• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

slm arkadaşlar bende uzun süredir formun takipçilerindenim benim gögüs alt ölçüm 70 üstü 84 geliyo arada 14 fark var ama görünüşte bişey yok benim gögüslerim basık öne doğru deil sütyen takmayınca dümdüz görünüyo kardeşimden fazla benim ardaki fark ama onun gögüsleri benden büyük duruyo bence bu fark olayı kesin sonuç deil çünkü görüntü önemli süten takınca 75 doluyo ama çıkınca kendimi çok kötü hissediyorum :(

slm arkadaşlar bende uzun süredir formun takipçilerindenim benim gögüs alt ölçüm 70 üstü 84 geliyo arada 14 fark var ama görünüşte bişey yok benim gögüslerim basık öne doğru deil sütyen takmayınca dümdüz görünüyo kardeşimden fazla benim ardaki fark ama onun gögüsleri benden büyük duruyo bence bu fark olayı kesin sonuç deil çünkü görüntü önemli süten takınca 75 doluyo ama çıkınca kendimi çok kötü hissediyorum :(

benmde tam tersi ya ben biraz yuvarlak olsun istiyorum ama benmkiler füze gbi :sinifsinif:

gerard canım öyle önden ii biraz göğsüm var gibide gecelik felan giysem iç çamamışsız yok bişey gerçe biraz büyük olsa belki hoş durabilir

bnde braz yuvarlak olmasnı istyrum belki yaşım ilerldkçe yuvarlaklşboshayallersmiler

benim eskiden daha füze gibiydi bu masajlarla ve yaşım ilerledikçe yuvarlaklaşıyor zaten anneminde eskiden öyleymiş sonra yuvarlak olmuş iyice. biraz da genetik kızlar :/

kadın göğüsü gbi değil sanki yeni çıkmaya başlyan kızlrın göğüsü gbi dik ama çok küçük değiller büyüttüm ama dim dik ya yuvarlaklaşsa barii boshayallersmile

kızlar kendi çapımda ölçüm yaptım :) göğsüm meme ucundan 101 alt kısımda 89 çıktı. iiyimi kötümü bilemedim ben onu =) ayrıca 90 bedenim ama bunun a b c si mi ne varmış. :D normalden iriler yaşıma göre ve kilom 69 boyum 162 yaş 21. ama hani şu kalem koyma muabbeti vardırya ben koydum =) koyulmuyor göğüslerim dimdik. acaba dicem kilomdanmı yoksa sarkcak olan göğüs sarkarmı =)

kızlar kendi çapımda ölçüm yaptım :) göğsüm meme ucundan 101 alt kısımda 89 çıktı. iiyimi kötümü bilemedim ben onu =) ayrıca 90 bedenim ama bunun a b c si mi ne varmış. :D normalden iriler yaşıma göre ve kilom 69 boyum 162 yaş 21. ama hani şu kalem koyma muabbeti vardırya ben koydum =) koyulmuyor göğüslerim dimdik. acaba dicem kilomdanmı yoksa sarkcak olan göğüs sarkarmı =)

senin bayaaa var mış bence canım yaaa :hulya: benim boyumm 1 75 kilom 57 göğüs altı 75 ucu 86 yaşım 20 nolucak bu işler mafoldumben

85 beden kullanıyorum bende bılmıyorum nasıldır ben sevıyom ama goguslerımı:kedi:

ayyyy ama bende çok seviyorum hatta bu kilomla sevdiğim en güzel yer :D hep dorumki kilom gitsin orası kalsın öle daa =)

bu siteye üye olana kadar bu kadar fazla sayıda küçük göğüslü bayalnar olduğunu bilmiyorudum. eylültamer inde dediği gibi 2 çilek gibi küçücük. hatta arkadaşlar bi defasında bana şöyle bi espri yapmışlardı. elif sen bi sivilce ilacı al dedi arkadaşım. bende ee napıcam onu dedim. arkadaşda sür göğsüne geçsin sende kurtul onlarda:):) dedi. yani benimkiler sivilce kadar :(:(:(

kızlar bunlar sizce çilekmi sayılır yarım limonmu?

64.jpg

Back