altından:71
ucundan:77
çok küçüüüüüüüük mafoldumben
benm de 73 e 79 uff yaa ((((((((((((gitme:senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altından:71
ucundan:77
çok küçüüüüüüüük mafoldumben
slm arkadaşlar bende uzun süredir formun takipçilerindenim benim gögüs alt ölçüm 70 üstü 84 geliyo arada 14 fark var ama görünüşte bişey yok benim gögüslerim basık öne doğru deil sütyen takmayınca dümdüz görünüyo kardeşimden fazla benim ardaki fark ama onun gögüsleri benden büyük duruyo bence bu fark olayı kesin sonuç deil çünkü görüntü önemli süten takınca 75 doluyo ama çıkınca kendimi çok kötü hissediyorum
gerard canım öyle önden ii biraz göğsüm var gibide gecelik felan giysem iç çamamışsız yok bişey gerçe biraz büyük olsa belki hoş durabilir
bnde braz yuvarlak olmasnı istyrum belki yaşım ilerldkçe yuvarlaklşboshayallersmiler
benim eskiden daha füze gibiydi bu masajlarla ve yaşım ilerledikçe yuvarlaklaşıyor zaten anneminde eskiden öyleymiş sonra yuvarlak olmuş iyice. biraz da genetik kızlar :/
kızlar kendi çapımda ölçüm yaptım :) göğsüm meme ucundan 101 alt kısımda 89 çıktı. iiyimi kötümü bilemedim ben onu =) ayrıca 90 bedenim ama bunun a b c si mi ne varmış. normalden iriler yaşıma göre ve kilom 69 boyum 162 yaş 21. ama hani şu kalem koyma muabbeti vardırya ben koydum =) koyulmuyor göğüslerim dimdik. acaba dicem kilomdanmı yoksa sarkcak olan göğüs sarkarmı =)