- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.961
Ben Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim birazZaten ilk zamanlar sık sık değiştiririz galiba kuzum bakalım deneyip tecrübe edinedeğiz. Yumuşatıcı konusunda ilk zamanlar değil hiç kullanma canım yetişkinler için bile önerilmiyor ama dayanamadım almıştım bitirdikten sonra yine almamayı düşünüyorum
İkisinin de damak zevki değişik demek kiiçeride kavga çıkıyordur hayır bugün annem onu yemesin benim dediğim olacak diye
Severim o kızları ben ya maşallahEvet evet canım bu kadar tatlıya en az biri erkektir dedim ama kızlarım tatliş seviyormuş meğerse:)
Canını cektirmedim demi kızO
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyorbenim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı
Ayy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurumİkisinin de damak zevki değişik demek kiiçeride kavga çıkıyordur hayır bugün annem onu yemesin benim dediğim olacak diye
Evet yaa öyle ara ara geliyor. Kramp da var. Bende valla evde olunca ara ara bakıyorum korkuyla
Demek ki normalmiş canım ama o korku gitmiyor hiç çok şükür ki Rabbimin himayesi altındayızEvet yaa öyle ara ara geliyor. Kramp da var. Bende valla evde olunca ara ara bakıyorum korkuyla
oyy maşallah ya ikiz mii ne güzelEvett:) Şöyle ki hemen anlatayım. Benim ikiz bu arada. 12+4 de gittiğimde ikisi de kız gibi duruyor dedi doktorum. 14+4 de %90 ikisi de kız dedi. Sonra biz fetal dna testi yaptırdık. Orada da %100 kız olarak bilgi geldi ikiside. Yani doktorum başından beri yanılmadı. :) senin nedir canım cinsiyet?
Aynen detaylıda tam artık emin oldum :)Senin detaylı da tam belli olmuşturbende 21. Hafta detaylıya girdim orda da kesinleşmiş oldu hepimizin kuzularına maşallah❤❤
Haftaya gidicem o zaman soylicem bende canım sağolaa canım benimde çok yanma var. benim genelde zaten midem sıkıntılı. e şimdide turşu, cips falan yiyince cayır cayır yanıyor. Doktorum gaviscon al dedi. ama o da çok iş görmedi. pulcet tablet aç karınla 1 adet. oo süper oldu. Bak sende sor ve al
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yokCanını cektirmedim demi kızBulantı benimde geçti ama.l yanma yok henüz ekşime olmustu bir kaç kez oda üşütmeden sanırım
Evet süpper birşey. Kızlarımız çoğaldı grupta :)oyy maşallah ya ikiz mii ne güzelen azından sürpriz olmamış size tahminler doğru çıkmış 2 prenses yolda ne güzel :)
benimki de kız
Aynen detaylıda tam artık emin oldum :)
Çok güzel gerçekten dışardanda belli oluyor artık benim hele istemediği bi pozisyonda durayım güm gümÇok güzel yahele biraz daha büyüyüp dışarıdan da hissedildiğinde ne güzel olur eşler de baba olduklarının farkına varır
İnşallah öyledir canım yani göbeğimin tam altında bir yerde oluyor bu his. Muhtemelen bebek dönüyor diye düşünüyorum
Afp diye bişeye bakıyorlar canım 4 lü test diye geçiyor bende vermiştim bu haftalardaAyy aynı gün gorcez minnaklari kızıanlamadım sinirsistemi dedi bebeğin normalde bidaha detaylidan sonra gorusmeliydik bana iyi oldu bebeği gorcem de ama rutin bişe gibi soledi kan alcaz die herşeyden korkar olduk bugünde buna taktım kuzum neden çağırdı
Bir Boğa burcu olarak o kadar haklısın kiAyy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum
Bebişlerinki biraz daha doğal olur en azındanBen Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim birazAma oğluşuma kullanmam heralde büyüyünce belki
Ya sorma onun hayalini bende çok kurmuştum. Hatta kavanoz kavanoz turşu kurdum güya kızım olacak ekşi aşerim bir oturmada bir kavanoz bitirecektimYo
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok
Eyvah eyvahAyy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum
Dimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yokÇok güzel gerçekten dışardanda belli oluyor artık benim hele istemediği bi pozisyonda durayım güm gümtez vakitte sende hisset canım her hafta doktora gitmek istiyordum artık randevuları daha rahat bekliyorum ben burdayım diyo çünkü çok şükür
Bence bebeğini hissediyorsundur zaten daha fazlalaşsın sende net anlayacaksın
Yaa günler de fark ediyor o zamanPrograma göre bugün 5.ayda olmuşum:) ilginç yani 17+3 de değişti ayım:)
Boğa diyince akla gelen yemek+uykuBir Boğa burcu olarak o kadar haklısın ki
Onu bende çok istedim dee yoook nerde canımın cektigi bişeyYo
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok