Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet ya ondan en son doktora bile ne dedim gülmeyin ama kıza benzio deyince ben kız isterim ama çocuk sağ da gülüp sağda olunca ne oluo solede öğreneyim bende dedi
Hahha alemsin ya bana ilk tutunduğunda sağ dedi ama benim sıpa bence solda
Kızlar Hepsiburada da sleepy ikinci 1 tl kampanyası var şimdi gördüm
Gördüm kuzum ama fiyatları da üç katı falan artırmışlar güya kampanya yaptılar pehh

Hahha alemsin ya bana ilk tutunduğunda sağ dedi ama benim sıpa bence solda

Gördüm kuzum ama fiyatları da üç katı falan artırmışlar güya kampanya yaptılar pehh
Ben ama o pitlari hala sağda hissettim evet ya güya indirim dedim bunun indirim neresinde ondan mantığı anlamadım

Şimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimi ben halen tatlı yiyemiyorum canım istemiyor bana limonu verin deli gibi yiyorum herseyin üstüne sıkıyorum ayva limon tuz üçlüsü çok güzel oluyor
Ye tatlıyı doğur hakkı yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe yi
İdi
Ama çürüdü o tez
Bende tuttu galiba ya çünkü turşu yiyemiyorum ama canım ara sıra tatlı istiyordu bide tuzlu

Ben ama o pitlari hala sağda hissettim evet ya güya indirim dedim bunun indirim neresinde ondan mantığı anlamadım
Aynen canım indirim yok hele ben en son aldığım ıslak mendilden sonra ikincisi 1 tl indirimine asla inanmıycam namıssızlar bana ikincidi 1tl diye saatılar şimdi yeni kampanya yapmışlar daha ucuza geliyor kocama söylemedim

Bu arada yazarken hatırladım evet solda bebik çünkü ultrasonu tutarken fark etmiştim

Ben alsın die geçen ki indirim de eşime attım hemen kıyasladı tek alsak daha mantıklı die karşıma link attı bende almadım sonra baktım gerçekten oyle oluo ee ama sonuç hiç bezimiz ıslak mendilimiz yok henüz

Aynen canım bende tek tek hesapladım iyi uygun demiştim ama daha uygun kampanyalar yapabiliyorlarmış.
Bezi şubat indirimini bekliyorum bakalım olursa ordan alacağım.
Bebeğimize ne almalıyız topiğini okuyorum boş kaldıkça baya ss aldım

Kızlar kasıklar.da ağrı kramp gibi durumlar yaşayan var mı hala adet döneminde ağrı çeken felan
Canım dün bugün bildiğin adet ağrısı gibi yaşıyorum. Hatta size bir yazayım diyordum. Sen yazmışın denk geldi. Ve ben hiç farkında değildim evet adet günüm benim 21 i idi. Hatta son adet tarihimin başlangıcı 21 eylüldü:) valla ya tam adet tarihinde demekki ağrıyor böyle.

Evet Şubat'ta baya indir im diolar. bende o sayfaya bakiorum çok hoşuma gidio bilmediğimiz konu valla baya not aldım bende tecrübeli anneler den felan da ama şu detaylidan sonra başlarız dioruz almaya bide hala karşıma bı mavi pembe renk cikio neye baksam daha tam liste yapmadım notları birleştirip güzel bı liste yapaim bende

Şimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimi ben halen tatlı yiyemiyorum canım istemiyor bana limonu verin deli gibi yiyorum herseyin üstüne sıkıyorum ayva limon tuz üçlüsü çok güzel oluyor
Ben deli gibi tatli ve çikolaya yiyorum başından beri böyle. ekşi göresim yok. ve sonuç iki kız:)

Ye tatlıyı doğur hakkı yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe yi
İdi
Ama çürüdü o tez
Bende tuttu galiba ya çünkü turşu yiyemiyorum ama canım ara sıra tatlı istiyordu bide tuzlu
Bende ye ekşiyi doğur hakkıyı
Tureed de ye tatlıyı doğur Ayşe yi oldu
Hepimiz için hayırlısı olsun evlatlarımız iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar bez sleepy mi düşünüyorsunuz ıslak mendil de ne alacaksınız birde bebek deterjanı
Ben şampuan kremi falan sebamed aldım
Biberonda gerekli olursa diye mamajoo anti kolik aldım inşallah gerek kalmaz sütümüz bol olur

Senin tekrar kontrol ne zamandı canım o zaman artık kesinleşir sağlıklı olsunda ama bende senin kuzuyu kız hissediyorum
Pazartesi gittim kuzum şimdi haftaya cuma çağırdı kan isticem dedi korktum bugün aklıma geldi kimseden bu. Haftalar istemio bebein sinir leriyle alakalı dedi ozaman bakar yine inşallah bu sefer yaramazlık yapmaz gösterir ben kız isteyip erkek hissediorum iki doktor kız gibi dio bakalım bidaha çikolata yemem ama

Canım randevunu şimdiden bak çünkü benim doktor istedi bende aldım şimdiden şubatın 17sine aldım
Ben yaptıracağım yer ile görüştüm. 2 hafta öncesinden alın dediler canım. Bende 16 Şubat ta gitmek istiyorum. İznime göre de ayarlamaya çalışıyorum. Hem o zaman 21. haftada olacağım. Olmadı arayıp alayım ben hiç riske atmamayayım.

Ben bezi sleepy dusunuorum herkes memnun Prima çok pahalı geldi sampuanda pisik kremi felan ablam çok memnundu burdada okudum sebamed kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…