Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

hıımmm anladım canm benimki taşıyo valla elimden biraz 85 beden takabiliyorum desteksiz ama öyle dekolteden taşmıyo yani :) haklısın bencede 90 büyük değil ben 57 kiloyum boyum 172 yani sırtım geniş değil ama 95 olsada düşünsene aradaki fark 19 cm olur bana yeter hatta dolgun dolgun da olur çok seviniyorum ikimizinkide baya fark ediyor :sm_cool:

crnncim sen neler yaptın büyütmek için tatlım önceden kaç cmdi imdi kaç cm mesela?

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzz anaammm benimkilerde aynı bukadar anaaamm kendi mememmi bilgisayarda görmüş gibi oldum heee :jeyyar: çokta küçük diil hane dimi kızzlarrr hahayy

crnn canım senınkı bu usttekı resımdekı kadar varmı benım kı henuz bu kadar degıl ama bundan bıraz daha kucuk sankı ama ortası bunun kadar ayrık yanı buyudukce yakınlasıyolar ya kaydirigubbakcemile3

crnncim sen neler yaptın büyütmek için tatlım önceden kaç cmdi imdi kaç cm mesela?

valla daha önce yazmıştım ben nez arkadaşımın önerilerini harfiyen uyguladım soğuk sıcak duş rezene çayı biraz spor buz masajı ve hergün mutlaka yağ masajı haaa birde birz küç kullandım işte bu kadar :1rolleyes:

ya benimkide bukadar ayrık ewet nez yaa nie ayrık bu anlamadım yaniii nez sence küçük mü buu ama benimki taamm bukadar yaniii ((((((

kızzz anaammm benimkilerde aynı bukadar anaaamm kendi mememmi bilgisayarda görmüş gibi oldum heee :jeyyar: çokta küçük diil hane dimi kızzlarrr hahayy

degıl tabı kız senın ust alt kac gelıyodu canım cupun kac cm yanı baya varmıs yıne senın o zaman canım yaa benımkı bu kadar degıl valla daha o kadar zaman ugrasdım ama ben sıfırdan basladıgım ıcındır belkıde demıkaydirigubbakcemile2

crnn canım senınkı bu usttekı resımdekı kadar varmı benım kı henuz bu kadar degıl ama bundan bıraz daha kucuk sankı ama ortası bunun kadar ayrık yanı buyudukce yakınlasıyolar ya kaydirigubbakcemile3

var tabi cnm belki birazcık daha büyüktür :1hug:

var tabi cnm belki birazcık daha büyüktür :1hug:

canım valla senın ıyıymıs o zaman sana 5cm yeter de artar kaydirigubbakcemile3 canım benımde bundan az daha buyuk olsa yeter dıyorum ıste ama benım dumduz oldugu ıcın canım ancak bu kadar oldu sımdılık bunada sukur dıyorum ınanzemuszemus

bu arada bazıları tüylenmeden bahsetmiş bende hiç tüylenme olmadı kızlar badem yağıda kullanıyorum nerdeyse bi senedir ama hiç tüy yok yani sarışınım ondan herhalde CADIARZU

aynen canım ya emeklerımız bosa cıkmaz ıns bu sekılde devam eder de evet canım sana 5 cm daha olsa yeter bencede bende dolguluyu baya baya dolduruyorum artık canım ya onceden bos oldugu bellı olurdu sılıkonlu sutyenın ama sımdı ıcı dolu dolu gıysıden dahı bellı yanıkaydirigubbakcemile3

bu arada bazıları tüylenmeden bahsetmiş bende hiç tüylenme olmadı kızlar badem yağıda kullanıyorum nerdeyse bi senedir ama hiç tüy yok yani sarışınım ondan herhalde CADIARZU

cnm tuylenmeyı caylar yaptı yaglar degıl yanı sadece gogus kenarında degıl yanı vucudun dıger bolgelerınde de

süper yaaa biliyorum sen sıfırdan başlamıştın benim öyle değil sen çok ilerleme elde etiin darısı tüm isteyenlere :hooray:

cnm tuylenmeyı caylar yaptı yaglar degıl yanı sadece gogus kenarında degıl yanı vucudun dıger bolgelerınde de

cnm bende rezene yeşilçay falan içiyorum hiçbirşeycik olmadı dahası ben badem yağını bacaklarımada kullanıyorum cildim çok kuru o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…