gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

islamoğlu mu yoksaaaa?????:KK53:
ya benim istediğim takııımmmmmm:KK50:
hemencecik tükenmiş demek ki:KK5:

ben alırkende son ürün yazıyordu ben aldım ama hava duruyordu sonra akşam tükendi dedi bence tekrar girer ben twitterden yazdım garaj sale devam edecek bekleyin yazmışlar ben ürünlerin hepsi sabahtan öğlene tükenmiş bir şey alamadım yazmıştım böyle cvp vermişler bekle ben sana haber veririm zaten

cicilerin çok güzeller güle güle kullan. bernardolar özellikle...çkb takımını çok beğendim.
senin günlük takımının kahvaltı için olanlarınıda ben almıştım:KK9: kullanmak için can atıyorum ya:KK23:
aşkla kullan inşallah hepsini
ben hisar mamba ile bunun arasında kalmıştım son olarak bernardoda beğendiğim misafir yemek takımıyla yan yana getirince satış elamanı dedim bencede bu olsun dedim
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

yaa çok güzel şeyler almışsınnnn,çok beğendim. Bende romance ve van gohg çatal bıçak takımından almak istiyorum. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun .Mutluluklarrr :)

aminn canım çok teşekkür ederim
inş sende alırsın ben çok beğenerek aldım bernardonun ürünleri cidden güzel kalitesinide artık kullanıp göreceğiz:KK1:

ben alırkende son ürün yazıyordu ben aldım ama hava duruyordu sonra akşam tükendi dedi bence tekrar girer ben twitterden yazdım garaj sale devam edecek bekleyin yazmışlar ben ürünlerin hepsi sabahtan öğlene tükenmiş bir şey alamadım yazmıştım böyle cvp vermişler bekle ben sana haber veririm zaten

ayyy inşAllah olur da bende bu çay seti işini de hallederim:KK31:
büyük parçaları bitiriyorum yavaş yavaş
gerçi daha günlükler ööööllleeee duruyo ama:KK9:

ayyy inşAllah olur da bende bu çay seti işini de hallederim:KK31:
büyük parçaları bitiriyorum yavaş yavaş
gerçi daha günlükler ööööllleeee duruyo ama:KK9:

canım zamanla olur zaten evlenınce bıle eksik bitmiyor diyor herkes illa ki bi eksik çıkacak ana şeyler halolsun da ıvır zıvır sonrada alınır

öyle tabi ama yinede alınamsı gereken şeyler var
helezon zeytinlikler fln ayrıntı değil aslında

ben şöyle düşünüyorum evlendim evime biri geldi mesela ertesi gün ya da 1 hafta sonra yatılı misafir naparım onlara ne veririm nasıl ağırlarım biz evlendik neler kullanırız acil olarak onları düşünüp öne alıyorum bazı seyleri eksik hep olacak ana şeyler önemli
günlük tenceren yemek takımın çatal bıcagın
nevresimin kışsa battaniyen yatak örtün
bornozun misafir havluların
çeyizin serildimi evin döşendimi örtülerin yatak örtün masa örtün sehpa ıvır zıvırları
böyleee gider bunlar:KK1:

ben şöyle düşünüyorum evlendim evime biri geldi mesela ertesi gün ya da 1 hafta sonra yatılı misafir naparım onlara ne veririm nasıl ağırlarım biz evlendik neler kullanırız acil olarak onları düşünüp öne alıyorum bazı seyleri eksik hep olacak ana şeyler önemli
günlük tenceren yemek takımın çatal bıcagın
nevresimin kışsa battaniyen yatak örtün
bornozun misafir havluların
çeyizin serildimi evin döşendimi örtülerin yatak örtün masa örtün sehpa ıvır zıvırları
böyleee gider bunlar:KK1:

benim şuan kendimize yetecek kadar bile bişiiimiz yok:KK9:
kaldı ki misafire yetecek:KK9:
ama daha bi hafta oldu ben bu işlere başlayalı:KK9:

benim şuan kendimize yetecek kadar bile bişiiimiz yok:KK9:
kaldı ki misafire yetecek:KK9:
ama daha bi hafta oldu ben bu işlere başlayalı:KK9:
canım benim dediğin gibi 1 hafta olmuş 1 ay sonra bak bakalım neler olucak ben martda basladım şu aldıklarıma bak evde yer bulamıyorum koyacak

sanırım beyaz eşyalarımız şimdiden alıncak kızlar

$defnepike.jpg $AEG-CLATRONIC-AKS-828-ISLAK-KURU-EL-SUPURGESI__54999167_0.jpg
bunları eklemeyi unutmuşum

yeni eşyaların çok güzel canım güle güle kullan. beyaz eşyaları şimdiden niye alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam düğün tarihin belli değildi dimi? ama tabi önceden alıp borcu bitirmek de iyi birşey benim kuzenim öyle yapmıştı.

Güle güle kullan canım aldıkların çok hoş. tefal'in comfort touch tava serisini ben de çok beğeniyorum bu ay iki tane almayı düşünüyorum daha doğrusu ben istiyorum diye erkek arkdaşım bana doğum günü hediyesi alcakmış tavaları .:KK9:

yeni eşyaların çok güzel canım güle güle kullan. beyaz eşyaları şimdiden niye alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam düğün tarihin belli değildi dimi? ama tabi önceden alıp borcu bitirmek de iyi birşey benim kuzenim öyle yapmıştı.

çok teşekkür ederim canım
düğün 2 sene sonraydı erkek arkadaşım yeni bir iş kuracak konya ya da samsunda bu yüzden kurarsa bu yaza alıcanak git gel zor olacağı için
beyaz eşyalarda erkek arkadaşım tek kalacak iş kurulursa beyaz eşyaları evlenince kendi evimize taşıycaz onun mobilyaları geçici şeyler olucak zaten sadece beyaz eşya alınacağı için sıfır biz evlenirken tekrar alınmasın dedim

kacıncı sınıfa gıdıyorsun cnm.evlenme yakın mı? garantılerı nolcak.
canım 3. sınıfa geçtim bu sene Türk dili ve edebiyatı okuyorum
garantiler 2 yıl geçerli zaten elektronikleri son zamanlarda alacağım tencereler falanda garanti var diyorlar ama kullanım dışı garanti kapsıyor onlarda nedir bilinmez :KK9:
tabaklar falan açılmadığı sürece değişim mi bir şeyler oluyormuş öyle dediler zaten elbet eskiyecekler tabaklarda elbet kırılacak dedim aldım gitti valla:KK9::KK9:

Güle güle kullan canım aldıkların çok hoş. tefal'in comfort touch tava serisini ben de çok beğeniyorum bu ay iki tane almayı düşünüyorum daha doğrusu ben istiyorum diye erkek arkdaşım bana doğum günü hediyesi alcakmış tavaları .:KK9:

:KK1::KK1: alsın alsın valla bende arkadaşlarıma falan öyle diyorum bana doğum günü hediyesi çeyiz alın diye tencere aldılar zaten
comford tocuh ben çok beğenerek aldım tavada tefal kaliteli zaten severek aldım severek kullanacağım inş

X