canım sankı senınkı benden daha buyuk cunku benım sırtımda genıs benım parmaklarım acıkken dolduruyo ama tasmıyo canım 90 cm demek cok buyuk demek degıl cunku ıcı daha tam dolu dolu degıl canım demı ama eskı halıyle kıyas bıle edemem yanı o kadar guzel gelısme oldu ıns devam eder 5 cm daha dıyorum ama bakalım egerkı 95cm geldıgınde de dolgun durmazsa az daha buyusun ısterım en azından soyle bı 80 beden olsun tam manasıyla ama sırttan falan degıl yoksa suan zaten 80 takmam gerek taksam sırttankaydirigubbakcemile2
nassı yani fotosopmu diyosunn?
crnncim sen neler yaptın büyütmek için tatlım önceden kaç cmdi imdi kaç cm mesela?
kızzz anaammm benimkilerde aynı bukadar anaaamm kendi mememmi bilgisayarda görmüş gibi oldum heee :jeyyar: çokta küçük diil hane dimi kızzlarrr hahayy
crnn canım senınkı bu usttekı resımdekı kadar varmı benım kı henuz bu kadar degıl ama bundan bıraz daha kucuk sankı ama ortası bunun kadar ayrık yanı buyudukce yakınlasıyolar ya kaydirigubbakcemile3
var tabi cnm belki birazcık daha büyüktür :1hug:
işte bu kadar istiyorumm
hıımmm anladım canm benimki taşıyo valla elimden biraz 85 beden takabiliyorum desteksiz ama öyle dekolteden taşmıyo yani :) haklısın bencede 90 büyük değil ben 57 kiloyum boyum 172 yani sırtım geniş değil ama 95 olsada düşünsene aradaki fark 19 cm olur bana yeter hatta dolgun dolgun da olur çok seviniyorum ikimizinkide baya fark ediyor:sm_cool:
bu arada bazıları tüylenmeden bahsetmiş bende hiç tüylenme olmadı kızlar badem yağıda kullanıyorum nerdeyse bi senedir ama hiç tüy yok yani sarışınım ondan herhalde CADIARZU
aynen canım ya emeklerımız bosa cıkmaz ıns bu sekılde devam eder de evet canım sana 5 cm daha olsa yeter bencede bende dolguluyu baya baya dolduruyorum artık canım ya onceden bos oldugu bellı olurdu sılıkonlu sutyenın ama sımdı ıcı dolu dolu gıysıden dahı bellı yanıkaydirigubbakcemile3
cnm tuylenmeyı caylar yaptı yaglar degıl yanı sadece gogus kenarında degıl yanı vucudun dıger bolgelerınde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?