İç geçirerek bakması ayrı,öylesine bakması ayrı.Hiç bakmıcak diye bişi yok,gözlerini bağlamak lazım o zaman:)
kızlarrr sizee ne anlatcammm kopcaksınızzz güleyimmi ağlıyayımmı bilemedimm sevgilim bana hediye almışş güzel straplez bi badi ama biliosunuz çok küçük göğüslerde straplez badiler pek hoş durmuo ben bu bana olmadı fln deip deiiştirmek istedim işte oda beğenmedim sandı üzüldü falan sonra dedim yaa anlamıomusun bunu giyebilmek için büyük göğüs lazım bana dedikiiiiiiiiiii sendee ozaman silikon taktırr alla alla kusura bakmaa dedim bendee on avercek param yok benim dedim oda ben yaptırırım dedii bölee şakasına konuşuyoruzz amaa benn hemm üzüldümm hemdee güldümm yaaa off yaa resmen rezil oluyoruzzlmaz:
Bende geldim kızlar.
Ya büyük gögüs görünce bizler bakıyoruz erkekler bakmış cok mu?
Ama belli etmeden bizi rahatsız etmeden baksınlar.Hayatlarında ilk defa meme görmüş gibi bakmasınlar yeter sanırım hepimiz böyle isteriz..
Benim de demeye çalıştığım buydu,biz bile bakıyoruz erkekler tabi bakarlar diyorum.Ama abartmadan,insanın gözü gidiyo ister istemez.Yani siz hiç bi şekilde bakamaz diyosanız ona bişi demicem tabi,etrafa hiç bakmaması gerekiyo demektir bu bence...
işte baktığını sen yakalıyosan o zaman sorun var demektir,çünkü uzun süredir bakıyodur o tarafa doğru.Ben de istemem kesinlikle bakmasını,bakarsa da ne yaparım bilmyiyorum açıkçası...söylerim rahatsız olduğumu ama gene de kendimi çoook kötü hissederim.Hele ki benim küçük göğüslü olduğumu bildiği halde baksa,amaaaannn kıyamet kopar:)
kız ne söliceeeemklava: hele bi baktıını göreyim orda biter..ona bakan başka şeye meyillidir.. şimdi diil belki ama ilerde ewlenince ilişki eskiyince aldatır bile..diorum ya kişilik..kalbinde olmalı herşey.ayy Allah korusun ama öle bişe olursa kalbime taş basarım..
Off..bilmiyorum yaaa..aslında burda o kadar şey okuyorum kii,sadece bakması onların yanında hiç kalır yani.Bu kadar da büyük konuşmamak lazım diye düşünüyorumm,her şey olabilir şu hayatta;ama umarım yaşamayız kötü bişiii...
ewt cnm ya gerçekten çooook kötü bişe..Allah kimseye yaşatmasın aldatılma duygusunu..ben 1e1 tanık olduum için ailemde bu tarz bişei kaldıramam..(büyük konuşmak da istemiorum tabii :çok üzgünüm: ) ewt daa ne büyük şeyler oluyo bi bakış ne ki denebilir ama ben diemem :gitme:
ayy amin cnm hepimiz inş..cidden ağlıcam şimdi kaydirigubbakcemile3
büyük göğüslere bayanlar bakıyor erkekler neden bakmasın erkeğin aklından ne geçirdiğini bi Allah bilir ve bence her erkek göğüslü bayan ister çünkü erkekleri uyaran bir organ öyle değilmi keşke herşeyin göğüs boyutu istediği gibi olsaydı ama malesef işte napalım ama erkekte illa büyük göğüs istiyosa ona göre kız bulsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?