Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim biraz Ama oğluşuma kullanmam heralde büyüyünce belki

O
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyor benim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı
Canını cektirmedim demi kız Bulantı benimde geçti ama.l yanma yok henüz ekşime olmustu bir kaç kez oda üşütmeden sanırım

İkisinin de damak zevki değişik demek ki içeride kavga çıkıyordur hayır bugün annem onu yemesin benim dediğim olacak diye
Ayy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum

oyy maşallah ya ikiz mii ne güzel en azından sürpriz olmamış size tahminler doğru çıkmış 2 prenses yolda ne güzel :)
benimki de kız
Senin detaylı da tam belli olmuştur bende 21. Hafta detaylıya girdim orda da kesinleşmiş oldu hepimizin kuzularına maşallah❤❤
Aynen detaylıda tam artık emin oldum :)

Haftaya gidicem o zaman soylicem bende canım sağol

Yo
Canını cektirmedim demi kız Bulantı benimde geçti ama.l yanma yok henüz ekşime olmustu bir kaç kez oda üşütmeden sanırım
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok

Çok güzel gerçekten dışardanda belli oluyor artık benim hele istemediği bi pozisyonda durayım güm güm tez vakitte sende hisset canım her hafta doktora gitmek istiyordum artık randevuları daha rahat bekliyorum ben burdayım diyo çünkü çok şükür
Bence bebeğini hissediyorsundur zaten daha fazlalaşsın sende net anlayacaksın

kızlar bu linkte ihtiyaç listesi yer alıyor. İşe yarar diye paylaşmak istedim. Listenin üstünde 0-1 yaş bebeğiniz için olanı da tıklayıp bakabilirsiniz.

Afp diye bişeye bakıyorlar canım 4 lü test diye geçiyor bende vermiştim bu haftalarda

Ben Yumuşatıcı kullanmadan duramıyorum canım onun kokusu illa olacak deliyim biraz Ama oğluşuma kullanmam heralde büyüyünce belki
Bebişlerinki biraz daha doğal olur en azından
Yo
Yok canım çekmedi zaten benim canım bisey çekmiyor aş da ermedim ama ben biseyler çeksin eşimi yollayayım arasın bulsun istiyorum ama yok
Ya sorma onun hayalini bende çok kurmuştum. Hatta kavanoz kavanoz turşu kurdum güya kızım olacak ekşi aşerim bir oturmada bir kavanoz bitirecektim

Ayy ikisinin de aynı olsun yandık o zaman babaları gibi birde boğa burcu olurlarsa 3 erkeği doyurmaktan heder olurum
Eyvah eyvah sakın yemek seçmelerine izin verme ben duymaya başlasın içeriye subliminal mesajlar göndermeyi düşünüyorum aman da aman bunun tadı nasıl güzel falan

Dimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yok en son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar
ayy ben böyleysem Tureed nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…