- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Kızlar, küçük diyoruz hepimiz ama nedir küçükten kastınız? Hemen bir mezura yardımıyla çlçüp yazalım bakalım, belklide sizin küçük dediğiniz bana göre idealdir? veya tam tersi. Kendimizden haberimiz olsun.
Benimkiler şöyle
meme altından ölçünce:74
Meme ucundan ölçünce: 81
7 cm yani
varmı daha küçük olan??
benimde 85 cm tam
boyum 1.75 kilom 54 sizce kilo alsam büyür mü 88 cm falan olsaa.... Nerddeee
kesinlikle genetik değilyani bence olsa benim olurdu. kilo aldığımızda göğüsleerimizde buna ayak uydurmak zorunda olduğu için şişiyorlar. mesela ben kiloluyum ve şu an 90 ım =)[/QUO
ama kilolu tanıdıklarım var göğüsleri 75 beden ve bir okadarda zayıf tanıdığım var 90 beden bile takanlar var bence kilo pekte etkili değil bu konuda:a015:
solitarywomen ben de onu farkettim,ünlüler paraları var ama silikon yaptırmıyorlar
ben de kendimle barışık olmaya karar verdim ama destekli südyenler büyük gösterdiği için evlenince erkeklerin gerçeğini görmeleri beni utandırıyor...
75 a bilmiyorumkismile
arkadaşlar şunu merak ettim göğüsümüz küçük diye yakınıp duruyoruz ama acaba bunun nedeni kilomuzun yetersiz olması mı yoksa genetik yada yapısal nedenler mi acaba yazarsanız sevinirim kaç boy ve kilonuzu bide ailede küçük göğüslü birilerinin olup oladığınıyazarmısınız. mesela ben 160 boyunda 45 kiloyum yani baya zayıfım ideal kilom 52 bu kiloya gelmek için uğraşıyorum yani kilo aldığımda göğüslerimde büyür mü yoksa bizim yapımızda mı bu var eğer yapısal veya genetik birşeyse galiba boşuna uğraşıyoruzbilmiyorumkismilemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?