kızlar britney dediğiniz resim hangisi bulamadımda!!!
nezcim dün sana cewap weremedim kusura bakma benim alt 78 üst 88 90 arası gidip gelior cup ölçümde b ama bende o resimdeki kızın kadar olsun istiyorum yaaa yani cadalozzanın istediği kadar ühüh ühüh ama ergenlikte diilim maks. ne kadar büyürki okadar olmaz gibime gelio benim
benm durumum sizden daa wahim :gitme: ama ümidinizi kesmeyelim..büyücek inş..nezcim ya senn de acıo mu..ben korkmaya başladım..yaptığımdan beri acıo benmkiler..
bende tatlım zaten evlenince en az bi beden büyürr benim sewgilimm asla rahat bırakmaz die düşünüyorum beni ewlenince o büyütür bi beden en az yani :jeyyar: :jeyyar:
zaten dio sen merak etme ben büyütücem onları günde iki seansla ewlenince dio hahayyy :jeyyar:
bende tatlım zaten evlenince en az bi beden büyürr benim sewgilimm asla rahat bırakmaz die düşünüyorum beni ewlenince o büyütür bi beden en az yani :jeyyar: :jeyyar:
zaten dio sen merak etme ben büyütücem onları günde iki seansla ewlenince dio hahayyy :jeyyar:
klava: klava: şştt 18 altı kızlar da giriyo buraya sus bakiyym bide olan var olmayan var sırnaşık şey:roflol:
kızlarrr sizee ne anlatcammm kopcaksınızzz güleyimmi ağlıyayımmı bilemedimm sevgilim bana hediye almışş güzel straplez bi badi ama biliosunuz çok küçük göğüslerde straplez badiler pek hoş durmuo ben bu bana olmadı fln deip deiiştirmek istedim işte oda beğenmedim sandı üzüldü falan sonra dedim yaa anlamıomusun bunu giyebilmek için büyük göğüs lazım bana dedikiiiiiiiiiii sendee ozaman silikon taktırr alla alla kusura bakmaa dedim bendee on avercek param yok benim dedim oda ben yaptırırım dedii bölee şakasına konuşuyoruzz amaa benn hemm üzüldümm hemdee güldümm yaaa off yaa resmen rezil oluyoruzzlmaz:
kızz zaten kötü içerikli bizim mesajlar hehehe kaydirigubbakcemile3
olan var olamayan var die kime dion kızzz sen evli deil misin kocan tatile gittide seni bıraktı mı yoksa kıızzz :jeyyar::jeyyar:
kızlarrr sizee ne anlatcammm kopcaksınızzz güleyimmi ağlıyayımmı bilemedimm sevgilim bana hediye almışş güzel straplez bi badi ama biliosunuz çok küçük göğüslerde straplez badiler pek hoş durmuo ben bu bana olmadı fln deip deiiştirmek istedim işte oda beğenmedim sandı üzüldü falan sonra dedim yaa anlamıomusun bunu giyebilmek için büyük göğüs lazım bana dedikiiiiiiiiiii sendee ozaman silikon taktırr alla alla kusura bakmaa dedim bendee on avercek param yok benim dedim oda ben yaptırırım dedii bölee şakasına konuşuyoruzz amaa benn hemm üzüldümm hemdee güldümm yaaa off yaa resmen rezil oluyoruzzlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?