Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

hahahahhahahadelikafadulden ayy öldürdünn beniii kızzz doruu diosun valla önemli olan yakalanmamak valla ben artık şöle düşünüorum sonuçta bende çok çok yakışıklı bi çocuk gördüğüm zaman hmm diip bakıorum yanii o ölee güzel olan herşeye bakılır mantığıyla oluo heraldee amaa bide şöle dekolteli lömbür lömbür sallanan göğüse bakıp öff bee diee iç geçirmesi var erkeklerin işte ben buna katlanamam bence göğse baktıkları zaman içlerinden o geçiodur yanii

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide ben bişey daha soracağım kızlar... Çok mu oldum ne :kedi: Neyse göğüslerin böyle ileriye doğru değilde yuvarlak olması için yapacak bişey var mı Cevap veren herkese şimdiden çooook teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

canikom işte önemli olan belli etmemek partnerini üzmeden bakıolarsa baksınlar ama bi görürsem klava:

canım göğüs egzersizleri yapabilirsin

banada başta demişti silikon taktırırz die bende ala ala senin için ben sağlığımdan mı olim demiştim ama orda kafasını yarıcaktım onunn :mymeka:klava:
ama dün açıkladı gögüsün bi araç die hehe :teytey:

ölçüsü nedir bilmiyorum ama çok küçükler 70 beden sütyen anca yani ne yapsamda büyüseler bulamadım bi çare:

ben 19 yaşındayım bu senenin kasım ayında 19um bitiyo işte doktorada gittim yapısal diyolar zayıfım bide kiloyla lakalı diyolar ama benim kuzenim maşallah baya toplu hatta şişman diyeblilirim ama onunda göğüsleri küçük kiloyla ilgiside oldugunu zannetmiyorum aldım bi tarif bakalım denicem bişeyler:1closedeyes:

ya kızlar bu konudaki mesajların hepsini okudum, masajı yag fılan sürmeden mi yapıyosunuz? seneye evlenıyorum buyutmem lazım acıl ya... estetık ıstemıyorum haplara guven olmaz onuda ıstemıyorum. bıde aklıma takılan bısey var, spor normalde önce yağ yakar sonra kas yapar spor nası oluyoda büyütüyo onu anlamadım ben ya senağlama

ewt ya onu bende anlamış diilim..ama kan dolaşımıdır tutturduk..kan dolaşınca mı büyüyo kaydirigubbakcemile3

ben diğer topiklerde yazılan sporu, yani elin içine avucla bastırılıp 10sn. beklenen sporu yaparken gögsüm kasılıyo, zaten minicik ondanda olacam diye korkuyorum sivilce gibi bişey kalıcak ozaman o sporu basımıza cıkaranı ıslatıp ıslatıp dövecem işte=)))laelaelaelaelae

benimkiler bu kadar çok mu küçük sizce

aynen yaa ben zayıfım gerdanım cok etsiz yağsız işte keik yani belki gerdanım dolgun olsa göğüste dolgun durcak ama kiloda alsam orası kemikli yaa bukızınki kadar kuru değil ama kuru iste :çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…