aaahhh keşke canım ya bakıyorum 1 cm gelişme war ama sütyeni giyiyorum aynı gibi sinir oluyorum 1 - 1 deil de 5 - 5 büyüse oohh ne güzel yatsak kalksak c cup olsak
ayy valla canım yaa keske ama nerdee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaahhh keşke canım ya bakıyorum 1 cm gelişme war ama sütyeni giyiyorum aynı gibi sinir oluyorum 1 - 1 deil de 5 - 5 büyüse oohh ne güzel yatsak kalksak c cup olsak
ayy valla canım yaa keske ama nerdee
olsun olsun hiç sonuç alamamak da vardı canım bu arada senin göğüs ölçülerini öğrenebilirmiyim linkteki ölçüm şekline göre
göğüs küçültme
boyundan asagı ucuna 21 cm gogus ortasından ucuna 11 cm gogus altından ucuna 8 cm Ayy hıc gulesım yokdu valla standart cıkdı ee nıye kucuk o halde
tahmin etmiştim canım peki resimdeki gibi mi duruyo göğsün
yok cnm yaa nerdeeee oyle olsa bu formda ısım ne benım galıba cm olarak degıl de dolgunluga ıhtıyacım var sısmesıne yanı Senın olculerın ne pekı canım benım cmler tam duzgun muntazam demekkı bırde dolsa ıcı super olacak
alt 8 yan 10 üst 16 bencede aynen öle seninkilerin o şekilde durması için dolgunlaşması lazım bence resimdeki sarkık biraz Yaa bence bu ölçü sistemine göre üst 22-24 arası olsa harika olur bizimkiler
bende dıyorum kı benım gogusumle boyun boslugum neden bu kadar genıs oysa dolgun olsa tam ıdeal olcu olacakmıs ama olmayınca fazla genıs gelıyo o alan bana cnm ya
seninkilerin şu anki haline yakın bi foto warmı canım bi baksana netten.varsa link koy bi bakiim benimkilrin geleceğine
resım koymayı beceremıyorum ben canım yaa sen lınk koy ben ordan secıp deyım sana
resim yükleme canım link koy yeter ben açar bakarım kopyala yapıştır yap yeter yani
EN ALTTAKI KADAR VAR SANIRIM CANIM göğüs estetiği bursa
seninki yine iyiymiş bende bu kadar bile yok =(
yıllar once bu buyutme ısıne ılk basladıgım zaman benımde hıc yokdu canım uzulme azmedersen olur
yıllar once bu buyutme ısıne ılk basladıgım zaman benımde hıc yokdu canım uzulme azmedersen olur
hangisi iyi bi bulabilisem yapmadığım bi ısırganotu çayıyla çörek otu yağı kaldı bakalım canım
umarım bırınden bırı ıse yarar sende de cnm ben sımdı tıbetın bes hareketı dıye bısey gordum onu deneyecem kızlar faydasını gorenler olmus baya 6 7 cm falan hemde yarın baslayacam ınsallah sızde deneyın sonucu paylasalım
en alt mı en altın 1 üstü mü canım benimkilerde en alttaki kadar
bak bu benimkinin aynısı
Redirect Notice
bende düşünüyorum ona başlamayı canım ewet etkisini gören bayaa kişi var ama uzun sürede etki edio sanki
bak bu benimkinin aynısı
Google Image Result for http://www.estetikdoktoru.org/images/fiyat3.jpg
bende düşünüyorum ona başlamayı canım ewet etkisini gören bayaa kişi var ama uzun sürede etki edio sanki