadı. Bakalım biraz daha geçsin
Aynen kuzum daha bilinçli oluyorlar. Şimdi arkadaşın çocuğundan falan görünce biraz olayı anladu gibi ama ben hazır değilimMerhabalar canım konuşur inşallah her çocuğun doğası gelişimi farklı. Tuvalet eğitimi inan ki olmuyorsa zorlama ben yaptım biraz zorlandım 2 yaşına girdi çıkardım eğer bilseydim 2 yaşından 3 4 ay geçince yani bu aralar çıkarırdım inanın kasları çok fark ediyor anlamaları daha fazla oluyor
İnşallah inşallah kuzum☺ ne güzel senikiler birbirine destek olmuşturİşte bir anda oluyor çoğu zaman geçen aya kadar iki kelimeyi yan yana getirip konuşuyorlardı şimdi hızına yetişemiyorum bazen o kadar konuşuyorlar ki basım şişiriyorşakır şakır konuşacağı günler yakın merak etme
Kuzum ev çıktı TOKİ'den ama biz yerinde dönüşüm istiyoruz çok katlılar da kalacak cesaretim yok 6 katın ilk katıydı bana çıkan ve giriş 4.kattan yani 4 kat aşağı iniyorsun eve geçmek için ben istemedim tokide o kadar kalabalıktq da yapamam alışmamisim apartman hayatına yerinde dönüşüm için ruhsat vs verildi iki hafta önce başladık temel atılıyor şimdi Nisan teslimat deniyor bakalımİnşallah inşallah kuzum☺ ne güzel senikiler birbirine destek olmuşturev neden hala teslim edilmedi ki kuzum.keşke bebekli ailelere daha öncelik verilse
Ay o daha iyi kuzum inşallah zamanında güzelce teslim edilir Rabb'im sağlıkla oturmayı nasip etsin.Kuzum ev çıktı TOKİ'den ama biz yerinde dönüşüm istiyoruz çok katlılar da kalacak cesaretim yok 6 katın ilk katıydı bana çıkan ve giriş 4.kattan yani 4 kat aşağı iniyorsun eve geçmek için ben istemedim tokide o kadar kalabalıktq da yapamam alışmamisim apartman hayatına yerinde dönüşüm için ruhsat vs verildi iki hafta önce başladık temel atılıyor şimdi Nisan teslimat deniyor bakalımbenimkiler mi destek oluyor birbirine kız bildiğin kedi köpekler birbirlerine herşeyden ikişer alıyoruz ama onlar kavga edecek sebep buluyor birbirini parçalıyorla ama ben birine kızıyım sesimi yukselteyim ikisi bana saldırıyo
Yaa onlar da haklı demekki konteynırda alanları kısıtlı büyük ev görünce hemen oynamak hemen etrafta keşif yapıyorlar Allah yardımcın olsun hem eşim yok hem konteynır. Ben senin yerinde olsam eşim yokken ailemle kalırdım çoğu zamanları hem sende yorulmazsın hemde ailen yardımcı olur. Bezi de gece de çıkarsaydın daha iyi olur kzını gece bir kere tuvalete götür oğlan birqz daha kalsın demekki çok su içiyor akşamlar yavaştan suyu azaltAmin cnm amin valla benimkiler aşırı yoruyor çok kavga ediyorlar birbirini ısırıp duruyorlar doğduklarından bugüne tek baktım eşimde işi dolayısıyla 3 gün birdaysa 1 ay bazen iki ay yok yurtdışında oluyor yani bildiğin tek başıma bakıyorum bı yere gidemiyorum çok yiruyorlar ablamlara anneme gidince tuvalete gitsem kapının önünde bekleyip kimseye gitmiyorlar bağımlı gibi bişey oldular bu da bazen çok yoruyor bazen kendimi aşırı tükenmiş hissediyorum ama yinede binlerce kez şükürler olsun geçecek bı zor günler bide biz konteynerdwyiz daha bu da çok yoruyor annemlere gidince ev ortamı olduğu için çok kavga etmiyorlar hatta çok güzel oynuyorlar birbirine zarar vermeden tuvalet eğitimi için ben hazır değildim onlar hazırdıçok istekloydoler Eylül ayında başladım kız 3 gün oğlan 20 günde öğrendi ama gece hala bezliyorum çoğu günler kızın bezi kuru kalkıyorum ama oğlanı gece 3 bazen 4 kere kaldırmama rağmen bezi çok dolu uyanıyor kışı atlatalim gece bezini de çıkarmayı umuyorum
Dimi sorma anneninde kendini hazır hissetmesi gerekiyor zaten yoksa çok zor oluyorAynen kuzum daha bilinçli oluyorlar. Şimdi arkadaşın çocuğundan falan görünce biraz olayı anladu gibi ama ben hazır değilimmemeyi bırakmak daha kolaydı yav
En kısa zamanda evine geçersin yaa uzun sürdü baya tokilerKuzum ev çıktı TOKİ'den ama biz yerinde dönüşüm istiyoruz çok katlılar da kalacak cesaretim yok 6 katın ilk katıydı bana çıkan ve giriş 4.kattan yani 4 kat aşağı iniyorsun eve geçmek için ben istemedim tokide o kadar kalabalıktq da yapamam alışmamisim apartman hayatına yerinde dönüşüm için ruhsat vs verildi iki hafta önce başladık temel atılıyor şimdi Nisan teslimat deniyor bakalımbenimkiler mi destek oluyor birbirine kız bildiğin kedi köpekler birbirlerine herşeyden ikişer alıyoruz ama onlar kavga edecek sebep buluyor birbirini parçalıyorla ama ben birine kızıyım sesimi yukselteyim ikisi bana saldırıyo
Ya annemlerde soba kullandıkları için başka oda mutfak vs buz gibi oluyor çocuklarda peşimden geldikleri için ekstra hasta oluyorlar bide bekar erkek kardeşim var çoğu zamanlar çatışıyoruz o yüzden kimsede kalmak istemiyorum zaten çoğu gitti azı kaldı Allah'ın izniyleYaa onlar da haklı demekki konteynırda alanları kısıtlı büyük ev görünce hemen oynamak hemen etrafta keşif yapıyorlar Allah yardımcın olsun hem eşim yok hem konteynır. Ben senin yerinde olsam eşim yokken ailemle kalırdım çoğu zamanları hem sende yorulmazsın hemde ailen yardımcı olur. Bezi de gece de çıkarsaydın daha iyi olur kzını gece bir kere tuvalete götür oğlan birqz daha kalsın demekki çok su içiyor akşamlar yavaştan suyu azalt
Allah razı olsun canım amin inşallah evet depremin üstünden nerdeyse iki sene geçecek neler çektik çekiyoruz bir Allah bir yaşayanlar bilir en büyük kabusumuz elektrik kesintisi o zaman donuyoruz bu kışta çok çetin gececege benziyor bakalım Allah yardımcımız olsunEn kısa zamanda evine geçersin yaa uzun sürdü baya tokiler