Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

nezcim dün sana cewap weremedim kusura bakma benim alt 78 üst 88 90 arası gidip gelior cup ölçümde b ama bende o resimdeki kızın kadar olsun istiyorum yaaa yani cadalozzanın istediği kadar ühüh ühüh ama ergenlikte diilim maks. ne kadar büyürki okadar olmaz gibime gelio benim

olculerımız hemen hemen aynı gıbı canım buyur de o kadar olurmu bılemem yanı:bbo:

benm durumum sizden daa wahim :gitme: ama ümidinizi kesmeyelim..büyücek inş..nezcim ya senn de acıo mu..ben korkmaya başladım..yaptığımdan beri acıo benmkiler..

benm durumum sizden daa wahim :gitme: ama ümidinizi kesmeyelim..büyücek inş..nezcim ya senn de acıo mu..ben korkmaya başladım..yaptığımdan beri acıo benmkiler..

canım benım ılk zamanlarda hele ınanılmaz agrı oldu ama suan azaldı ama ara ara oluyo yıne korkma canım ergenlıkde de buyurken acıyo yaa hanı oyle dusun sırnaşık şey

yok anacım şimdilik bu işkenceleri cekiom en güseli silikon,çocuk doğurayım silikon için para birktirp yaptırcam,bi tane seksi hatun resmi koymuşunuz ya sikilonsuz her haltı yesem gene olmaz benimkiler öle

ben asla silikon düşünmezdim hem hiç hoş durmuyo doğal diil hemde sağlıklı bulmuyorum :umursamaz:

bende tatlım zaten evlenince en az bi beden büyürr benim sewgilimm asla rahat bırakmaz die düşünüyorum beni ewlenince o büyütür bi beden en az yani :jeyyar: :jeyyar:
zaten dio sen merak etme ben büyütücem onları günde iki seansla ewlenince dio hahayyy :jeyyar:

cnm sen onu bunu bırak da buz masajına başla..hem ewleninde daa kötü olcak emin olablrsin..yumuşacık cıvıcak mıncıklanmaktan kaydirigubbakcemile3

klava:klava: şştt 18 altı kızlar da giriyo buraya sus bakiyym bide olan var olmayan var sırnaşık şey:roflol:

klava:klava: şştt 18 altı kızlar da giriyo buraya sus bakiyym bide olan var olmayan var sırnaşık şey:roflol:

kızz zaten kötü içerikli bizim mesajlar hehehe kaydirigubbakcemile3
olan var olamayan var die kime dion kızzz sen evli deil misin kocan tatile gittide seni bıraktı mı yoksa kıızzz :jeyyar::jeyyar:

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr sizee ne anlatcammm kopcaksınızzz güleyimmi ağlıyayımmı bilemedimm sevgilim bana hediye almışş güzel straplez bi badi ama biliosunuz çok küçük göğüslerde straplez badiler pek hoş durmuo ben bu bana olmadı fln deip deiiştirmek istedim işte oda beğenmedim sandı üzüldü falan sonra dedim yaa anlamıomusun bunu giyebilmek için büyük göğüs lazım bana dedikiiiiiiiiiii sendee ozaman silikon taktırr alla alla kusura bakmaa dedim bendee on avercek param yok benim dedim oda ben yaptırırım dedii bölee şakasına konuşuyoruzz amaa benn hemm üzüldümm hemdee güldümm yaaa off yaa resmen rezil oluyoruzzlmaz:

hadi yaa :1closedeyes:
neyseki biz o konuları geçtik kaydirigubbakcemile3

kızz zaten kötü içerikli bizim mesajlar hehehe kaydirigubbakcemile3
olan var olamayan var die kime dion kızzz sen evli deil misin kocan tatile gittide seni bıraktı mı yoksa kıızzz :jeyyar::jeyyar:

yok bnm varda ben olmayanları düşünüyorum cnm delikafadulden yok kız yalnız tatile gönderilir mi adam deli misin sen sırnaşık şey

ben seni böyle seviyorum olsun diyeceği yerde bide silikon taktır mı diyo klava: gerçi ben seni böyle seviyorum diyenleri de biliyorum koca memeli hatunları görünce gözleri faltaşı gibi açılır :mymeka:

Ama büyük göğüslü birilerini görünce,ne yalan söyleyim benim de dikkatim ona kayar ister istemez:))))Adam da bakar yanii.Önemli olan ne düşündüğü bence,ama onu da tam olarak bilemeyiz maalesef hiç bi zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…