• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

arkadaşlar ya benim aslında gögüslerim küçük olması kendim için çok sorun deil bi şekilde sütyenler bunu kapatıyo benim sorunum evlenince eşimin beni öyle görmesi şimdi erkek arkadaşlarımız bizi destekli sütyenlerle göryo ve onun içinde ne olduğunu bilmiyolar off yaaa bazen bu yüzden evlenmek bile :2:istemiyorum

Selamm kızlarr... Ben de geldim :teytey:

Konuyu görünce ben de ölçtüm hemen hihoyyyt 70cm-87cm. Boyum 163cm, kilom 54.
Ben de bi ara(2 ay boyunca aralıksız) küç kullanmıştım. Hakkını yiyemem şimdi, kullandığım zaman dolgunlaştığını hissettim. Ama bırakınca yine eski haline döndüler benneyaptımki Tekrar kullanmaya başlayacağım, ama bu sefer masaj falan ekstradan bişeyler de yapacağım kaydirigubbakcemile2

Bu arada kilo etkili midir falan diye bi konu gecmiş. Kilo alınca göğüs de büyür evet ama vücutla orantılı olarak büyüdüğü için büyüdüğü belli olmaz.

Evcilik oyununu izleyen veya rastgelen varsa, oraya yeni şişman bi kadın geldi hani. Kadında göğüs namına hiç bir şey yok, sütyende takmıyor. Dümdüz tamamen... Kiloyla olsaydı eğer göğüs onda olurdu di mi canlar..kaydirigubbakcemile5

bence verdiğin ölçüler kilona ve boyuna göre gayet iyi daha nedn uğraşıysun?:uhm:

ben de yazayım bari :) boy 172, kilo 50, zayıfım baya.. yaş 22, 75cm-82cm kafamçokkarıştı 75e 90 olsa beni anca kurtarır :lepi: omuzlar da geniş çünkü

bende 24 yaşındayım boyum 160 kilom 48 göğüs altan 73 meem ucundan 81, kalça 92 bel 67 göğüs 85 yapabilsem yeter, bende hayıt içiyorum havanda ezip balla tatlandıroyum bide çörek otu yağı koyuyorum şimdilik memnunum ama bi aydan sonra saç döküyomuş bir ay olmadan bırakcam mecbur

80 D kullanıyorum.
boy 165
kilo 60
göğüs altı 74
göğüs 94
şu an iyi ama kilom 60 ın altına düşünce küçülüp pörsüyorlar, kilo vermek istiyorum ama göğüsler de gider diye spor yapamıyorum eyvahedigeldismile

bence tam güzel bundan daha büyüğüde ilerde sarkma yapar keşke benimkide bukadar olsa :( daha ne isterdim :))))))

bence verdiğin ölçüler kilona ve boyuna göre gayet iyi daha nedn uğraşıysun?:uhm:

Tatlım inan burada yazdığım ölçüler gibi durmuyor vücudumda. Benim de vücuduma göre omuzlarım biraz geniş sanırım, ondan olsa gerek. 2-3 cm daha büyüse tamam diyeceğim ama yok.:1no2:

Back