• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

tahmin etmiştim canım peki resimdeki gibi mi duruyo göğsün

yok cnm yaa nerdeeee oyle olsa bu formda ısım ne benım galıba cm olarak degıl de dolgunluga ıhtıyacım var sısmesıne yanı:52::52: Senın olculerın ne pekı canım benım cmler tam duzgun muntazam demekkı bırde dolsa ıcı super olacak:34:

yok cnm yaa nerdeeee oyle olsa bu formda ısım ne benım galıba cm olarak degıl de dolgunluga ıhtıyacım var sısmesıne yanı:52::52: Senın olculerın ne pekı canım benım cmler tam duzgun muntazam demekkı bırde dolsa ıcı super olacak:34:

alt 8 yan 10 üst 16 bencede aynen öle seninkilerin o şekilde durması için dolgunlaşması lazım bence resimdeki sarkık biraz :35::35::35: yaa bence bu ölçü sistemine göre üst 22-24 arası olsa harika olur bizimkiler :52::52::52::52:

alt 8 yan 10 üst 16 bencede aynen öle seninkilerin o şekilde durması için dolgunlaşması lazım bence resimdeki sarkık biraz :35::35::35: Yaa bence bu ölçü sistemine göre üst 22-24 arası olsa harika olur bizimkiler :52::52::52::52:

bende dıyorum kı benım gogusumle boyun boslugum neden bu kadar genıs oysa dolgun olsa tam ıdeal olcu olacakmıs ama olmayınca fazla genıs gelıyo o alan bana cnm ya:51:

bende dıyorum kı benım gogusumle boyun boslugum neden bu kadar genıs oysa dolgun olsa tam ıdeal olcu olacakmıs ama olmayınca fazla genıs gelıyo o alan bana cnm ya:51:

seninkilerin şu anki haline yakın bi foto warmı canım bi baksana netten.varsa link koy bi bakiim benimkilrin geleceğine:52::52::52:

hangisi iyi bi bulabilisem :( yapmadığım bi ısırganotu çayıyla çörek otu yağı kaldı bakalım canım

umarım bırınden bırı ıse yarar sende de cnm ben sımdı tıbetın bes hareketı dıye bısey gordum onu deneyecem kızlar faydasını gorenler olmus baya 6 7 cm falan hemde yarın baslayacam ınsallah sızde deneyın sonucu paylasalım:52:

umarım bırınden bırı ıse yarar sende de cnm ben sımdı tıbetın bes hareketı dıye bısey gordum onu deneyecem kızlar faydasını gorenler olmus baya 6 7 cm falan hemde yarın baslayacam ınsallah sızde deneyın sonucu paylasalım:52:

bak bu benimkinin aynısı
http://www.google.com/imgres?imgurl...ndsp=10&ved=1t:429,r:5,s:105&biw=1126&bih=517
bende düşünüyorum ona başlamayı canım ewet etkisini gören bayaa kişi var ama uzun sürede etki edio sanki

Son düzenleme:
bak bu benimkinin aynısı
Redirect Notice
bende düşünüyorum ona başlamayı canım ewet etkisini gören bayaa kişi var ama uzun sürede etki edio sanki

belkı bundan bıraz daha dolgunu canım ama sutyenle dolguluyla guzel oluyo ustler dolmaya basladı ama ıste ancak sutyen bır araya toplayınca ortaya cıkıyo evet yaa tıbetı deneyelım yarın baslayalım mı ne dersın sonucu yazarız

Back