Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

cnm bende rezene yeşilçay falan içiyorum hiçbirşeycik olmadı dahası ben badem yağını bacaklarımada kullanıyorum cildim çok kuru o yüzden :)

yınede dıkkatlı ol canım popo buyumesı ve selulıtde yapıyo yanı .. ıns canım ısteyenlerın basına darısı kaydirigubbakcemile2 once cılek kadardı sonra lımon oldu sımdı yarım portakal dıyorum bakalım tum bı portakal kadar olsa yeter heralde demısositososito

hahaha japonlar iç götteren gözlük yapmış bize bakarlarsa yandık ufacık memşler

Imageshack - hemengitmebq1.jpg

seninkide resimdeki kadarmış kız o kadar ufacıkta değil hiç olmayanlar var geçen gün havuza gittim bi tane kız dolgusuz üçgen bikinilerden giymiş inanamadım hiç bi kabarıklık bile yoktu dümdüz yani birde eğildi göğsü görünüyordu arkadaşlar hiçbirşey yok ona rağman dolgulu giymemiş yani halime şükrettim :)

yarım portakalın iki katı tam portakal yani sen şimdikinin iki katınımı isityorsun ? :içelim:

yarım portakalın iki katı tam portakal yani sen şimdikinin iki katınımı isityorsun ? :içelim:

yanı belkı yarım portakaldan bıraz daha buyuk canım ya bı bu kadar daha olsa fena olmaz sırnaşık şeysırnaşık şey ama oldugu kadar yanı bu asamaya geldı ya artık bundan sonra yavas yavas buyuse bıle yeter yanı:jeyyar:

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

seni seni baya seksüüü bi kız olmak istiyosun sennn delikafadulden normalden biraz daha büyük :) ya birşey sorcam sen başta bi yağ mi birşey kullanmıştın adını unuttum ben ondan kullanmadım acaba alsam daha fazla etki edermi? CADIARZU

burda söylenenleri yaptım elimden geldiğince ama benim zaten çok çok küçük değildi :)

bak bu cok onemlı ıste canım az bıraz temelın varsa buyumesı daha hızlı ve kolay oluıyo benım ılk uc ay cok zor gecdı ama sonra bırden buyume basladı ve hızlandı yanı sen sanslısın valla ne guzel yıne varmıs canım ya bu onemlı cunku olan gogsu buyutmek ınan daha kolay ama olmayanı cok zor cunku masajı bıle rahat yapamıyosun yanı:bbo:

yok kız seksı degılde soyle gıydıgım yakıssın ıstıyorum oyle sarkacak kadar ıstemıyorum mesela hanı dık ama dolgun oluyo ya oyle yanı buyudukce sarkıyo cunku oyle ıstemıyorum yanısositososito evet canım bonvıva dıye bı yag kullandım canım suan varya senın zaten var baya o yuzden sana daha cok fayda eder bu tarz urunler yanı sen bılırsın canım arastır bı bu tarz urunlerı kaydirigubbakcemile5

canım sana katılıyorum masaj yapmak bile zor ele gelmez sonuçta ama neyseki sen atlattın o devreleri bi sonuç elde ettin baksana hiçbirşey farketmedi diyenler var :teytey:

bakalım valla aslında o kadar parada vermek istemiyorum zaten var birşeyler ilerleme olmazsa düşüncem cimrimiyim ne sırnaşık şey

canım sana katılıyorum masaj yapmak bile zor ele gelmez sonuçta ama neyseki sen atlattın o devreleri bi sonuç elde ettin baksana hiçbirşey farketmedi diyenler var :teytey:

aynen canım yaa 6 ayda hıc bı sonuc alamasam uzulurdum baya ama neysekı olmadı masallah.. oyle canım ya hadı daıresel neysede ıkı elle tutma falan cok zor oluyodu ınankı ama artık daha kolay yapıyorum kaydirigubbakcemile3

bakalım valla aslında o kadar parada vermek istemiyorum zaten var birşeyler ilerleme olmazsa düşüncem cimrimiyim ne sırnaşık şey

aslında oda var bebek yagı bıle buyutuyo yanı demı ama hadı buyume olmuyo olsa denemek gerek dıcem ama yanıkaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçayım artık çok geç olmuş yoruldum yarın görüşürüz iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…