Evet üstten tam ortadan değil mi göğüs uçlarından tam ortadan yani birde göğüs altından..
benim boy 1.60 kilomda 47
benimde boyum 1.60 ve kilom 47...ben ölçmeyi daha beceremedim hep farklı çıkıyo alt bi 76 bi 78 çıkıyo üst taraf bi 82 bi 83 çıkıyo:sm_confused:
ama sonuçta küçük küçücük küçümen
:çok üzgünüm:
Diyelim ki 6cm canım seninkiler..Benimle aynı boy ve kilodasın..
bence o kadarda kafaya takılacak kadar değil seninkiler..
Benimde 8 santim ama büyük yani tam bana göre seninde çok az küçük benden bence çokta tatlı duruyordur.. sen kuruntu yapıyorsun..
sırtım baya geniş ama ve göğüs kafesim de çok geniş bi ara voleybolcuydum omuzlarıma baya etki etti genişledi yani...tatlı dursa iyi dursa bunca çabamı niye veriyim cnm beniim sütyen takacam yok arkadaş dolmuyo napiym:1no2: sanki 13 14 yaşındaki çocuk memesi yani
ben göğüslerimi büyüteyim derken popomu büyüttüm heralde kalçam 90 dı 92 olmuş ama memelerde bişey yok kilo almayada çalışıyorum olan yağ mağ popoyamı gidiyo nedir
Hmm benim omuzlarımda geniş..
Ama canım ben üzülmeni istemem şahsen bunun için psikolojini bozmana üzülüyorum..
Bence buradaki yöntemler işe yarıycak ben inanıyorum..
İnancını kaybetme bence inanmak çok önemli..
benimde küçük olmasına rağmen birde yumuşak görsen böyle diri diri değil çok kafama takıyordum bunu ama şuan burda okuduklarımdan sonra inancım geldi işe yarayacak mutlaka biri olmazsa biri..yerimseniben
Hmm benim omuzlarımda geniş..
Ama canım ben üzülmeni istemem şahsen bunun için psikolojini bozmana üzülüyorum..
Bence buradaki yöntemler işe yarıycak ben inanıyorum..
İnancını kaybetme bence inanmak çok önemli..
benimde küçük olmasına rağmen birde yumuşak görsen böyle diri diri değil çok kafama takıyordum bunu ama şuan burda okuduklarımdan sonra inancım geldi işe yarayacak mutlaka biri olmazsa biri..yerimseniben
Ehehe bende kilo almaya çalışıyorum ama bi yandan da korkuyorum senin gibi ya sadece göbeğim şişerse ya popom büyürse falan diyesempatiksalakcinni
Bacaklarımdan şikayetçiyim görsen araları bi metre baldırlarımınsempatiksalakcinni
Nolucak bilmiyorum..
valla ne yalan söyliyim göbekte yaptım popoda yaptım bacakta yaptım onuda yaptım bunuda yaptım sıra göğüslerde kaçamaz benden:jeyyar:
hehe benimde çok açık bacak araları bide selülit yokmu selülit bunu netcezz...
Çatlakları ne edicez peki selülitten daha beter valla benim göğüslerimdede kalçamdada çatlaklar var onlar için uğraşıyorum bi yandan da canım...
Kaçamaz Allahın izniyle onlarda dolar yakında bu zamanları anarız bizde sonra gülerizzemuszemus
Allah dermansız dert vermesin sağlık gibi.. inşallah başarıcaz bunları ve taş gibi olucazguclubacismile
Bide seksiaklinialirimsmile bide güzelbayanssulusmileopuyorumnanaktan ohhh
Çatlakları ne edicez peki selülitten daha beter valla benim göğüslerimdede kalçamdada çatlaklar var onlar için uğraşıyorum bi yandan da canım...
Kaçamaz Allahın izniyle onlarda dolar yakında bu zamanları anarız bizde sonra gülerizzemuszemus
Allah dermansız dert vermesin sağlık gibi.. inşallah başarıcaz bunları ve taş gibi olucazguclubacismile
Bide seksiaklinialirimsmile bide güzelbayanssulusmileopuyorumnanaktan ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?