Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

16 yaşındayım 160 boyum 49 kiloyum göğüs ucu 80 göğüs altı 73..bel 64 kalça 83
bu yaşta bunları kafaya takıyorum ama sizce normalmi herkes çok zayıfsın diyip duruyorda...

boyum 1.70 kilom 50 belim 64 kalcam 90 gögüs altım 75 falan gögüs ucu cevremde 86 falan nasıl oluyor sizce

ya bende sutyen olcum 80 ama boyle onden bakinca cok buyuk gorunuyor ama yandan bakinca yokmus gibi ama kislik kiyafetlerimde oyle oluyor yazliklarda degil of ne yapicam ben yaa.

16 yaşındayım 160 boyum 49 kiloyum göğüs ucu 80 göğüs altı 73..bel 64 kalça 83
bu yaşta bunları kafaya takıyorum ama sizce normalmi herkes çok zayıfsın diyip duruyorda...

yok tatlım süpersin daha küçüksün göğüslerin büyür merak etme yinede istersen küçe basla

bnmde 10 fark ama belim ince oldugu için göbegim çıkıyo yiyince göbek olunca gögsüm olup olmadıgı fark edilmiyo gamyoncuiremsu anneme diom zaten göbegime gitçegine azcıkda gögsüme gitsin diom ama olmuyo işte :teytey:

Meme üstü:89
Meme ucu:95
Meme altı:84

Yeni ölçtüm walla senağlama kiloluyum ama 62kg fln warım göbek gitmio yaaaaaaaa

altından:71
ucundan:77
çok küçüüüüüüüük mafoldumben

bir avuç doluyorsa sorun yoktur der hep annem benimde çok büyük değil.ama koltuk altından başlaması iyiyimiş diyor onun daha altında olanların dahada sarkarmış emzirince bu doğru mu bilen varsa valla merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…