Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

boyun kilon kaç o yüzden de vücuduna göre küçük gelmiyordur.benim 9 cm ama sütyensiz tişörtle hiç yok gibi avucumu dolduruyo ama.ben çilek yağı mersin yağı bide çörekotu yağı kullanıyorum.sana göre ölçün normalse herhangi bi kremle de masaj yapabilirsin yada sporla toparlanırlar.

Evet üstten tam ortadan değil mi göğüs uçlarından tam ortadan yani birde göğüs altından..
benim boy 1.60 kilomda 47

Evet üstten tam ortadan değil mi göğüs uçlarından tam ortadan yani birde göğüs altından..
benim boy 1.60 kilomda 47

benimde boyum 1.60 ve kilom 47...ben ölçmeyi daha beceremedim hep farklı çıkıyo alt bi 76 bi 78 çıkıyo üst taraf bi 82 bi 83 çıkıyo:sm_confused:
ama sonuçta küçük küçücük küçümen
:çok üzgünüm:

9 cm işte gene iyi ele geliyodurr....

benimki kaç peki 6 cm ohooff:sinifsinif:mafoldumben:çok üzgünüm::1no2:

Diyelim ki 6cm canım seninkiler..Benimle aynı boy ve kilodasın..
bence o kadarda kafaya takılacak kadar değil seninkiler..
Benimde 8 santim ama büyük yani tam bana göre seninde çok az küçük benden bence çokta tatlı duruyordur.. sen kuruntu yapıyorsun..

sırtım baya geniş ama ve göğüs kafesim de çok geniş bi ara voleybolcuydum omuzlarıma baya etki etti genişledi yani...tatlı dursa iyi dursa bunca çabamı niye veriyim cnm beniim sütyen takacam yok arkadaş dolmuyo napiym:1no2: sanki 13 14 yaşındaki çocuk memesi yani

ben göğüslerimi büyüteyim derken popomu büyüttüm heralde kalçam 90 dı 92 olmuş ama memelerde bişey yok kilo almayada çalışıyorum olan yağ mağ popoyamı gidiyo nedir

Hmm benim omuzlarımda geniş..
Ama canım ben üzülmeni istemem şahsen bunun için psikolojini bozmana üzülüyorum..
Bence buradaki yöntemler işe yarıycak ben inanıyorum..
İnancını kaybetme bence inanmak çok önemli..
benimde küçük olmasına rağmen birde yumuşak görsen böyle diri diri değil çok kafama takıyordum bunu ama şuan burda okuduklarımdan sonra inancım geldi işe yarayacak mutlaka biri olmazsa biri..yerimseniben

ben göğüslerimi büyüteyim derken popomu büyüttüm heralde kalçam 90 dı 92 olmuş ama memelerde bişey yok kilo almayada çalışıyorum olan yağ mağ popoyamı gidiyo nedir

Ehehe bende kilo almaya çalışıyorum ama bi yandan da korkuyorum senin gibi ya sadece göbeğim şişerse ya popom büyürse falan diyesempatiksalakcinni
Bacaklarımdan şikayetçiyim görsen araları bi metre baldırlarımınsempatiksalakcinni
Nolucak bilmiyorum..

aynen katyiliyorum sana arkadasim bende cok umutsuzdum ama burda sanki guveim yerine geldi bilemiyorum neden ama icimde bi umut dogdu benim gogsumde ayni senin ki gibi zaten kucuk bide yumusak bisi ama burda cozumu bulacagima eminim ben yeterki moralimiz yuksek olsun alkisalkisalkis

Birde inancımızı kaybedip hemen bırakıyoruz yaptığımız şeyi..
Hayır 1 senede olsa pes etme yap yaa..
Çünkü sen o işlemi bıraktığında yine küçük kalıcak memen yani.
2 cm büyüsün yılda yaa o bile yeter arkadaşlar hemen mucize beklemeyelim..
E yıllardır memen 5 santim diyelim 1 yıl bu işlemi yaptın sadece 2 santim büyüdü diyelim 7 oldu..
Bu ne kadar büyük ve önemli birşey aslında..

saol canm benim...psikolojiyi bozcak bişey yok zaten bende en az sizin kadar burdaki kardeşlerim kadar umutluyum ve inanıyorum yorumlara bakıyorum sınuç alan var 2 günde alan var 1 ayda alan var e 2 günde alamadıysak sonuç belki 1 ayda alırız...ben hep diyorum burdakilerede sonuç alamama gibi bi şeyimiz yok elbet alıcaz ama bazen niye olmuyo diyoruz bi bıkkınlık geliyo tabi hepimize bunuda sabırla yenicez ve bazen inanmak bile yetiyo değilmi...sağolun canlarımopuyorumnanaktan

valla ne yalan söyliyim göbekte yaptım popoda yaptım bacakta yaptım onuda yaptım bunuda yaptım sıra göğüslerde kaçamaz benden:jeyyar:

hehe benimde çok açık bacak araları bide selülit yokmu selülit bunu netcezz...

Çatlakları ne edicez peki selülitten daha beter valla benim göğüslerimdede kalçamdada çatlaklar var onlar için uğraşıyorum bi yandan da canım...
Kaçamaz Allahın izniyle onlarda dolar yakında bu zamanları anarız bizde sonra gülerizzemuszemus
Allah dermansız dert vermesin sağlık gibi.. inşallah başarıcaz bunları ve taş gibi olucazguclubacismile
Bide seksiaklinialirimsmile bide güzelbayanssulusmileopuyorumnanaktan ohhh

amin canm amin Allah dermansız der vermesin inşallah biz gene halimize şükredelim...valla taş gibi olalım taş çıkartalım güzelim bu yol bizim yol hadi bakalım...çatlaklar bende de var ama çok fazla değil bacaklarımda var yani sende ne varsa bnde de var bende ne varsa sen de de varmış anladık...şu göğsü halledim çatlaklara geçicm

vereliniortak
vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…