Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

bence en az 15 cm fark lazım bnm 10 cm fark var bilmiyorumkismile

ya şöyle ele avuca gelse tombik olsa hafifte dekolte olsa ooofff off nolurdu yaw....kıslar yahu siz nasıl ölçüyosunuz ben ölçüyorumda hep farklı çıkıyo anlamadım arkedeş...CADIARZU

cnm önce alt tarafını ölçüyorsun...eline mezurayı alıosunnn bayanssulusmile

sonra alttan bi ölçüosunn onların altından yani
ay söleyemedim sırnaşık şey

sonra üstten ölçüosun yanı onların uçları da içinde olacak mezuranın

öyle işte anlatamadım ama nese sırnaşık şey

he tamam anladım ben anladım da zaten bu şekilde yapıyorum ama her seferinde farklı çıkıyo :sm_confused:

ben ölçmekten korkar oldum sanırım hep yanlış ölçüyorum çünkü hep farklı çıktı. benimde eskiden hiç böyle bi problemim yoktu mutluydm onlarla taaa ki bi arkadaşımın ''aaa senin hiç göğsün yok'' deyince yıkıldım...burayı bulunca da az olan takıntım giderek arttı bağımlı oldum sizlere:)

aynen ha hep farklı çıksada bnde de fark hep 6 cm:kedi: ne göğüsmüş yaw illallah dedirti:çok üzgünüm:

birazdan tekrar ölçcem 5 gündür ölçmüyoum hafif dolgunluk hissediyorum ama eminim yine 8 çıkcak(

ya onaneymişş bak sinir oldum şimdii klava:

boşver cano kim ne derse desinn evlenınce zaten buyurler -inş :kedi:

östrojen hormonu içeren bitkileri yemeli bencee aa durun konu açasım geldi bi sanıye kaydirigubbakcemile2

öfff ne göğüsmüş beeee büyümedi gittiiiii....fark 10 cm'e dayanmıştı ne güzel, 1 hafta masaja ve küçe fırsat bulamayınca tekrar söndüler resmen...dün tekrar başladım toparlatmak lazım yine bilmiyorumkismile

9cm olmuş yanlış ölçmüyorsam yani:)ilk ölçtüğümde yazmıştım 3 cm büyüme var ama bayadır uğraşıyorum..

benimki 83 tü 84 olmuş:sm_cool: ama 1 cm fark etmiş tabi belki yanlışta ölçmüş olabilirim yaa bi beceremedim ölçmeyi ama 84 85 86 87 diye gitsem keşke

bende her ölçüşümde fark oluyo az yada çok.sanırım daha dogru ölçmeyi beceremedim sırtın ıslakken ölçme yapışıp az ölçüyo

8cm oluyo aradaki farkı alıyoruz.bedeb olarak başla konulardan birinde yada bu konunun başında vardı oraya bakabilirin 75 b oluyor sanırım.

benim alt 77 üst 86 9cm çook küçük

Nasıl küçük oluyo yaa benim 8 miş bak senin 9 benimkiler hiç küçük gelmiyor bana yaa.
Tamam çok büyük değil ama çok güzel dolduruyor elimi yani sütyenlede çok iyi duruyolar..anlamadım vallabilmiyorumkismile

Ben büyütmek değilde toparlamak istiyorum yumuşak geliyo bana sıkılaşsın istiyorum yani kızlar yaa bu çilek portakal yağı çörek otu yağı falan aynı zamanda sıkılaştırmada yapıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…